Καιρός

Δρακουλινια γαριδακια πατατάκια για τα παιδια. Είχαμε βαρεθεί να τα τρωμε!!!! Τρόφιμα και ζωοτροφές πεταγαν και πολλά μάλιστα από αυτά! Πέταξαν και τον πατέρα μου τις πρώτες μέρες!!!! Έφυγε το πρωι για δουλεια και το απόγευμα είχε 2 μέτρα χιόνι στην Ραχη και τον έφεραν με την πρωτη...πτηση!!!!!
Πασοκαρα ρεεεεε:cool:
 
Ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι τον φουνταρανε απο το αεροπλανο μαζι με τα δρακουλινια.
Όχι μωρέ!!! Πως λέμε να σε πετάξω με το αμάξι στο τάδε μερος??? Έτσι ...πεταξαν τον πατέρα μου με το Σινουκ μαζί με άλλους 3-4!!!
 
Έρχεται λέει δύσκολη νύχτα για την Αττική. ...
Στην εθνική οδό εφαρμόζεται το σύστημα ακορντεόν όπως με τον κορονοιο .....ανοίγουν και μετά ξανακλεινουν. .
Εχουν σχεδιο Γιαννη.Γιαυτο λενε απο το απογευμα οτι οποιος
πεταχτει για τσιγαρα να εχει φουλαρισμενο το αυτοκινητο.
Για να μην παθει κρυοπαγηματα.
 
Έσπασε λιγο εδω. Έριξε τα κέρατα του σημερα! Όλη νυχτα δεν έριξε πολυ. Το φύλαγε για την μέρα για να το ευχαριστηθω! Λένε για υποτροπή της κακοκαιρίας που μπορεί να μας δώσει χιονοπτώσεις όλη νυχτα και μέχρι αύριο το πρωι.
 
Διάβασα κάπου ότι αρχές Μαρτίου ίσως να μας επισκεφθούν ξανά οι χιονοπτώσεις. Μέχρι τότε θα έχουμε καλό καιρό.
Είναι μακριά ακόμη αλλά όλο και κάτι δείχνει να κατεβαινει εκεί στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτη.
 
Αυτό εννοείται. Αλλά και να μεγαλοποιεις μια συνηθισμένη χειμωνιάτικη χιονοκαιρια λες και έρχεται η εποχή των παγετώνων είναι θεοχαζο.
Ερμα6ια των καναλιών και τις ηλιθιότητας που εκπέμπουν .
Σα να θελουν να φτιάξουν πιο πολλούς ηλίθιους ενα πράμα .
 
Ερμα6ια των καναλιών και τις ηλιθιότητας που εκπέμπουν .
Σα να θελουν να φτιάξουν πιο πολλούς ηλίθιους ενα πράμα .
Αυτό ακριβώς θέλουν να φτιάξουν για να βλέπουν ότι σαβούρα και ψέμα δείχνουν
Από τα πόσα ριαλιτι παίζουν σε όλα τα κανάλια μπορείς να πάρεις μια εικόνα για το επίπεδο των καναλιών και το τι είδος διασκέδασης επιφυλάσσουν στους τηλεθεατές
Για τις ειδήσεις και γενικά την ενημέρωση δεν λέω τίποτα γιατί από όπου και αν το πιάσουμε αυτό το θέμα θα λερωθουμε
 
Επειδή εδώ γράφουμε για τον καιρό , η βρώμα των δημοσιογράφων μέχρι και αυτό το θέμα αγγιζει. Δραματοποίηση και μεγαλοποιηση της πραγματικότητας μέχρι αηδίας. Μόνο ενημέρωση από καιρικά Φόρουμ που γράφουν ερασιτέχνες αρρωστοι με τα καιρικά φαινομενα και λένε τα πράγματα όπως πραγματικά εχουν. Ακόμη και οι "διασημοι" μετεωρολόγοι είναι για τα μπάζα. Οι μισοί κρατάνε πισινή μήπως πέσουν έξω και οι άλλοι μισοί φέρνουν την εποχή των παγετώνων με αναρτήσεις στο facebook για like και προβολη.
 
κολοκαιρως σημεραααα απο τα ξημερωματα ενα χιονοβροχο,,,και κρυοοοο,,σηγουρα στα γυρο βουναμας θα εχη χιονι εαν και εχη στης κορφες στην σερρες και οχι μωνο,,ετσι θα παη ο καιρως μεχρι και μεσα της αλης εβδωμαδαςςς,,μαρτης γδαρτης και παλουκοκαφτηςςς,,,αρεεε ΚΟΥΛΗΗΗ την καταστροφη φερνηςςς .sarcastic.
 
Back
Top