Καρεκλάκι για το καρτέρι

Η αληθεια ειναι οτι τα κοντά δεν βολευουν.
Ειχα καποιο που το κουβαλούσα στο σακίδιο απλα για να το κουβαλαω τελικά. Δεν καθομαι γενικοτερα αλλα αυτο και να ήθελα να κάτσω δεν βόλευε με τιποτα και ειδικαά στα κλειστά αλλά και αποτομα μερη που κυνηγούσα. Απλα μερικες φορές το στηνα πιο περα και καθόμουν λιγο τις νεκρές ωραίες κι αυτο σπανια ,αφου προτιμιυσα καμια πετρα αν ειχε.Ομως και οσο καθομουνα ,βάσανο ήταν Πιανόταν τα γονατά μου.
Περσι μετα απο κάποιο πρόβλημα με τη μεση , αποφάσισα να πάρω κάτι ψηλότερο που να μαζεύει .Ετσι κατεληξα στο walkstool. Ωραιο δε λεω ,αλλά με δυσκόλευε λόγω μορφολογίας εδάφους ,τοσο που μερικές φορές φοβόμουνα μην το σπάσω με αποτελεσμα ή να το κουβαλάω κι αυτο χωρίς λόγο ή να μην το παιρνω καν μαζι μου οπως περσι τον Δεκέμβρη στην Αλεξ/πολη Και φυσικα μην ξεχνάμε οτι όσο ψηλότερο ,τόσο μεγαλύτερο άνοιγμα στη βαση με οτι αυτο σημαίνει σε δύσκολα και ανώμαλα εδάφη.
Οπότε ειναι πολλά αυτά που πρέπει να συνεκτιμήσει κάποιος. Πρώτα το ύψος του,το ειδος κυνηγιού που το θελει , μορφολογία και αν το θελει να κάθεται κατα τη διάρκεια του καρτεριού ή σε δεύτερο χρόνο.
 
Εγώ καθιστός δν μπορώ σχεδόν ούτε να επομήσω.....Σηκώνωμε (ελατήριο) επομίζω και ρίχνω.....Πολύ σπάνια να τουφεκίσω καθιστός....μόνο στις περιπτώσεις που αργώ να δω τα πουλιά που έρχονται.....τότε θα ρίξω ενστικτωδώς...
 
κάθεται κατα τη διάρκεια του καρτεριού ή σε δεύτερο χρόνο.
πολυ σωστο ,και εγω για δευτερο χρονο το θελω πριν ξεκινησει το περασμα και εχω παρει ενα με πλατυ για να ειναι πολυ πιο ανετο ,αμα εχει πουλια ειμαι συνεχεια ορθιος.
 
Το έχω και αυτό και μάλιστα το comfort στα 90€. Δεν κάνει τουλάχιστον για βάλτο. Στον βάλτο ένα είναι το σκαμπό, 3€ ,το πλαστικό το στρογγυλό. Όνειρο καρεκλάκι!
Κι εγώ έχω το comfort σε 75 εκ., είναι μεν πολύ ψηλό, αλλά(αν βολεύει το σημείο που το στήνεις)είναι εξαιρετικό γιατί είσαι σχεδόν όρθιος ενόσο ξεκουράζεσαι και μπορείς πολύ εύκολα να σηκωθείς και να τουφεκίσεις.
Βέβαια μακράν πιό άνετο-αλλά λίγο χαμηλό- είναι ένα ξύλινο με δέρμα που είχα πάρει προ εικοσαετίας,του Τουρή. Συνήθως παίρνω και τα δύο στο αυτοκίνητο, αλλά όταν πάω στο καρτέρι παίρνω τις πιό πολλές φορές το παλιό μαζί μου...
 
.shake hands. Γεροί να'μαστε, και θα το κανονισουμε:)
Και γω μαζι σας,να παμε απο την μερια μου στο Νεστο για φασσες!
Οσο για το καρεκλακι Διονυση,καλοριζικο,λογικα θα σε βολεψει για το υψος σου,(εισαι και δυο μετρα!!!)
Εγω εχω το 50 basic της walkstool και με εχει καλυψει κατα πολυ!
 
Και γω μαζι σας,να παμε απο την μερια μου στο Νεστο για φασσες!
Οσο για το καρεκλακι Διονυση,καλοριζικο,λογικα θα σε βολεψει για το υψος σου,(εισαι και δυο μετρα!!!)
Εγω εχω το 50 basic της walkstool και με εχει καλυψει κατα πολυ!

Γεροί να'μαστε, και θα το κανονισουμε :)
 
Back
Top