Ιδιογόμωση cal 20

Mafia Calabria

Moderator
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ασχοληθώ μελλοντικά με την ιδιογόμωση σε αυτό το διαμέτρημα , αυτή την στιγμή δεν το επιτρέπει ούτε ο χρόνος ούτε ο τόπος μπορώ όμως να αγορασω όλα τα παρελκόμενα και θα ήθελα την βοήθεια και τις συμβουλές σάς.
Σαν μηχανή σκέφτομαι την mec Junior γιατί είναι απλή και γερή.

MEC 600 Jr. Mark V #8447-Ballistic Products
http://www.ballisticproducts.com/MEC-600-Jr-Mark-V-8447/productinfo/1308447/

Για ρελιασμα λέω αυτά εδώ.

Roll Crimping Package (select your gauge)-Ballistic Products
http://www.ballisticproducts.com/Roll-Crimping-Package-select-your-gauge/productinfo/RP/

Και αυτά για την mec για εξαρι και οχταρι κλείσιμο.

Super Crown Crimper Small Bore 6-Point-Ballistic Products
http://www.ballisticproducts.com/Super-Crown-Crimper-Small-Bore-6-Point/productinfo/0740008/

Super Crown Crimper Small Bore 8-Point-Ballistic Products
http://www.ballisticproducts.com/Super-Crown-Crimper-Small-Bore-8-Point/productinfo/0740009/

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν το μεταλλικό για στρογγυλό ρελι κάνει και για δραπανο για τελικό φινίρισμα στο αστεροειδές κλείσιμο. Συγνώμη αλλά είμαι τέλειος άσχετος και δεν θελω να πάρω κάτι που δεν θα μου χρειάζεται, εννοείται μια καλή ζυγαριά θα αγοραστεί πριν από όλα αυτά .

Οτι θελησεις εδω ειμαστε για βοηθεια και συνταγες που δοξα τω θεω υπαρχουν μπολικες..ωραιο ειναι και το στροφειο της omv για στρογγυλο ρελι..τα αμερικανικα δεν τα εχω δοκιμασει και δεν ξερω συμπεριφορα με τις ευρωπαικες πυριτιδες αλλα σιγουρα προσαρμοζοντε στο δραπανο

Οτι θελησεις εδω ειμαστε για βοηθεια και συνταγες που δοξα τω θεω υπαρχουν μπολικες..ωραιο ειναι και το στροφειο της omv για στρογγυλο ρελι..τα αμερικανικα δεν τα εχω δοκιμασει και δεν ξερω συμπεριφορα με τις ευρωπαικες πυριτιδες αλλα σιγουρα προσαρμοζοντε στο δραπανο
Ευχαριστώ πολύ φίλε Μίλτο καλά να μαστε και στο μέλλον θα σας ενοχλώ συνέχεια για συμβουλές και συνταγές.

Άρχισα και γω σιγά σιγά την ιδιογομωτικη μου προίκα, οπότε μπορώ θα αγοράζω και από κάτι σήμερα πήρα τα βασικά.

photo sharing websites

image upload no limit

free upload pictures

Το μαγαζί μου έδωσε προσφορά $20 και από το να πάρω κάτι άλλο προτίμησα τους συγκεντρωτηρες.

Last edited:
Άρχισα και γω σιγά σιγά την ιδιογομωτικη μου προίκα, οπότε μπορώ θα αγοράζω και από κάτι σήμερα πήρα τα βασικά.

photo sharing websites

image upload no limit

free upload pictures

Το μαγαζί μου έδωσε προσφορά $20 και από το να πάρω κάτι άλλο προτίμησα τους συγκεντρωτηρες.
Καλη αρχη!!!
Καλα γεμισματα!
Καλη διασκεδαση!

photo sharing websites

image upload no limit

free upload pictures

Καλη αρχή οτι θεσ εδω ειμαστε

photo sharing websites

image upload no limit

free upload pictures

Αμάν μας σκότωσες Κωνσταντίνε......buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy. :D :D :D :D
Καλά γεμίσματα φίλε..well done.

photo sharing websites

image upload no limit

free upload pictures

Kωνσταντινε καλη αρχη. Αν μπορεις βαλε και τις τιμες που αγορασες τα πραγματα για να εχουμε καποιο μετρο συγκρισης

photo sharing websites

image upload no limit

free upload pictures

Μπραβο Κωσταντινε!!!!Εξαιρετικα ωραιος!!!!!!!!!!!Ξεκινα με υπομονη και συνεση και να ξερεις θα το ευχαριστηθεις!!!

Σας ευχαριστώ όλους, θα αργήσω βέβαια αλλά οπότε μπορώ θα στοκαρω και από κάτι,επόμενο βήμα η μηχανή και μερικά απαρτια οι απορίες πολλές αλλά δεν είναι του παρόντος θα με ξεστραβωσετε και μένα που θα πάει. Παύλο θα κοιτάξω αργότερα την απόδειξη για να πω με σιγουριά.

Καλη αρχη,καλα γεμισματα και καλες τουφεκιες.shake hands.
Και που εισαι,Επειδη ξεκινησες να γεμιζεις δεν σημαίνει οτι δεν θα μας ενημερωνεις για τις νεες κυκλοφοριες φυσιγγιων...my man.
Ευχαριστώ Τάσο, προς το παρόν μαζεύω φίλε. Είχε τα καινούργια remington express xlr στο ράφι και ήθελα να τα βγάλω φωτο αλλά ξέχασα .smashfrak. πάντως εκτός από το κουτί δεν είδα κάποια εμφανή διαφορά.

Back