Κάλυκες και καψύλια

Καλησπέρα, τo cx1000 έχει ίδια ή λίγο μεγαλύτερη ισχύ από το cx2000. Το 615 με 616 σχεδόν ίδια και τα πλέον απρόβλεπτα. Καψυλιο που δεν εκρηγνυται είναι ανεπίτρεπτο, ούτε 1 στα 10000.Η fiocchi είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στον χώρο μας ,με πολλές εκπτώσεις στην ποιότητα τα τελευταία χρόνια, όχι από αδυναμία ,το αντίθετο έχει την δυνατότητα να παράγει κορυφαία ποιότητα ,όπως το 616 gold.
Λευτέρη αχταρμάς κανονικά.
Από ποτέ ισχύουν αυτά? Το gold που το βρίσκουμε?

Λευτέρη αχταρμάς κανονικά.
Από ποτέ ισχύουν αυτά? Το gold που το βρίσκουμε?
Στέλιο τα τελευταία 4,5 χρόνια τουλάχιστον, το gold νομίζω δεν διατίθεται σε ιδιογομωτες. Γιάννη με τα 615 ,616 ,δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Έχε υπόψη ότι τα σύγχρονα καψυλια είναι για να ανάβουν από 0,5 έως 2,5 γραμμάρια πυριτιδας, στις ποσότητες που χρησιμοποιεί το 16αρι όλα τα καψυλια, και τα ασθενή δουλεύουν άνετα. Στα περισσότερα σεταπ ένα ασθενές όπως cx50 ή 684 βοηθάει να έχουμε καλύτερη τουφεκια ,αν βέβαια ισορροπησουμε τα υπόλοιπα.

Έχε υπόψη ότι τα σύγχρονα καψυλια είναι για να ανάβουν από 0,5 έως 2,5 γραμμάρια πυριτιδας, στις ποσότητες που χρησιμοποιεί το 16αρι όλα τα καψυλια, και τα ασθενή δουλεύουν άνετα. Στα περισσότερα σεταπ ένα ασθενές όπως cx50 ή 684 βοηθάει να έχουμε καλύτερη τουφεκια ,αν βέβαια ισορροπησουμε τα υπόλοιπα.
.RESPECT.ΤΙ ΕΙΠΕΣ!

Ειλικρινά χρόνια το σκεφτόμουν , το χα μέσα μου, και δεν τολμούσα να το δοκιμάσω!:)

Υ.Γ: με την προϋπόθεση όπως λες " να ισορροπήσουμε τα υπόλοιπα "!

Με 616 κ 615 δεν ειχα ποτε αφλογιστιες .
Με το cx2000 αρκετες. Επισης με το cx 2000 ειχα τουφεκιες που απλα δεν επαναλαμβανονταν... .hair.
1 Τουφεκια με συγκεντρωση 90% κ οι υπολοιπες 7 στο 70%
Μηπως τελικά είναι κ θέμα αποθήκευσης???
Η μας πουλάνε ότι νάναι???

Eδω ρε παιδια σκάνε παλια καψουλια που έχουν περασει τοοσα χρόνια κ δεν θα σκάνε τα συγχρονα?
Εδώ δυσκολευομαι να πιστεψω ότι ευθύνεται η αποθηκευση, εκτός κ μιλάμε για πραγματικα πολυ υγρασία....

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν αστοχίες κυρίως σε Ιταλικά καψουλια.....
Το καψυλι αποτελείται από διάφορα μέρη, κ περναει απο διάφορα στάδια παραγωγης, πιστευω πως κάπου εκεί περα γίνεται κ το "λαθος".......

Μηπως τελικά είναι κ θέμα αποθήκευσης???
Η μας πουλάνε ότι νάναι??
Μακαρι να ηξερα, παντως τα μοναδικα καψουλια που εχω παρει στην εργοστασιακη τους συσκευασια ηταν απο το καταστημα απο την κομοτηνη απ ολα τα αλλα μαγαζια ψιλοχυμα μου ηρθαν....

Eδω ρε παιδια σκάνε παλια καψουλια που έχουν περασει τοοσα χρόνια κ δεν θα σκάνε τα συγχρονα?
Εδώ δυσκολευομαι να πιστεψω ότι ευθύνεται η αποθηκευση, εκτός κ μιλάμε για πραγματικα πολυ υγρασία....

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν αστοχίες κυρίως σε Ιταλικά καψουλια.....
Το καψυλι αποτελείται από διάφορα μέρη, κ περναει απο διάφορα στάδια παραγωγης, πιστευω πως κάπου εκεί περα γίνεται κ το "λαθος".......
Ποτέ δεν θυμάμαι αφλογιστια με εμπορικό.
Όλα τα περίεργα συνέβησαν με καψουλια που ήταν πάνω σε κάλυκες για ιδιογομωση κ σε συσκευασίες σακούλα
Σε εμενα μόνο με κάψουλια της fiocchi.
Τώρα βγαίνουν κ άλλοι συνάδελφοι κ λένε για cx2000 k άλλα.
Εγω πιστεύω ότι τη σαβούρα την πουλάνε σε εμάς, δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, οι εταιρείες κατασκευής η οι έμποροι που τα αγοράζουμε???

Ποτέ δεν θυμάμαι αφλογιστια με εμπορικό.
Όλα τα περίεργα συνέβησαν με καψουλια που ήταν πάνω σε κάλυκες για ιδιογομωση κ σε συσκευασίες σακούλα
Σε εμενα μόνο με κάψουλια της fiocchi.
Τώρα βγαίνουν κ άλλοι συνάδελφοι κ λένε για cx2000 k άλλα.
Εγω πιστεύω ότι τη σαβούρα την πουλάνε σε εμάς, δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, οι εταιρείες κατασκευής η οι έμποροι που τα αγοράζουμε???
Οι εταιριες πιστευω εγω...τσ καταστηματα ιδιογομωσης,θα πουλησουν οτι τους πλασαρει ο εμπορος κ παει λεγοντας...εεεεε, κλαιγοντας ηθελα να πω.....

Δεν υπάρχουν άλλες διαφορές δηλαδή παρά μόνο στο χρώμα....
Ευχαριστώ Δημήτρη!!!
Στρατο λεγανε για τα 616 οτι τα καινουρια ηταν πιο αδυναμα αλλα εγω δεν εχω παρατηρισει κατι για τα 615 δεν ξερω δεν τα εχω χρησιμοποιησει καθολου το πιο "αδυναμο" καψουλι που χρησιμοποιω ειναι το 686

Μου έτυχε φέτος με 2000 το χτύπησε η βελόνα κανονικά σε πράσινο και δεν έσκασε
Κι'εμένα μόνο cx2000 δέν έσκασαν 3-4 φορές .
Δυό χρόνια δοκιμών να καταφέρω το no limit όπως εγώ τόθελα .
Αυτό το φυσίγγι τόχα απωθημένο για μπάσιμο τρυγονιών σε κοπαδάκια σε ύψος ακριβώς μόλις εκτός βολής .
Ένα χρόνο φαγούρας -αναμονής καί μου κάνουν την χάρη ένα πρωινό καμιά 12αριά κοπάδι Βγαίνω μπροστά απο το πρώτο .
πατώ ...τίκ .Κατεβάζω το όπλο βγ'άζω το φυσίγγι και το πέταξα όσο πιο μακρυά μπορούσα απ'τα νεύρα μου .
Ήταν σε καινούριο κάλυκα με CX2000 .

Στρατο λεγανε για τα 616 οτι τα καινουρια ηταν πιο αδυναμα αλλα εγω δεν εχω παρατηρισει κατι για τα 615 δεν ξερω δεν τα εχω χρησιμοποιησει καθολου το πιο "αδυναμο" καψουλι που χρησιμοποιω ειναι το 686

Για να έχει το 616 την απόδοση του 686 ας πούμε, είναι η μέρα με τη νύχτα σε διαφορά στο ποσοστό στον πίνακα....
Τα 616, και εκτός Ελλάδας, έχουν φάει κράξιμο πιο πολύ για αστάθεια απόδοσης.

Back