Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βρήκα ένα καλό πέρασμα και σήμερα τις έκαψα!!
IMG_20201003_102715.jpg
Πήρα 22 στην φωτογραφία είναι μόνο όσες έπεσαν κοντά μου.
Browning maxus με Anaconda mid και Benelli Rafaello Crio Cal 20 με kick's LM και φυσίγγια ξεσκαρτάρισμα Gorilla eco νούμερο 8 και mirage sporting νούμερο 7,5. Για το 20άρι Fantom 25 γραμμάρια νούμερο 8.

Βρήκα ένα καλό πέρασμα και σήμερα τις έκαψα!!
View attachment 16717
Πήρα 22 στην φωτογραφία είναι μόνο όσες έπεσαν κοντά μου.
Browning maxus με Anaconda mid και Benelli Rafaello Crio Cal 20 με kick's LM και φυσίγγια ξεσκαρτάρισμα Gorilla eco νούμερο 8 και mirage sporting νούμερο 7,5. Για το 20άρι Fantom 25 γραμμάρια νούμερο 8.
Καλά έκανες και ξεπαστρέψες κάμποσες από τις κυριολεκτικά και μεταφορικά παλιοκαργιες... Θα ανάσανε η περιοχή από τους μαύρους φτερωτους κουρσαρους...

Για τσιχλες ελεγε το προγραμμα αλλα με πηρε ο υπνος, τελικα βγηκα μια βολτα στις 8:30 χωρις πολλες ελπιδες για τσιχλες, περασαν πολυ λιγες εκτος βολης αλλα περασε και η κυρια η οποια κατεβηκε με nsi japan 24 no9.5 και Kicks
20201022_085358.jpg

Γυρω στις 8 το πρωι ακουω πισω μου κ ψηλα κρα κρα κρα...κοιταω κ τι να δω..μια κουρουνα να πεταει σωμα με σωμα με εναν κάνιο(γερακινα) και να προσπαθει να τον διωξει(!!!!) σε λιγο αυτος βουτηξε για κατω στην ρεματια κ αυτη συνεχισε ψηλωμενη την πορεια της καταπανω μου....για come του δωθε ειπα απο μεσα μου...
Περιμενα να πλησιασει royal για να την..ευχαριστηθω...
τα σκαγια απο ενα RC oro 35γρ ν6 ταξιδεψαν με ορμη κ με την σειρα τους την ταξιδεψαν στον αλλο κοσμο....
DSC_0000042.jpg

Γυρω στις 8 το πρωι ακουω πισω μου κ ψηλα κρα κρα κρα...κοιταω κ τι να δω..μια κουρουνα να πεταει σωμα με σωμα με εναν κάνιο(γερακινα) και να προσπαθει να τον διωξει(!!!!) σε λιγο αυτος βουτηξε για κατω στην ρεματια κ αυτη συνεχισε ψηλωμενη την πορεια της καταπανω μου....για come του δωθε ειπα απο μεσα μου...
Περιμενα να πλησιασει royal για να την..ευχαριστηθω...
τα σκαγια απο ενα RC oro 35γρ ν6 ταξιδεψαν με ορμη κ με την σειρα τους την ταξιδεψαν στον αλλο κοσμο....
View attachment 18159
πες οτι ηθελες να δοκιμασεις τα rc .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back