Άρη το καψούλι είναι 688?
Άρη το καψούλι είναι 688?
Αυτά τα καψούλια ήταν χαμηλήση ισχύος Κωστή;;Από τον καιρό που ξεκίνησα το 1986
Όχι φίλε μου, καλημέρα, είναι κάλυκας maxam με καψουλι δικό της,το δουλεύω πολύ και το αγαπάωΆρη το καψούλι είναι 688?
Ναι φίλε αφού τα γέμιζα με το μπαρούτι Nobel 78 και 80Αυτά τα καψούλια ήταν χαμηλήση ισχύος Κωστή;;
Με τι μπαρούτι?Όχι φίλε μου, καλημέρα, είναι κάλυκας maxam με καψουλι δικό της,το δουλεύω πολύ και το αγαπάω![]()
Με PSB 2 ΚώσταΜε τι μπαρούτι?
Nα μας πεις πώς γέμιζες την νόμπελ 80,έχω λίγη και την κάνω 1.65/30 σε αστέριΝαι φίλε αφού τα γέμιζα με το μπαρούτι Nobel 78 και 80
Πες μου πόσα γραμμάρια θέλεις να γεμίσειςNα μας πεις πώς γέμιζες την νόμπελ 80,έχω λίγη και την κάνω 1.65/30 σε αστέρι
Φίλε θα σου στείλω φωτογραφίες με τις συνταγές αύριο γιατί σήμερα είμαι δουλειάΑν αντιγραψεις μερικες συνταγες εδω,απο αυτό το βιβλίο θα το εκτιμούσα δεόντος!
Βασικά θα ήθελα με μάλλινη σε χάρτινο χωρης πλαστικη εμφραξη,και σε πλαστικό επίσης με μάλλινη .
Για 28 με 32 γραμάρια δεν είναι η 80; Γραψτα στο ανάλογο τόπικ..ευχαριστώ..
Ευχαριστώ πολύCx2000 το γράφει δίπλα στο λοτ...
Είναι απο τη δεκαετία του 80 άρα με τα σημερινά παράπλευρα υλικά που έχουμε θα πρέπει να πειραματιστούμε λίγο μέχρι να βρούμε την κατάλληλη γιεμωσιάΑπό τους πίνακες φαίνεται ότι το καψούλι eley είναι χαμηλότατης δύναμης, σε σχέση με τα αμερικάνικα θέλει αύξηση της σκόνης 0,20.
Επίσης το 1.65/30 με 688,που έκανα εγώ με πλαστικό βύσμα σε Αστέρη λογικά ήταν δύναμίτης,το οποίο εγώ δεν το κατάλαβα..
Δεν ξέρω όμως οι αμερικάνικοι κάλυκες και της eley,αν θέλουν λιγότερη σκόνη,δεν γράφει και τον τύπο κλεισήματος