Κάλυκες και καψύλια

Να σου πω, έχω έναν στο σημάδι,τον Κώστα Winchester, θα του την φυτέψω του πουστη .sarcastic.
Για να με περικόψει φθθέλεις την
Αυτά είναι πυραυλακια εδάφους αέρος για την Τουρκάλα μου αύριο και είναι με Δημητσανιτικη μπαρουτη ;)
Μπες στο ανάλογο τόπικ και γράψε μου ένα setup..... :cool:

Ωραίος ο παίκτης....well done.
Πες μας λοιπόν και τα υπόλοιπα υλικά...:)
Θα ρωτήσεις πρώτα έναν φίλο από εδώ που γεμίζει,όταν βρει ένα καλό σεταπ που του κάνει τα χατίρια οοοοοολα το αλλάζει;;;;;;αν το αλλάξει,να το αλλάξω και εγώ, ελπίζω να με έπιασες,με το κιλό σε λέω .my man.

Όχι διαφιμηση, απλά δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε.sleepy.View attachment 10333View attachment 10334View attachment 10335
Αρι αν έχεις όρεξη και θέλεις, δεν πας στο μηχανές και παρελκόμενα να μας πεις δύο λόγια για την μηχανή, κόστος, λειτουργία, μελάνια. Σίγουρα ενδιαφέρει πολλά παιδιά εδώ μέσα, προσωπικά στα τσιχλοφυσιγγα θα το θεωρούσα σπατάλη όχι ότι δεν είναι ωραίο αλλά λόγω ποσότητας φυσιγγιων.

Το έχω
Αρι αν έχεις όρεξη και θέλεις, δεν πας στο μηχανές και παρελκόμενα να μας πεις δύο λόγια για την μηχανή, κόστος, λειτουργία, μελάνια. Σίγουρα ενδιαφέρει πολλά παιδιά εδώ μέσα, προσωπικά στα τσιχλοφυσιγγα θα το θεωρούσα σπατάλη όχι ότι δεν είναι ωραίο αλλά λόγω ποσότητας φυσιγγιων.
τι έχω κιόλας βάλει φίλε Κώστα και σε ευχαριστώ πολύ, ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα για την μηχανή να σας πω ;)

Back