Μακριά από τα φιοτσι, αυτή είναι η δική μου γνώμηΚαλημέρα σ' όλους!
Από ιταλικό φόρουμ, μεταφρασμένο, βρήκα τα εξής:
"Τα 615 είναι πιο δυνατά από τα παλιά 6,45, δοκίμασε να τα αντικαταστήσεις με το CX 50 ή το 684 Martignoni."
"Εάν το 6,45 που χρησιμοποιείτε είναι SUR, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το 615, αν είναι το κανονικό 6,45 τότε δοκιμάστε το CX 50 / 684 / 614."
Ποια είναι η γνώμη σας;
Στέλιο εγώ φέτος στην S4 n (στο 16αρι) μόνο 615 έβαλα. Κανένα πρόβλημα...Τώρα τι να πω...Σχετικά με τα fiocchi 616 k 615
Τα τελευταία χρόνια κανα δυο φορές με έχει πουλήσει το 615 σε κυνήγι πέρδικας (μια αφλογιστια κ μια ατελής καύση)
Το 616 silver μου είχε κάνει κ αυτό κάτι νερα, σε ολόιδια φυσιγγια καταλαβα διαφορές στην τουφέκια μάλλον από κακή καύση.
Ε τώρα μπήκε το κερασάκι στην τούρτα.
Αφλογιστια σε μπεκατσα με 616 silver κ οριστικό διαζύγιο με τα καψουλια της fiocchi.
Δεν ξέρω αν φταίει η εταιρεία η οι συνθήκες φύλαξης από τους εμπόρους, η το ότι μας πουλάνε υλικά κακής ποιότητας.
Με κανένα άλλο καψυλι εμπορικού - ιδιογομωσης δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Με CX2000 κανένα πρόβλημα καιΣτέλιο εγώ φέτος στην S4 n (στο 16αρι) μόνο 615 έβαλα. Κανένα πρόβλημα...Τώρα τι να πω...
Βλέπω πάλι ότι το 616 στην ΜΒ Χ 32 δίνει "ξερή" τουφεκιά , όχι ιδιαίτερη ανάκρουση αλλά "κοφτή"...για τα γούστα μου ε;
Θα βάλω CX2000 του χρόνου να δω...
Μεγάλη εταιρεία η fiocchi κ με πολύ καλούς κάλυκες αλλά τα καψυλια της σκέτη απογοήτευση.Στέλιο δεν χρησιμοποιώ καψυλια fiocchi, αλλά τα τελευταία χρόνια σε ιταλικά φόρουμ, είναι τα μόνα που σιχτιριζουν οι πάντες.
Τα 615 αγοράστηκαν συσκευασμένα σε σακουλάκι κ τα 616 silver ήταν σε κάλυκες τ3.Μεγάλη εταιρεία η fiocchi κ με πολύ καλούς κάλυκες αλλά τα καψυλια της σκέτη απογοήτευση.
Τα έλεγαν στο φορουμ κ δεν τους πίστευα, ακόμα κ όταν την έπαθα έριχνα το φταίξιμο αλλού.
Τα μονά που δεν εχω πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι κάποια 616 σε κάλυκες superfiocchi που έχω γεμίσει για τις πέρδικες.
Φαντάσου να χρειαστεί να τα σφάξω κ αυτά
Φέτος σε πέρδικα είχα την πρώτη αφλογιστια με 616.......Μεγάλη εταιρεία η fiocchi κ με πολύ καλούς κάλυκες αλλά τα καψυλια της σκέτη απογοήτευση.
Τα έλεγαν στο φορουμ κ δεν τους πίστευα, ακόμα κ όταν την έπαθα έριχνα το φταίξιμο αλλού.
Τα μονά που δεν εχω πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι κάποια 616 σε κάλυκες superfiocchi που έχω γεμίσει για τις πέρδικες.
Φαντάσου να χρειαστεί να τα σφάξω κ αυτά
Συνολικά τρεις αφλογιστιες έχω παθει ,και ήταν σε τσιχλοφυσιγγα που έφεραν αυτό το καψουλι......Με CX2000 κανένα πρόβλημα
Στέλιο για το CX1000 θα σου πει ο Λευτέρης πιο σίγουρα..Με CX2000 κανένα πρόβλημα και
Θα αντικαταστήσω το 615 με cx1000.
Δεν ξέρω αν το cx1000 καίει σωστά την S4 αλλά τις ισπανικες σε καλό καιρό τις καίει τέλεια.
Θα παραμορφωθείς!Δώστε κανένα καλό ιταλικό site να χαζεύουμε λιγάκι.
Έχει μερικά καλά φόρουμ, όχι σαν το HL αλλά οκΔώστε κανένα καλό ιταλικό site να χαζεύουμε λιγάκι.
https://www.polveridosiecartucce.com/index.phpΔώστε κανένα καλό ιταλικό site να χαζεύουμε λιγάκι.
Λευτέρη αν αλλάξεις τα δυο από 616 βάλεις 615 θα αλλάξει άρδην κατι;Το 615 με 616 σχεδόν ίδια...