Καταχώρηση on-line εγγύησης όπλου.

Ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτήσω το εξής. Πλέον η Beretta όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν ανοίξει ηλεκτρονική φόρμα για να καταχωρήσει κάποιος την εγγύηση του όπλου του. Αφού έκανα ότι μου ζήτησε, μου στείλανε email ότι η εγγύηση του όπλου μου καταχωρήθηκε επιτυχώς, χωρίς καμιά περαιτέρω πληροφορία.
Ερώτημα 1. Χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω?
Ερώτημα 2. Πως μπορώ να δω την εγγύηση?

Μήπως τυχόν έχει κανένας εμπειρία με αυτό το θέμα. Ευχαριστώ προκοταβολικά.

Ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτήσω το εξής. Πλέον η Beretta όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν ανοίξει ηλεκτρονική φόρμα για να καταχωρήσει κάποιος την εγγύηση του όπλου του. Αφού έκανα ότι μου ζήτησε, μου στείλανε email ότι η εγγύηση του όπλου μου καταχωρήθηκε επιτυχώς, χωρίς καμιά περαιτέρω πληροφορία.

Και εγώ όταν καταχώρησα το όπλο απλά ένα email ήρθε.
Προφανώς αν χρειαστείς την εγγύηση βρίσκεται αυτόματα το όπλο από την αντιπροσωπεία από τους αριθμούς που έχεις καταχωρησει κατά την διαδικασία.

Μήπως τυχόν έχει κανένας εμπειρία με αυτό το θέμα. Ευχαριστώ είνα.
Έχω δηλώσει έτσι 2 όπλα benelli ενα δικόμουκαι έναενόςφίλου που δεν ήξερε. Οταν συνδεθείς στον λογαριασμό που πρέπει να ανοίξεις για να ενεργοποίησεις την εγγύηση, μπορείς να δεις τα όπλα σού και μέχρι πότε ισχύει η εγγύηση σου.
Screenshot_20240916_202836_Samsung Internet.jpgScreenshot_20240916_202913_Samsung Internet.jpg

Έχω δηλώσει έτσι 2 όπλα benelli ενα δικόμουκαι έναενόςφίλου που δεν ήξερε. Οταν συνδεθείς στον λογαριασμό που πρέπει να ανοίξεις για να ενεργοποίησεις την εγγύηση, μπορείς να δεις τα όπλα σού και μέχρι πότε ισχύει η εγγύηση σου.
View attachment 91195View attachment 91196
Στο site της beretta δεν είναι έτσι

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-16, 20.44.11.pngΑνοίγω αυτό το θέμα για να ρωτήσω το εξής. Πλέον η Beretta όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν ανοίξει ηλεκτρονική φόρμα για να καταχωρήσει κάποιος την εγγύηση του όπλου του. Αφού έκανα ότι μου ζήτησε, μου στείλανε email ότι η εγγύηση του όπλου μου καταχωρήθηκε επιτυχώς, χωρίς καμιά περαιτέρω πληροφορία.

Από Beretta δεν μπορείς να την δεις κάπου. Όταν κάνεις την καταχώριση απλά σου στέλνουν αυτό.
Στην Benelli ισχει ότι είπε και ο @Anastasakis Das

Από Beretta δεν μπορείς να την δεις κάπου. Όταν κάνεις την καταχώριση απλά σου στέλνουν αυτό.
Στην Benelli ισχει ότι είπε και ο @Anastasakis Das
Αυτό ακριβώς μου στείλανε και μένα.
Η Benelli ζητάει και φωτογραφία από την απόδειξη αγοράς αλλιώς δεν μπορείς να καταχωρίσεις το όπλο.
Και στην beretta απλά σου στέλνουν μόνο το παραπάνω email.

View attachment 91195View attachment 91196
Πολυ απλή και συγχρονη η διαδικασία ενεργοποίησης της εγγυησης της εταιρείας. Ειναι ενα + αυτό για την benelli. Εμένα μου άφησε πολυ θετικές εντυπώσεις σε αυτό το κομμάτι.

Πολυ απλή και συγχρονη η διαδικασία ενεργοποίησης της εγγυησης της εταιρείας. Ειναι ενα + αυτό για την benelli. Εμένα μου άφησε πολυ θετικές εντυπώσεις σε αυτό το κομμάτι.
Πραγματικά έτσι είναι, βέβαια θέλει προσοχή να μπεις στο Ιταλικό site της benelli και όχι στο Αμερικάνικο

Back