Επισκευή πολυθρόνας βεράντας

Μετά από 18 χρόνια και επειδή οι πολυθρόνες βεράντας έμεναν εκτεθειμένες πολλές φορές στις καιρικές συνθήκες, είπα να τις επισκευάσω μόνος (δεν βρήκα κάποιο μαγαζί για αυτή τη δουλειά στην Αθήνα, ούτε και υλικά επισκευής).Ραταν πλαστικό και εργαλεία πολυ χρήσιμα βρήκα στο temu .Η κάθε πολυθρονα θέλει 120 μέτρα για τον τρόπο πλεξίματος, 60 το κάθισμα 60 η πλάτη. Με κάποια μικρά φάουλ που δεν θα τα προσέξει κάνεις (στις επόμενες θα τα αποφυγω) έτοιμη η πρώτη πολυθρονα μετά από 13-14 ώρες μαζί με το παλιό ξήλωμα που θέλει και αυτό τον χρόνο του 20250620_150703.jpg20250619_145258.jpg20250619_171853.jpg

Last edited:
Και μερικές φωτογραφίες ακόμα, κόστος ραταν για κάθε πολυθρονα λίγο κάτω από 20€ με κάποια κουπόνια αλλιώς χωρίς έκπτωση 23,5 περίπου. View attachment 97830View attachment 97831View attachment 97832View attachment 97833
Ωραια δουλεια φιλαρακι
Και τα δικα μου την ιδια χρειαζονται
Αλλα δεν εχω τετοια υπομονη

Θα τα ντυσω με ξυλο

Ωραια δουλεια φιλαρακι
Και τα δικα μου την ιδια χρειαζονται
Αλλα δεν εχω τετοια υπομονη

Θα τα ντυσω με ξυλο
Εγώ δεν εργάζομαι και έτσι έχω χρόνο, μια άλλη επιλογή θα ηταν το πανί η το ναυλον.Με τα ξύλο δεν θα γίνουν πολύ σκληρές η βάζεις και μαξιλάρια;

Εγώ δεν εργάζομαι και έτσι έχω χρόνο, μια άλλη επιλογή θα ηταν το πανί η το ναυλον.Με τα ξύλο δεν θα γίνουν πολύ σκληρές η βάζεις και μαξιλάρια;
Ειναι σαλονακι
Καναπες και πόλυθρονες οποταν ετσι και αλλιως μπαινει πανω μαξιλαρι

(δεν βρήκα κάποιο μαγαζί για αυτή τη δουλειά στην Αθήνα, ούτε και υλικά επισκευής).
Μήπως να ξεκινήσεις ,έτσι να σου περναει η ώρα να ασχοληθείς?
Αυτές οι μπαμπού κ κάτι ποιο βαριες αξίζει να επισκευαστουν.
Το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι πάρα πολύ καλό.
Κοίτα μη κ δεν προλαβαίνεις απ την δουλειά που θα σου πέσει αν το πάρεις απόφαση.

Μήπως να ξεκινήσεις ,έτσι να σου περναει η ώρα να ασχοληθείς?
Αυτές οι μπαμπού κ κάτι ποιο βαριες αξίζει να επισκευαστουν.
Το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι πάρα πολύ καλό.
Κοίτα μη κ δεν προλαβαίνεις απ την δουλειά που θα σου πέσει αν το πάρεις απόφαση.
14 ώρες η μία καρέκλα δεν βγαίνει μεροκάματο, ένας Κινέζος θα είχε βγάλει 14 καρεκλες μην είναι και παραπάνω, φυσικά έχουν εργαλεία αεροπιστολα καρφωτικα κλπ :)

14 ώρες η μία καρέκλα δεν βγαίνει μεροκάματο, ένας Κινέζος θα είχε βγάλει 14 καρεκλες μην είναι και παραπάνω, φυσικά έχουν εργαλεία αεροπιστολα καρφωτικα κλπ :)
Ηταν η πρώτη.
Μετα θα τις ξεπετάς.
Αυτα τα extra λ7 είναι τα ποιό γλυκά..
Θα πάει το τουφεκίδι γόνα!!!!

Back