Θαυμάζοντας...

Μπράβο Άρη. ....ωραίες φωτογραφίες.....φαντάζομαι τον προσωπικό σου χώρο τι φώτο θα έχει.....Και πόσο σε ηρεμή Όταν τις κοιτάς. .
Τρομερή ψυχοθεραπεία, παγώνεις εικόνες κ στιγμές που τα μάτια δεν προλαβαίνουν να αποτυπώσουν ποτέ... Η αίσθηση από μια καλή φωτογραφία είναι ίδια από μια επιτυχημένη τουφεκιά... Σε γεμίζει... Πολλές φορές έχω επιλέξει να φωτογραφίσω από το να τουφεκισω... Απίστευτη πηγή γνώσεων κ εμπειριών επίσης...
 
Τρομερή ψυχοθεραπεία.. Πολλές φορές έχω επιλέξει να φωτογραφίσω από το να τουφεκισω... ...
Ακριβώς αυτό είναι. .Το έχω κάνει και γω αυτό με την φωτογραφία. ..φωτογραφίζοντας κοπάδι φάσες
που περνάει από το καρτέρι που κάθομαι. ..άμα σου πω ότι κάνω τα σχέδια μου για τον Οκτώβρη να ανέβω στο βουνό επιτραπεί η δεν επιτραπεί το κυνήγι. .με όπλο η χωρίς όπλο. ..θα το πιστέψεις?
Και εννοώ να μείνω μέρες πάνω.
 
μετα απο καιρωω μιας και ειχα κανη ταμα να κανω ενα εκλησακι στο βουνο του κωσταντινου και ελενης μετα απο μια λαχταρα που ειχα,,ηρθε η ωρα το εφτιαξα και το εστησα σημερα στα μπεκατσοτοπια που κυνηγαω,,επισης εκανα και ενα τραπεζακι απο μπαλετες να ξαπωστενουμε μετα το κυνηγι και να πινουμε κανα τσιπουρακιιι .my man. ;)ΥΓ ετσι ηπιαμε και στο ποδι δυο για να το εγκαινιασουμεεε.sarcastic.
 
Back
Top