Επιλογή οικονομικού Δίκαννου Super Pose

• Thread starter Thread starter andreas69
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σας.
Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή σκοπευτικού όπλου.
Με ενδιαφέρει λοιπόν η αγορά ενός οικονομικού δίκαννου super pose (λέω μέχρι 1500 πάνω-κάτω) για όπλο καινούργιο ή μεταχειρισμένο για την ενασχόλησή μου με το άθλημα του πήλινου στόχου και συγκεκριμένα το sporting.
Γνώμες-προτάσεις ?

Γεια σας.
Με ενδιαφέρει λοιπόν η αγορά ενός οικονομικού δίκαννου super pose (λέω μέχρι 1500 πάνω-κάτω) για όπλο καινούργιο ή μεταχειρισμένο για την ενασχόλησή μου με το άθλημα του πήλινου στόχου και συγκεκριμένα το sporting.
Γνώμες-προτάσεις ?
Δες μια σχετική αγγελία εδώ στο φόρουμ. Υπάρχει ένα beretta ποζέ και με αριστερό και με δεξί κοντάκι στο μπάτζετ σου.

Άλλη μια καλή επιλογή θεωρώ ότι είναι ένα από τα μοντέλα browning 525, 425 ,citori...
Κατά καιρούς εμφανίζονται όπλα σε καλή κατάσταση στο car.
Εννοείται πως το 686 είναι ένα εξαιρετικό όπλο.
Υπάρχει και η επιλογή του skb 505 , 605...

Δες μια σχετική αγγελία εδώ στο φόρουμ. Υπάρχει ένα beretta ποζέ και με αριστερό και με δεξί κοντάκι στο μπάτζετ σου.
Ναι το είδα....δυστυχώς όμως είναι Κρήτη .....εγώ Αθήνα......θα προτιμούσα κάτι που θα μπορούσε η συναλλαγή να γίνει από κοντά.

Άλλη μια καλή επιλογή θεωρώ ότι είναι ένα από τα μοντέλα browning 525, 425 ,citori...
Κατά καιρούς εμφανίζονται όπλα σε καλή κατάσταση στο car.
Εννοείται πως το 686 είναι ένα εξαιρετικό όπλο.
Υπάρχει και η επιλογή του skb 505 , 605...
Ναι ειδικά τα skb τα εκτιμώ πολύ.

Γεια σας.
Γνώμες-προτάσεις ?
Τσέκαρε στον Φραντζέσκο Μανδηλαρά
(e-Hunter) εχει νέες παραλαβές στα σκοπευτικά super pose Ata Arms σε 76cm & 81cm στα 900-1000€ (+/-)....όμορφα όπλα σε style της Beretta.

Γεια σας.
Γνώμες-προτάσεις ?
https://www.car.gr/45643750
Καλημέρα μιας και αναφέρθηκε ο kostas στο citori υπάρχουν 2 στο car στα χρήματα που διαθέτεις.Εγω έχω σαν αυτό του συνδέσμου εδώ και ένα χρόνο και την καραμπίνα την άφησα στην άκρη.Τωρα αν κάνει για σκοπευτήριο θα σου πουν τα παιδιά που γνωρίζουν.

Γεια σας.
Γνώμες-προτάσεις ?
Ανδρέα έχεις σκοπό και για κυνήγι ή μόνο σκοπευτήριο;

Τσέκαρε στον Φραντζέσκο Μανδηλαρά
(e-Hunter) εχει νέες παραλαβές στα σκοπευτικά super pose Ata Arms σε 76cm & 81cm στα 900-1000€ (+/-)....όμορφα όπλα σε style της Beretta.
Το ata sp pro Κωστα ειναι πολυ δεαλιστικο με αυτα που εχει σαν πακετο σε αυτη την τιμη 1300 καινουργιο

Back