Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πλάκα μας κάνετε ;
Εναν νόμο έκτρωμα και κατάπτυστο, αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό και η εφαρμογή απο την αστυνομία 6 μέρες νωρίτερα με επιβολή προστίμου ;
Ούτε χούντα να είχαμε ρεεεεεεε

Last edited:
Πλάκα μας κάνετε ;
Εναν νόμο έκτρωμα και κατάπτυστο, αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό και η εφαρμογή απο την αστυνομία 6 μέρες νωρίτερα με επιβολή προστίμου ;

Καλησπέρα χαφιέδες, καλησπέρα ρουφιάνοι...

Πλάκα μας κάνετε ;
Με όλο το σεβασμό το νομοσχέδιο μπορεί να μην αρέσει αλλά αντιδημοκρατικό η αντισυνταγματικό δεν είναι ( τουλάχιστον μέχρι την αντίθετη απόφαση δικαστηρίου ). Τώρα αν επιβλήθηκε 4 μέρες πριν την έναρξης ισχύος της διάταξης τότε ειναι άκυρο, δε μπορούμε να έχουμε διοικητική κύρωση με αναδρομική ισχύ, τότε ο θιγόμενος μπορεί να αιτηθή με ενδικοφανή προσφυγή την ακύρωση του διοικητικού προστίμου.

Άσε μας πει κάποιος ότι δεν είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που επιβάλλεται η αποστολή DNA....κατάντησε και αυτό σαν τα έλαια συλικονης στα Τέμπη και εκεί μοναδικότητα είχαμε από ολλα τα τρένα στο κόσμο το δικό μας έπιασε φωτιά .sarcastic.φατε σανο τώρα που είναι φρέσκος

Με όλο το σεβασμό το νομοσχέδιο μπορεί να μην αρέσει αλλά αντιδημοκρατικό η αντισυνταγματικό δεν είναι ( τουλάχιστον μέχρι την αντίθετη απόφαση δικαστηρίου ). Τώρα αν επιβλήθηκε 4 μέρες πριν την έναρξης ισχύος της διάταξης τότε ειναι άκυρο, δε μπορούμε να έχουμε διοικητική κύρωση με αναδρομική ισχύ, τότε ο θιγόμενος μπορεί να αιτηθή με ενδικοφανή προσφυγή την ακύρωση του διοικητικού προστίμου.
Όταν ο ίδιος ο νόμος κατά την εφαρμογή του διαχωρίζει μία κοινωνική ομάδα και την αντιμετωπίζει διαφορετικά από ότι όλους τους άλλους πολίτες και αυτή στην προκειμενη είναι οι κυνηγοί, οι οποίοι πέραν της επιβολής του προστίμου των χιλίων ευρώ ,τους απειλεί και με κατάσχεση της κυνηγετικής άδειας για δύο έτη ,. Αυτό από μόνο του τι είναι ; Συνταγματικο και πολυ δημοκρατικο παντως δεν ειναι.

Όλοι οι άλλοι 1.000€ εμείς χίλια και την άδεια για 2 έτη.

Όσο για το πρόστιμο που επιβλήθηκε εάν αυτό είναι αληθές δημιουργεί αναμφισβήτητα μία απορία αν πρόκειται για κάτι άλλο η για "τον υπερβάλλοντα ζήλο " των οργάνων της τάξης οι οποίοι δεν γνωρίζουν τον νομο και επιβάλλουν ένα πρόστιμο τόσες μέρες πριν την εφαρμογή του και με εντολη ποιου ;

Ποιος τους έστειλε και πώς προέβησαν σε τέτοια ενέργεια μπορεί να δοθεί μία απάντηση από κάποιον;;

Αν δοθεί για τον οπεκεπε θα δοθεί και για αυτά

Last edited:
το νομοσχέδιο μπορεί να μην αρέσει αλλά αντιδημοκρατικό η αντισυνταγματικό δεν είναι ( τουλάχιστον μέχρι την αντίθετη απόφαση δικαστηρίου )
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις...?με ολο τον σεβασμο και χωρις παρεξηγηση παντα...

Καποτε στην "Αγωγη του Πολιτη" μαθαιναμε οτι για να λειτουργησει μια δημοκρατια οι τρεις εξουσιες(νομοθετικη,δικαστικη,εκτελεστικη) πρεπει αυτες οι τρεις αυτες εξουσιες να ειναι ανεξαρτητες μεταξυ τους.....Υπαρχει σημερα Ελληνας Πολιτης που να πιστευει οτι αυτες οι αρχες ειναι ανεξαρτητες μεταξυ τους και οχι συγκοινωνουντα δοχεια(για να μην πω κατι αλλο...μαλλον πληρως διαπλεκομενες η μια με την αλλη...)?

https://www.ertnews.gr/eidiseis/lit...osengisi-gia-to-sintagma-ke-to-kratos-dikeou/

Καποτε στην "Αγωγη του Πολιτη" μαθαιναμε οτι για να λειτουργησει μια δημοκρατια οι τρεις εξουσιες(νομοθετικη,δικαστικη,εκτελεστικη) πρεπει αυτες οι τρεις αυτες εξουσιες να ειναι ανεξαρτητες μεταξυ τους.....Υπαρχει σημερα Ελληνας Πολιτης που να πιστευει οτι αυτες οι αρχες ειναι ανεξαρτητες μεταξυ τους και οχι συγκοινωνουντα δοχεια(για να μην πω κατι αλλο...μαλλον πληρως διαπλεκομενες η μια με την αλλη...)?

https://www.ertnews.gr/eidiseis/lit...osengisi-gia-to-sintagma-ke-to-kratos-dikeou/
Κάποτε, κι εγώ ως φοιτητής, πίστευα στη διάκριση των εξουσιών, μας την παρουσίαζαν σαν μια ιδανική θεά, όμορφη, αγνή, μαγική. Πίστευα πως αυτό το σύστημα προστάτευε τη δημοκρατία, πως υπήρχε ισορροπία, έλεγχος, δικαιοσύνη. Μα όσο πέρναγε ο καιρός, κατάλαβα ότι το σύστημα είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί λίγους, πίσω από τις ωραίες λέξεις και τα συντάγματα, κρύβονται συμφέροντα. Οι κομματικές διαμάχες δεν έχουν ουσία, ούτε καν οι ιδεολογίες. Είναι όλα μέρος του ίδιου παιχνιδιού, μου έλεγαν πως "ο λαός αποφασίζει" πως οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας χαχαχα 😂 (γιορτή με κυβερνήσεις μειοψηφίας λολ) και άλλα τέτοια ωραία, μα όσο μεγάλωνα, έβλεπα το ίδιο έργο ξανά και ξανά. Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία διότι με την έλευση του φτηνού ίντερνετ κατάλαβα το κυριότερο, ο λαός είναι χαζός και δε μιλάω για άγνοια, αλλά όντως είναι χαζός με iq επιπέδου αλβανόσκοπίων :rolleyes:

Όταν ο ίδιος ο νόμος κατά την εφαρμογή του διαχωρίζει μία κοινωνική ομάδα και την αντιμετωπίζει διαφορετικά από ότι όλους τους άλλους πολίτες και αυτή στην προκειμενη είναι οι κυνηγοί, οι οποίοι πέραν της επιβολής του προστίμου των χιλίων ευρώ ,τους απειλεί και με κατάσχεση της κυνηγετικής άδειας για δύο έτη ,. Αυτό από μόνο του τι είναι ; Συνταγματικο και πολυ δημοκρατικο παντως δεν ειναι.

Όλοι οι άλλοι 1.000€ εμείς χίλια και την άδεια για 2 έτη.

Όσο για το πρόστιμο που επιβλήθηκε εάν αυτό είναι αληθές δημιουργεί αναμφισβήτητα μία απορία αν πρόκειται για κάτι άλλο η για "τον υπερβάλλοντα ζήλο " των οργάνων της τάξης οι οποίοι δεν γνωρίζουν τον νομο και επιβάλλουν ένα πρόστιμο τόσες μέρες πριν την εφαρμογή του και με εντολη ποιου ;

Ποιος τους έστειλε και πώς προέβησαν σε τέτοια ενέργεια μπορεί να δοθεί μία απάντηση από κάποιον;;

Αν δοθεί για τον οπεκεπε θα δοθεί και για αυτά
Δεν έχεις άδικο φίλε, δε λέω ότι λες κάτι λάθος αλλά το σύστημα είναι επίτηδες ρευστό και εγώ νομικά να το σκεφτώ σου λέω οι κυνηγοί ειναι ιδιαίτερη νομική κατηγορία, υπόκεινται σε ειδικό νομικό καθεστώς διότι η άσκηση της θήρας δεν είναι δικαίωμα αλλά παραχωρείται απο το κράτος, άρα δεδομένου αυτού μπορεί να επιβάλλει αυστηρότερες κυρώσεις, διότι η θήρα δεν ειναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα. Πώς να στο εξηγήσω καλύτερα ειναι σα το αρ16Σ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμα "απαγορεύεται η ίδρυση" σου λέει έεε σκεφτηκαν κάποιοι ωραίοι νομοθέτες και λένε δεν ιδρύουμε αλλά ανοίγουμε παραρτήματα και έτσι βγαίνει μια χαρά συνταγματικός ο νόμος. Κάτι αντίστοιχο και εδώ σου λέει η παράβαση είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σκύλο που προορίζεται για θήρα άρα βαρύτερο πρόστιμο κάπως έτσι. Οτι είναι αμφισβητήσιμο είναι ας προβεί η ομοσπονδία στα νόμιμα αντί να παρακαλάει βουλευτές για παρατάσεις και χαζομάρες.

καλησπερα σε ολουσ ,ειμαστε εν αναμονη στι;ς εκπαιδευτικες εξορμισεις και στην πραγματικοτιτα που περιμενα με τοσα χρονια να μας αφανισουν ολες τις φυλες σκυλων με νομο εκτρωμα .και οσους κακους κρςτανε οπλα και κυνηγανε με αφαιρεση αδειας κ τ λ ,απο μια χουφτα ανθρωπων που με παντα με πολιτικα μεσα ,και πρωσωπικες μανιες στη ζωη τους χωρισ ενδιαφεροντα καθωσ η κοινη γνωμη γνωριζει τη κανουν .δεν τουσ απασχολουν ουτε οι διαβουλεση που σε καθε θεμα ειναι κατα τους ,ειπα πολλα για τισ στειρες και αγαμητες οπωσ τισ λενε ολοι στα αποθημενα τισ ζωης τους και ξεσπανε στα ζωα και ανθρωπους τελος εχω καταβαλει το ποσο του ντιενεη παραβολο 40 ευρω και ασ μην εχω βρει κτηνιατρο για το τεστ .εαν γνωριζει κανεισ ς καποιο κτηνιατρο παρακαλω να μου το στειλει το τηλ σε πρωσοπικο μυνημα οπου πηγα εφαγα πορτα με απαντηση δεν κανουμε .τουσ αξιζουν συνχαρτηρια με την σταση τους εαν ηταν ετσι ομοσπονδια και συλλογοι θα ημασταν πιο δυνατοι ,εγω φετος για πρωτη φορα στο δασαρχειο θα βγαλω αδεια

καλησπερα σε ολουσ ,ειμαστε εν αναμονη στι;ς εκπαιδευτικες εξορμισεις και στην πραγματικοτιτα που περιμενα με τοσα χρονια να μας αφανισουν ολες τις φυλες σκυλων με νομο εκτρωμα .και οσους κακους κρςτανε οπλα και κυνηγανε με αφαιρεση αδειας κ τ λ ,απο μια χουφτα ανθρωπων που με παντα με πολιτικα μεσα ,και πρωσωπικες μανιες στη ζωη τους χωρισ ενδιαφεροντα καθωσ η κοινη γνωμη γνωριζει τη κανουν .δεν τουσ απασχολουν ουτε οι διαβουλεση που σε καθε θεμα ειναι κατα τους ,ειπα πολλα για τισ στειρες και αγαμητες οπωσ τισ λενε ολοι στα αποθημενα τισ ζωης τους και ξεσπανε στα ζωα και ανθρωπους τελος εχω καταβαλει το ποσο του ντιενεη παραβολο 40 ευρω και ασ μην εχω βρει κτηνιατρο για το τεστ .εαν γνωριζει κανεισ ς καποιο κτηνιατρο παρακαλω να μου το στειλει το τηλ σε πρωσοπικο μυνημα οπου πηγα εφαγα πορτα με απαντηση δεν κανουμε .τουσ αξιζουν συνχαρτηρια με την σταση τους εαν ηταν ετσι ομοσπονδια και συλλογοι θα ημασταν πιο δυνατοι ,εγω φετος για πρωτη φορα στο δασαρχειο θα βγαλω αδεια
Λεωνίδα καλησπέρα . Μόλις το έκανα και εγώ . Σωστό λάθος θα δείξει. Τουλάχιστον αν με ελέγξουν θα έχω κάτι να δείξω . Αν τελίκά υπάρξει αλλαγή θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων . Κτηνίατρο ούτε εγώ βρήκα ας το δουν η ΚΣΕ και το Υπουργείο αυτό.

Back