Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τέλος οι διανυκτέρευσεις στους κυνηγοτοπους
https://www.protothema.gr/greece/ar...-trohospita-vazoume-telos-stin-katahristiki-/

"Νομοθετούμε αυτό που ισχύει και εφαρμόζεται σε όλες τις ευνομούμενες χώρες....."​

Ισα μωρή ψωροκωσταινα που εφαρμόζεις ότι ισχύει σε όλες τις ευνομμούμενες χώρες
Για να γελάς και μετά να τα πάρεις στο κρανίο και να τους αρχίσεις στα μπινελίκια.

https://www.protothema.gr/greece/ar...-trohospita-vazoume-telos-stin-katahristiki-/

"Νομοθετούμε αυτό που ισχύει και εφαρμόζεται σε όλες τις ευνομούμενες χώρες....."​

Ισα μωρη ψωροκωσταινα που εφαρμόζεις ότι ισχύει σε όλες τις ευγνωμούμενες χώρες
Για να γελάς και μετά να τα πάρεις το κρανίο και να τους αρχίσεις στα μπινελίκια

Ισα μωρή ψωροκωσταινα που εφαρμόζεις ότι ισχύει σε όλες τις ευνομμούμενες χώρες
Για να γελάς και μετά να τα πάρεις στο κρανίο και να τους αρχίσεις στα μπινελίκια.
Η πάγια καραμέλα των τελευταίων δεκαετιών, ειδικά του πασοκοΝΔ φάσματος είναι αυτή ακριβώς. Βέβαια αν τους ρωτήσεις να βρουν κάποια άλλη χώρα της ΕΕ με παρόμοιες νομοθεσίες στο εκάστοτε ζήτημα ξύνουν τα κεφάλια τους. Προσωπικά αυτή την καραμέλα την άκουσα δια ζώσης από τον Βορίδη όταν πέρασε για προεκλογική ομιλία από την περιοχή μου. Τον ρώτησα για τον νόμο Άργος που τότε ακόμα ήταν στα γεννοφάσκια του και μου είπε πως πρόκειται για "συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή πραγματικότητα". Βέβαια δεν υπάρχει φίλος και γνωστός από την Ιταλία μέχρι την Φιλανδία που να μην γέλασε/ξαφνιάστηκε όταν του ανέφερα τις διατάξεις αυτού του νόμου...

Αν πας με το αυτοκίνητο σου δεν έχεις πρόβλημα .. εγώ είμαι υπέρ καλά έκαναν έρχονται εδώ κάθονται στης παραλίες μας δεν μπορείς να πας να κάνεις μπάνιο ρίχνουν τα απόβλητα όπου βρουν δεν αφήνουν € ...και θέλουν Και τα ρέστα μόνο σε οργανωμένα κάμπινγκ από εδώ και πέρα πολύ καλά έπραξε

Αν πας με το αυτοκίνητο σου δεν έχεις πρόβλημα .. εγώ είμαι υπέρ καλά έκαναν έρχονται εδώ κάθονται στης παραλίες μας δεν μπορείς να πας να κάνεις μπάνιο ρίχνουν τα απόβλητα όπου βρουν δεν αφήνουν € ...και θέλουν Και τα ρέστα μόνο σε οργανωμένα κάμπινγκ από εδώ και πέρα πολύ καλά έπραξε
Όπως πέρυσι που έδειχνε παραλία που δεν μπορούσε άνθρωπος να περάσει ανάμεσα από τις σκηνές. Έβγαζαν την παραλία off για έναν άνθρωπο που ήθελε να κάνει ένα μπάνιο. Για το θέμα τις διανυκτέρευσης στα καρτέρια εγώ έχω πει και παλιότερα την άποψη μου. Εχει τύχει να πέσω σε περίπτωση που αναγκάστηκα να φτάσω ένα χλμ μακριά απ το σημείο που ήθελα.

Όπως πέρυσι που έδειχνε παραλία που δεν μπορούσε άνθρωπος να περάσει ανάμεσα από τις σκηνές. Έβγαζαν την παραλία off για έναν άνθρωπο που ήθελε να κάνει ένα μπάνιο. Για το θέμα τις διανυκτέρευσης στα καρτέρια εγώ έχω πει και παλιότερα την άποψη μου. Εχει τύχει να πέσω σε περίπτωση που αναγκάστηκα να φτάσω ένα χλμ μακριά απ το σημείο που ήθελα.
Εγώ μένω 100 μέτρα από την παραλία το τι έχουν δει τα μάτια μου από τα τροχόσπιτα ...θέλω μια μέρα να γράφω.....ας πάει κάποιος να κάνει ελεύθερων κάμπινγκ στην Γερμανία αν μπορεί?!??

Το μόνο πρόβλημα στο θέμα κυνηγιού θα υπάρξει στα φασοκάρτερα που πήγαιναν με σκηνές και καθόταν επάνω στο καρτέρι για 10 μέρες στα μπασίματα, και εκεί καλά θα κάνει να κόψει κώλους κατανοώ ότι μπορεί σε κάποιους να αρέσει αλλά το βουνό και τα καρτέρια ανήκουν σε όλους δε μπορεί να καταλαμβάνει ο κάθε ένας ένα λόφο για 10 ήμερο .Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι τόσο οι νόμοι εξάλλου έχει μαλακισμένη πολυνομία σε σημείο αηδιας είναι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να ελέγξουν και να τους επιβάλουν.

Το μόνο πρόβλημα στο θέμα κυνηγιού θα υπάρξει στα φασοκάρτερα που πήγαιναν με σκηνές και καθόταν επάνω στο καρτέρι για 10 μέρες στα μπασίματα, και εκεί καλά θα κάνει να κόψει κώλους κατανοώ ότι μπορεί σε κάποιους να αρέσει αλλά το βουνό και τα καρτέρια ανήκουν σε όλους δε μπορεί να καταλαμβάνει ο κάθε ένας ένα λόφο για 10 ήμερο .Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι τόσο οι νόμοι εξάλλου έχει μαλακισμένη πολυνομία σε σημείο αηδιας είναι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να ελέγξουν και να τους επιβάλουν.
Ή τους επιβάλλουν μεν αλλά στον μη έχοντα βύσμα!:mad::(

.Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι τόσο οι νόμοι εξάλλου έχει μαλακισμένη πολυνομία σε σημείο αηδιας είναι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να ελέγξουν και να τους επιβάλουν.
Απλα δεν το επιδιώκουν Γιάννη ή πιο απλά δεν θελουν. Το ζουμε 10ετιες το έργο.

Last edited:
Back