Λεο και εγω.αστερη δεν εχω ξαναδη σε νομπελ παλιοΟχι ρελιαστο ηταν κοκκινο καλυκα
Λεο και εγω.αστερη δεν εχω ξαναδη σε νομπελ παλιοΟχι ρελιαστο ηταν κοκκινο καλυκα
Ναι ουτε και γω..δεν εχω και καμια φωτο να στα δειξω..εχει μεινει ενα κουτι και το φυλαει ο πατερας για ενθυμιοΛεο και εγω.αστερη δεν εχω ξαναδη σε νομπελ παλιο
Μ αρεσουν τα καυτερα δεν εχω θεμα..αν δινει γευση τοτε θα τη δοκιμασωΚανη και για μπαρπεκιου στης πρηζολες.αλα με μετρο.ειναι πολη καυτερη
Πριν 15-20 χρόνια είχα πάρει κάτι κάλυκες (άδειους, καινούργιους) Cal. 16 - 67mm από ένα μαγαζί εδώ στα Χανιά, με παρόμοιο τύπωμα ... Δεν μπόρεσα να βρω εξήγηση γι'αυτό (Nobel στο πλαστικό σώμα και FIOCCHI ITALY στη βάση του πάφυλα. Και καψούλι 615) ... Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα και πολύ ... Τα είχα γεμίσει ρελιαστά (με Α1 και συγκ. Gualandi SG) ...View attachment 16268View attachment 16269View attachment 16270
Ξέρει κάποιος τι φυσίγγι είναι αυτό; Nobel, ρελιαστο,οχταρι σε κάλυκα Fiocchi.το βρήκα στον κυνηγότοπο... το είχαν ρίξει πρώτο σε λαγό τη προηγούμενη Τετάρτη με 2 biturbo για δεύτερο και τρίτο...
Εντύπωση μου έκανε και μένα Στέλιο...κάτι δε μου κολλούσε στον κάλυκα για αυτό ρώτησα...Πριν 15-20 χρόνια είχα πάρει κάτι κάλυκες (άδειους, καινούργιους) Cal. 16 - 67mm από ένα μαγαζί εδώ στα Χανιά, με παρόμοιο τύπωμα ... Δεν μπόρεσα να βρω εξήγηση γι'αυτό (Nobel στο πλαστικό σώμα και FIOCCHI ITALY στη βάση του πάφυλα. Και καψούλι 615) ... Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα και πολύ ... Τα είχα γεμίσει ρελιαστά (με Α1 και συγκ. Gualandi SG) ...
View attachment 16271
View attachment 16272
οπου Νοbel με το "Ν" μεσα σε δυο κυκλους=Νοbel των Αφων Βραχνου στον Πειραια..το συγκεκριμεννο ηταν ρελιαστο με τζαμακι(οπως βλεπω κ το "ανοιγμα" στην φωτο)...View attachment 16268View attachment 16269View attachment 16270
Ξέρει κάποιος τι φυσίγγι είναι αυτό; Nobel, ρελιαστο,οχταρι σε κάλυκα Fiocchi.το βρήκα στον κυνηγότοπο... το είχαν ρίξει πρώτο σε λαγό τη προηγούμενη Τετάρτη με 2 biturbo για δεύτερο και τρίτο...
Λογικα παλια λαμπρου με κεντρικη συντηξη που αφηνουν ξεφτια στα χειλια του καλυκα....αν εννοεις αυτο....Το σκέφτηκα γιατί οι κάλυκες από τα biturbo ήταν σαν να τους είχε φάει ποντικός...
Παλιο στοκ Στελιο..ισως να αγοραστηκαν κ απο τον ιδιο τον κατασκευαστη οπως συμβαινει σε αλλες περιπτωσεις που σταματανε να παραγονται καποια φυσιγγια, απο συλλεκτες κλπ....Πριν 15-20 χρόνια είχα πάρει κάτι κάλυκες (άδειους, καινούργιους) Cal. 16 - 67mm από ένα μαγαζί εδώ στα Χανιά, με παρόμοιο τύπωμα ... Δεν μπόρεσα να βρω εξήγηση γι'αυτό (Nobel στο πλαστικό σώμα και FIOCCHI ITALY στη βάση του πάφυλα. Και καψούλι 615) ... Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα και πολύ ... Τα είχα γεμίσει ρελιαστά (με Α1 και συγκ. Gualandi SG) ...
View attachment 16271
View attachment 16272
Δε σου ξεφεύγει τίποτα....οπου Νοbel με το "Ν" μεσα σε δυο κυκλους=Νοbel των Αφων Βραχνου στον Πειραια..το συγκεκριμεννο ηταν ρελιαστο με τζαμακι(οπως βλεπω κ το "ανοιγμα" στην φωτο)...
Μπράβο σωστά δε το σκεφτηκα... οι κάλυκες ήταν παλιοί και η κεντρική έκανε έτσι τα χείλια τους...Λογικα παλια λαμπρου με κεντρικη συντηξη που αφηνουν ξεφτια στα χειλια του καλυκα....αν εννοεις αυτο....
Την απόφαση την πήραμε για φέτος και το σταμπάρισμα το ανέλαβε ο φίλος @Aris ....
Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά....
View attachment 16666
Μπράβο παιχταράδες!!!Εγώ για τον κόπο μου μια μπεκάτσα να την φάω μόνος μου θέλω![]()
Πιο όμορφα από τα περισσότερα φυσίγγια της αγοράς. Μπράβο!!Την απόφαση την πήραμε για φέτος και το σταμπάρισμα το ανέλαβε ο φίλος @Aris ....
View attachment 16666
Απαιχτα, ευγε νεε μουΤην απόφαση την πήραμε για φέτος και το σταμπάρισμα το ανέλαβε ο φίλος @Aris ....
Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά....![]()
View attachment 16666
Κουκλια ειναι να λυπασαι να τα ριξεις!Την απόφαση την πήραμε για φέτος και το σταμπάρισμα το ανέλαβε ο φίλος @Aris ....
View attachment 16666
Την απόφαση την πήραμε για φέτος και το σταμπάρισμα το ανέλαβε ο φίλος @Aris ....
View attachment 16666
Μπραβο ρε ειστε μερακληδες κ οι δυο...ενα πλαγιοκαννο σας λειπει να τα ταιριαξετε γαντι....Εγώ για τον κόπο μου μια μπεκάτσα να την φάω μόνος μου θέλω![]()
Βάλτε με και μένα στο πρόγραμμα !Την απόφαση την πήραμε για φέτος και το σταμπάρισμα το ανέλαβε ο φίλος @Aris ....
View attachment 16666
Έλα εδώ,και ότι θεςΒάλτε με και μένα στο πρόγραμμα !![]()
Μ αναβεις φωτιες τωρα..ηθελα και γω φετος να βρω τροπο να τυπωσω μια 100αδα που χω και βλεπω να φτιαχνω πατεντα για σταμπαρισμα!Την ίδια κουβέντα του είπα του Άρη.![]()