Κυνήγια του Παρελθόντος

Μα η μπάλιζα είναι αγελαίο είδος :). Γενάρης του 2009, φόλα με τα παπιά, είπαμε να φέρουμε έναν μεζέ. Από τα πιο παρεξηγημένα θηράματα ... ;)
Ένα θα σου πω, μπάλιζα λαδορίγανη ... .ha ha ha..llk.
Συμφωνω, πολυ νοστιμο και παρεξηγημενο θηραμα
 
Θυμαμαι μια φορα πιο παλια ειχαμε τραπεζι σε ενα σπιτακι στο βουνο που ειχαμε σε συναδελφους των γονιων μου... Απο κρεατικα υπηρχαν πολλα κ ολων των ειδων κ μαζι με ολα τα αλλα υπηρχαν κ νεροκοτες κ μπαλιζες απο ενα καλο κυνηγι που ειχαμε κανει με τον πατερα μου την προηγουμενη μερα... Τοτε ημουν 15-16 χρονων κ τα ποταμια τα καθαριζαν πολυ συχνα απο τις απερανετες καλαμιες, οποτε μετα απο εμρικους μηνες ηταν ιδανικα απο αποψη βλαστησης για κυνηγι υδροβιων με σκυλο φερμας... Τα νερα ηταν πεντακαθαρα γιατι ειχαν ροη κ τα πουλια το ιδιο...
Ε ενα σας λεω... Ειχαν αφησει ολοι τα παιδακια κ κοτοπουλα κ την ειχαν πεσει στις μπαλιζες... Δεν ειχε μεινει κοκκαλο...
 
Κοίτα κάτι πράγματα, έχω και γω παρόμοιο περιστατικό να θυμάμαι. Είχαμε τραπέζι σε οικογενειακούς φίλους, είχε φτιάξει τότε η συχωρεμένη η μάνα μου, τσίχλες, τρυγόνια, πάπιες και είχα βγάλει από την κατάψυξη μια τσάντα με γδαρμένες μπάλιζες και τις είχα πει να τις φτιάξει για μένα που μου άρεσαν, με το σκεπτικό ότι δεν θα φάει άλλος. Υπήρχε στο τραπέζι ο γιος φίλου, πιτσιρικάς τότε, περίπου 6-7 χρονών. Του λέει ο πατέρας του, τι θες να σου ξεκοκαλίσω να φας; Κυνηγός και ο φίλος, είχε ρωτήσει την παιδίατρο τους αν μπορούν τα παιδιά να φάνε κυνήγι και του είχε απαντήσει ότι αν το κυνήγι είναι καλά μαγειρεμένο και υπάρχει πρόσβαση σε αυτό το είδος κρέατος, επιβάλλεται τα παιδιά να τρώνε λόγο της αγνής προέλευσης του. Ο πιτσιρίκος λοιπόν εστίασε στις κοκκινιστές μπάλιζες σάλτσα, το αποτέλεσμα ήταν να τις φάει σχεδόν όλες μόνος του, αφήνοντας μας όλους άναυδους....!
 
Ρε φιλαράκια ,πρώτα με τα καθαρά ,τώρα με τις μπάλιζες ,τι θα γίνει επιτέλους ; πρέπει να γίνει δοκιμή και απο τους γευσιγνώστες του φόρουμ για να βγει επίσημο πόρισμα και ανακοινωθέν.
 
μακαρι γιωργο να μου επιτραπει εστω και 1 φορα στη ζωη μου να το ζησω ενα παπιοκυνηγι
Απομυθοποίησε το και είναι εύκολο, μαζευτείτε ένα παρεάκι 3-4 άτομα για να μοιραστείτε τα έξοδα και θα δεις ότι δεν είναι τίποτα. Κατάλυμα σας έχουμε εμείς, ο φίλος Kounos συγκεκριμένα με τον Manelli, οπότε θα είστε σε καλά χέρια ;)
 
Οι Πινιώρες όλες κουκουλωμένες, ο γκιαουραντίσιος ξέσκεπος, ούτε γάντια, ούτε τίποτα .... .sarcastic.
Αααααχ κ λειπει ο Καλαματιανος σπεσιαλιστας... .shake hands. Φιλαρακι γκιαουραντισιο αυτο το πρασινο φωσφωριζε γορδονακι στα παπια σου εχει βγει καλο???.buy buy.
 
Τελευταία μέρα στο βάλτο 30/01/2012, πρησμένοι από το κρύο. Από αριστερά Μανέλης, εγώ, Κούνος, Αντρίκος.
Οι Πινιώρες όλες κουκουλωμένες, ο γκιαουραντίσιος ξέσκεπος, ούτε γάντια, ούτε τίποτα .... .sarcastic.

Έλα επάνω με το καλό τώρα και θα σου πώ από κοντά για τις πινιώρες!!!!!!!
 
Τελευταία μέρα στο βάλτο 30/01/2012, πρησμένοι από το κρύο. Από αριστερά Μανέλης, εγώ, Κούνος, Αντρίκος.
Οι Πινιώρες όλες κουκουλωμένες, ο γκιαουραντίσιος ξέσκεπος, ούτε γάντια, ούτε τίποτα .... .sarcastic.

μπραβωωω στα παλικαριααααα,και εγω κανω κυνηγι στα παπια αλα στα καναλια περπατιτο περαστισιακα,,για κανα 2 χρονιες εκανα καρτερι στον αξιο αλα ρε παιδια πωλης κοσμοςςςςς και τα σκαγια μου πηρανε τον σκουφωωω,,ασε το ψωφοκριοοοοοοοο.freezing cold..freezing cold. εσης ειστε πιω παγωμενη και απο τα παπακιααααααα.sarcastic..sarcastic. ηρωεςςς ηρωεςςςςςςς
 
παλιές καλές εποχές Στυλίδα

12715362_10153528321996799_6761601200035461361_n.jpg

12687811_10153528322066799_7665850497097214081_n.jpg
 
Back
Top