Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικα, γνωριζουμε τι εγινε; Εκλεισε το μαγαζι;
Αφού δεν αναφέρονται ονόματα μπορεί κάποιος φίλος να μας πει τι μάρκας "μαϊμού" φυσίγγια πούλαγαν?
Μήπως "και καλά" Ισπανικά που πουλάει (τα original) ο Καλαντζάκος και σημειώνει "προσοχή στις ...μαιμούδες"?
 
Το μαγαζί λειτουργεί κανονικά. Από όσο μπορώ να γνωρίζω το θέμα υπήρξε με το λοτ της πυρίτιδας.
Δεν παιζει αυτο.Να κανει εισαγωγη βαρελια πυριτιδα χωρις lot!!Oταν σπας βαρελι σε μπουκαλια
εχεις θεμα.To μπουκαλι δεν εχει lot.Εκει γινεται η κομπλα παντα.Οι επισημες συσκευασιες των
εταιριων στο κιλο εχουν lot κανονικα,το χυμα ποτε.
 
Δεν παιζει αυτο.Να κανει εισαγωγη βαρελια πυριτιδα χωρις lot!!Oταν σπας βαρελι σε μπουκαλια
εχεις θεμα.To μπουκαλι δεν εχει lot.Εκει γινεται η κομπλα παντα.Οι επισημες συσκευασιες των
εταιριων στο κιλο εχουν lot κανονικα,το χυμα ποτε.
Τι ακριβώς δεν παίζει; Αυτό που γράφεις δεν αναιρεί αυτό που γράφω. Ότι περιγράφεις έγινε λογικά...
 
Απαγόρευση κυνηγιού σε περιοχή της Π.Ε. Ηρακλείου
by dasarxeio on 07/07/2020 • ( 0 )


Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης απαγορεύεται το κυνήγι για πέντε (5) χρόνια (μέχρι 31-3-2025), σε έκταση 19.350 στρεμμάτων σε περιοχή του Δήμου Βιάννου Π.Ε.Ηρακλείου.


Η έκταση απαγόρευσης αποτελείται από δύο τμήματα:

ΤΜΗΜΑ Α
: Αρχίζει από τη Γέφυρα Νότια του Δ.Δ.Μάρθας ακολουθεί την κοίτη του χειμάρρου έως τη θέση Πλατάνι, από εκεί ακολουθεί παλιό μονοπάτι περιμετρικά του παρακείμενου λόφου έως τη θέση Πορτί. Από εκεί ακολουθεί τον χωμάτινο δρόμο με κατεύθυνση Νότια προς τη θέση Στρογγυλό Μουρί και συνεχίζει περνώντας πλησίον από το μετόχι του Ζαμπετάκη Αντώνιου έως τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο δίπλα από το παλιό ελαιουργείο ιδιοκτησίας Αφοί Ζαμπετάκη. Από εκεί ακολουθεί τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο με κατεύθυνση προς Ηράκλειο έως ότου φτάσεις στη Γέφυρα πάνω από το Δ.Δ.Μάρθας από όπου ξεκίνησε.
ΤΜΗΜΑ Β: Ξεκινά από την θέση «Μαφεζές» ακριβώς στη διασταύρωση από όπου ξεκινάει ο χωματόδρομος για την περιοχή Αφρατί Άνω Βιάννου και ακολουθεί τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο προς «Καψάλους». Από εκεί ακολουθεί τον χωμάτινο δρόμο προς την εκκλησία Άγιο Πνεύμα και συνεχίζει μέχρι να συναντήσει την εκκλησία Τίμιο Σταυρό και ακολουθεί τον χωματόδρομο έως τον οικισμό – θέση «Σωμαράδω». Από εκεί ακολουθεί τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο με κατεύθυνση ανατολικά έως τη διασταύρωση για τη θέση «Αρμενόπετρα» όπου και συναντά την ακτογραμμή την οποία ακολουθεί και φτάνει ως τον οικισμό Καστρί, στην συνέχεια με κατεύθυνση βόρεια, ακολουθεί τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο έως και λίγο πιο πάνω από την Εκκλησία του Άι Γιώργη, στη συνέχεια ακολουθεί τον χωμάτινο δρόμο έως την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Συνεχίζει παίρνοντας τη Δεξιά κατεύθυνση έως τα μετόχια «Κυριακού», στη συνέχεια συνεχίζει βόρεια μέχρι τη θέση Αγκινάρα, ακολουθώντας τον χωμάτινο δρόμο έως τη θέση «Πλεμένου», όπου συνεχίζει ανατολικά, ακολουθώντας τον κεντρικό χωματόδρομο που οδηγεί στον Χόνδρο, ακολουθεί το ρέμα που διασχίζει τον οικισμό και συνεχίζει με κατεύθυνση Ανατολική από τον Χόνδρο, ακολουθώντας παρακείμενο χωματόδρομο, διέρχεται Νότια του υψώματος Κεφάλα μέχρι να αλλάξει κατεύθυνση και να πάει Νότια στη διασταύρωση για την Αγία Κυριακή και περνώντας δίπλα από την εκκλησία, συνεχίζει μέχρι να συναντήσει τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο στη διασταύρωση για το Αφρατί, από όπου ξεκίνησε.
 
Σαν να μας λέει πως στο τρυγόνι θα μειωθεί η κάρπωση......
Ποσα θα επιτρεπουνε ρε Κωστη; 5 πουλια ανα εξοδο.... Και τα 8 μικρος αριθμος καρπωσης ειναι...
Παντως θα ηθελα να διαβασω τις μελετες που εχουν γινει για τα τρυγονια και τα περασματα που γινοντε απο τη χωρα μας....
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top