Μου έδειξε φίλος φωτογραφία με sipe και tekna lot του 24 από Ιταλία. Τιμή 120 το κιλό αν θυμάμαι καλά.Στην Ιταλια και Γερμανια κυκλοφωρουν πυριτιδες .Το λεω με σιγουρια .Οι τιμες ειναι τσιμπιμενες .
Μου έδειξε φίλος φωτογραφία με sipe και tekna lot του 24 από Ιταλία. Τιμή 120 το κιλό αν θυμάμαι καλά.Στην Ιταλια και Γερμανια κυκλοφωρουν πυριτιδες .Το λεω με σιγουρια .Οι τιμες ειναι τσιμπιμενες .
Βοήθειά μάς...Μου έδειξε φίλος φωτογραφία με sipe και tekna lot του 24 από Ιταλία. Τιμή 120 το κιλό αν θυμάμαι καλά.
Αφού πέρασε τα 80 η psb5... Τι περιμέναμε???Μου έδειξε φίλος φωτογραφία με sipe και tekna lot του 24 από Ιταλία. Τιμή 120 το κιλό αν θυμάμαι καλά.
Α1...γύρω στα 40€ εργοστασιακή συσκευασία μισόκιλου...Μου έδειξε φίλος φωτογραφία με sipe και tekna lot του 24 από Ιταλία. Τιμή 120 το κιλό αν θυμάμαι καλά.
Λίγοι δυστυχώς.....Πόσοι θα μείνουμε να γεμιζουμε
Αυτό είναι καθαρο κλέψιμο ξέρουν οι μακαρονάδες από τέτοια......Α1...γύρω στα 40€ εργοστασιακή συσκευασία μισόκιλου...
Ιταλία μεριά την θεωρούν οικονομική εναλλακτική...θα μετράμε την μπαρούτη κόκκο-κόκκο μην πέσει κάνας παραπάνω...![]()
Να τής κάνουν τορτελινια τώρα.να μου ληπουνΑυτό είναι καθαρο κλέψιμο ξέρουν οι μακαρονάδες από τέτοια......
Και οι 2 κανες σε 2 οπλα. Δεν παίζει λοιπόν να θέλει αλλαγή ελατηρίου. Εξάλλου τ άλλα φυσιγγια τσ σκάει κανονικά με βαθύ αποτύπωματσεκαρε με ποια απο της δυο καννες εχει μικρό αποτύπωμα
οποτε δεν εχουν προβλημα τα οπλα , αλλα τα καψουλια που το μεταλο ειναι ποιο σκληρο απο τα αλλαΚαι οι 2 κανες σε 2 οπλα. Δεν παίζει λοιπόν να θέλει αλλαγή ελατηρίου. Εξάλλου τ άλλα φυσιγγια τσ σκάει κανονικά με βαθύ αποτύπωμα
ακριβώς, και ειδικά το καψούλι απ το καφε, γιατί το feltro της λαμβρο που δοκίμασα κανένα πρόβλημαοποτε δεν εχουν προβλημα τα οπλα , αλλα τα καψουλια που το μεταλο ειναι ποιο σκληρο απο τα αλλα
Δες μήπως τα καψουλια είναι πιο μέσα και όχι πρόσωπο με το στεφάνι, καμία φορά "κάθονται" βαθύτερα και δεν φτάνει η βελόνα να τα χτυπήσει όπως πρέπει.ακριβώς, και ειδικά το καψούλι απ το καφε, γιατί το feltro της λαμβρο που δοκίμασα κανένα πρόβλημα
αυτο εχει να κανει με διαφορετικο καψουλι , δηλαδη σε καλυκα νομπελ σπορ καψουλι σενταιτ που κολυμπαει μεσα στην οπη , αυτο ειναι ενα προβλημα στης καραμπινες που μπορει να φυγει τελιος το καψουλι να σφινωσει μεσα στον μηχανισμο με εμπλοκες , και να γεμισει ακαυτη πυριτηδα , και φυσικα να μην σκασει το φυσιγγιο , στα δικανα με το που θα μπει μεσα θα παει στην θεση του η και ποιο βαθια που να μην το φτανει οπως πρεπει ο επικρουστηρας (βελονα) του οπλου και να το χτυπαει λιγο, οποτε ειναι λαθος επιλογη καψουλιου , και σε εμας τους ιδιογομωτες συμβενει αυτο , και επιλεγουμε καψουλια που τεριαζουν στους αντιστοιχους καλυκες ,Πιό μέσα όχι, πιό εξω βρήκα. Απο παλιό κουτί αυτό.
Μπράβο φίλε απόλυτα σωστόςαυτο εχει να κανει με διαφορετικο καψουλι , δηλαδη σε καλυκα νομπελ σπορ καψουλι σενταιτ που κολυμπαει μεσα στην οπη , αυτο ειναι ενα προβλημα στης καραμπινες που μπορει να φυγει τελιος το καψουλι να σφινωσει μεσα στον μηχανισμο με εμπλοκες , και να γεμισει ακαυτη πυριτηδα , και φυσικα να μην σκασει το φυσιγγιο , στα δικανα με το που θα μπει μεσα θα παει στην θεση του η και ποιο βαθια που να μην το φτανει οπως πρεπει ο επικρουστηρας (βελονα) του οπλου και να το χτυπαει λιγο, οποτε ειναι λαθος επιλογη καψουλιου , και σε εμας τους ιδιογομωτες συμβενει αυτο , και επιλεγουμε καψουλια που τεριαζουν στους αντιστοιχους καλυκες ,