Μιας και πιάσαμε το Kicks,
@aris_kalamata θέλω να ακούσω την άποψη σου.
Βλέπουν που λές φίλοι κ γνωστοί τουφεκιές στον πίνακα, η σκοτωματα στο κυνήγι κ τρέχουν να πάρουν kicks... Να πάρω? Τι σύσφιξη να πάρω? Έξτρα φούλ βγαίνει? Θέλω να πηγαίνει μπάλα...
Σε όσους ξέρω ότι δεν είναι κ τα πρώτα τουφέκια κ έχω οικειότητα λέω όχι...
Σε όσους δεν έχω τόσο οικειότητα αλλά έχω μια άποψη ρωτάω πάντα, είσαι σίγουρος ότι το όπλο είναι στα μέτρα σου???
Φυσικά όλοι απαντάνε ναι κ σε δύο μήνες το βάζουν αγγελία αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο...
Ίσως το πιο δύσκολο τσοκ που έχω ρίξει αλλά κ το αγαπημένο μου... Τουλάχιστον στη μ2 δεν συγχωρεί λάθη αλλά σκοτώνει "αλλιωτικα"... Δεν έχει όρια αν είσαι καλός σκοπευτής κ έχεις την ικανότητα να σκοτώνεις με τους 50 κεντρικούς πόντους της τουφεκιας σου.... Πάει το ίδιο καλά κ με ψιλά κ με χοντρά σκάγια.... Η αίσθηση της προσκοπευσης είναι όντως μικρότερη, οι εικόνες είναι μικρότερες, ίσως είναι αυτό που λές δάσκαλε, ότι πρέπει να είσαι απλά απόλυτα σωστός, δεν θα σε βοηθήσει... Ίσως όντως θέλει την ακριβή προσκοπευσης κ όχι μια σωστή προσκοπευση...
Γιατί τα προτιμώ σε σχέση με τα συμβατικά τώρα ... Γιατί δυστυχώς η ευτυχώς τα 7-8 τελευταία χρόνια δοκιμάζω μόνο σε μεταλλικό πίνακα κ ευτυχώς η δυστυχώς ακούω...
Πέρα από το ακουστικό που όντως δείχνει μια πιο συμπαγή τουφεκιά έχει κ διαφορά στην αποτύπωση των σκάγιων στον πίνακα... Έχω αφήσει πίνακες νωπους, τους έχω αφήσει να στεγνώσουν τελείως, τους έχω τσεκαρει πολλές εκατοντάδες φορές, με το κικς (κ γενικά με τα φρενατα)
τα σκάγια έχουν πιο δυνατή αποτύπωση...
Από κατανομή γενικά άναρχη...καλο κέντρο κ μετά αναρχία... Ομαδουλες με σκάγια πολλές... Κάποιος θα τις απέρριπτε, εγώ τις ψάχνω... ακόμα κ στην ιδιογομωση τις ψάχνω...Βγάζουν μεγάλη συγκέντρωση αλλά χωρίς να γεμίζουν όλο τον κύκλο...
Συμβαίνει σε όλα τα όπλα αυτό?
ΟΧΙ... Στο 725 δεν δίνει τα ίδια κέντρα, την αναμενόμενη συγκέντρωση,δίνει όμως την ίδια δύναμη... Σε όπλα φίλων, τα ίδια δικά μου τσοκ, δεν δίνουν τις ίδιες εντυπωσιακές συγκεντρώσεις... Σκοτώνουν όμως δυνατα αν η εικόνα είναι αυτή που σε γεμίζει κ δεν ψάχνεις απλά την πιο γεμάτη πουλιαστρα... Αλλά εγώ είμαι κ υποστηρικτής του δόγματος ότι καμία κάνη δεν είναι ίδια με την άλλη...
Γενικά είναι τσοκ που η το λατρεύεις η το πετάς, δεν έχει μέση λύση, δεν θέλει να το βιδωνεις κ να το ξεβιδωνεις συνέχεια... Βάλτο κ ρίξε με αυτό, μόνο με αυτό μέχρι να το μάθεις...