Και γκασμα να κράταγε τι σημασία έχει?Χαιρετώ σας!
Δεν επιλέχθηκε τυχαία το πλαγιοκαννο σε αυτή την φωτο.....
Ταίριαξε η κομψότητα με την ομορφιά......
Αλλού είναι το θέμα...
Και γκασμα να κράταγε τι σημασία έχει?Χαιρετώ σας!
Δεν επιλέχθηκε τυχαία το πλαγιοκαννο σε αυτή την φωτο.....
Ταίριαξε η κομψότητα με την ομορφιά......
Σημασία έχει πως κρατάει το στλιαριΚαι γκασμα να κράταγε τι σημασία έχει?
Αλλού είναι το θέμα...
Ειναι κυνηγετικό οπλο ο γκασμάς?Και γκασμα να κράταγε τι σημασία έχει?
Αλλού είναι το θέμα...
Επιτέλους έμαθα τι έκανες στη Μύκονο πέρυσι το καλοκαίρι Αλέξη!Και γκασμα να κράταγε τι σημασία έχει?
Αλλού είναι το θέμα...
Καλώς τον ΦιλίππουΕπιτέλους έμαθα τι έκανες στη Μύκονο πέρυσι το καλοκαίρι Αλέξη!
![]()
Στη πέσανε?Καλησπέρα αγοράκια.
Προσοχή στα ντους και να ξεδιαλύνετε ποιος είναι άντρας και ποιος το ποντικάκι.
Διαβάζω για την ταινία που έδειξαν στα παιδάκιαΣτη πέσανε?
Το άκουσα, άστο καλύτερα...Διαβάζω για την ταινία που έδειξαν στα παιδάκια
Μου άρεσει ότι κοπτονται για την ελευθερία της βούλησης που πρέπει να αναπτύσσεται στην συνείδηση ενός παιδιού...τι άλλο θα προσπαθήσουν να περάσουν στα παιδικά μυαλά...ειλικρινά απορώ...Διαβάζω για την ταινία που έδειξαν στα παιδάκια
Απο τώρα πλακώθηκεςΚαλησπέρα παίδες![]()
Εδώ μπερδεύεσαι για το αν προσπαθούν να απελευθερώσουν τις όποιες φοβίες υπέρ της διαφορετικότητας ή αν στην τελική καλλιεργούν την ίδια τη διαφορετικότητα.Καλησπέρα...
Μου άρεσει ότι κοπτονται για την ελευθερία της βούλησης που πρέπει να αναπτύσσεται στην συνείδηση ενός παιδιού...τι άλλο θα προσπαθήσουν να περάσουν στα παιδικά μυαλά...ειλικρινά απορώ...
Μμμμ...κάτι σαν τον κακό κυνηγό που σκοτώνει τα καλά ζωάκια δηλαδή...Εδώ μπερδεύεσαι για το αν προσπαθούν να απελευθερώσουν τις όποιες φοβίες υπέρ της διαφορετικότητας ή αν στην τελική καλλιεργούν την ίδια τη διαφορετικότητα.
Και όλα αυτά σε παιδάκια πέμπτης δημοτικού.
Ο Γιώργος που νομίζω ότι είναι δάσκαλος ,αν έχει άποψη για το θέμα και πώς λειτουργεί όλο αυτό ας μας πει.