Μάκης Banned 26 Νοεμβρίου 2017 #7.602 Today's Birthdays πολύχρονοι με υγεία χρόνια πολλά σε Στέλιους Στελίτσες Στυλιανές υγεία
Aristos 26 Νοεμβρίου 2017 #7.603 Today's Birthdays Πολύχρονοι λεβέντες! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες με υγεία!
John 26 Νοεμβρίου 2017 #7.604 Xρονια πολλα στους Στελιδες Κρητηκιε Στελιο εσυ θα βαλεις το αντικριστο και εγω το μασαζακι χρονια πολλα φιλε οτι επιθυμης
Xρονια πολλα στους Στελιδες Κρητηκιε Στελιο εσυ θα βαλεις το αντικριστο και εγω το μασαζακι χρονια πολλα φιλε οτι επιθυμης
victor 26 Νοεμβρίου 2017 #7.606 Xρονια Πολλα και χαρουμενα Στελιο. Ευχομαι παντα υγεια και χαρες. Χρονια πολλα και σε ολους τους εορταζοντες σημερα
Xρονια Πολλα και χαρουμενα Στελιο. Ευχομαι παντα υγεια και χαρες. Χρονια πολλα και σε ολους τους εορταζοντες σημερα
Evri15metri 26 Νοεμβρίου 2017 #7.607 χρονια πολλα στελιο και παντα υγεια.χρονια πολλα και στις στυλιανες
elias930i 26 Νοεμβρίου 2017 #7.610 Χρόνια πολλά Στέλιο!χρόνια πολλά και σε όλους τους φίλους που γιορτάζουν!
Chris-Kaz 26 Νοεμβρίου 2017 #7.611 Μάκης said: Today's Birthdays πολύχρονοι με υγεία χρόνια πολλά σε Στέλιους Στελίτσες Στυλιανές υγεία Click to expand... Πολύχρονοι με Υγεία οι γενεθλιάζοντες και οι εορτάζοντες Στελάρες!
Μάκης said: Today's Birthdays πολύχρονοι με υγεία χρόνια πολλά σε Στέλιους Στελίτσες Στυλιανές υγεία Click to expand... Πολύχρονοι με Υγεία οι γενεθλιάζοντες και οι εορτάζοντες Στελάρες!
giannis corfu 26 Νοεμβρίου 2017 #7.612 Today's Birthdays Πολύχρονοι με υγεία στα παιδιά που έχουν γενέθλια. Χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες Στυλιανους και Στελιτσες. Στέλιο Κρητίκαρε , πολυχρονος με υγεία και χαρές στο σπιτικό σου.
Today's Birthdays Πολύχρονοι με υγεία στα παιδιά που έχουν γενέθλια. Χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες Στυλιανους και Στελιτσες. Στέλιο Κρητίκαρε , πολυχρονος με υγεία και χαρές στο σπιτικό σου.
D DrV 26 Νοεμβρίου 2017 #7.613 Όλοι Πολυχρονοι, γεροι και ευτυχισμένοι!! Γιορτάζουν και οι Στεργιοι σήμερα
dim63 26 Νοεμβρίου 2017 #7.617 Στέλιο χρόνια πολλά και πάντα γερός. Τος ευχές μου και σε όλους τους υπόλοιπους εορταζόμενους και γενεθλιάζοντες.
Στέλιο χρόνια πολλά και πάντα γερός. Τος ευχές μου και σε όλους τους υπόλοιπους εορταζόμενους και γενεθλιάζοντες.
Mafia Calabria Moderator 26 Νοεμβρίου 2017 #7.619 Πολυχρονοι ότι επιθυμείτε. Στέλιο πολυχρονος υγειά και ευτυχία.
tasos hunter 26 Νοεμβρίου 2017 #7.620 Χρόνια πολλά στους εορταζοντες,υγεία κ ευτυχία! Στέλιο πολύχρονος πάντα με υγεία κ ότι επιθυμείς!