Αχ αυτές οι σουδες μες στην καρδιά μου τις έχωΤο καρτέρι αυτό είναι φωτιά![]()
Αχ αυτές οι σουδες μες στην καρδιά μου τις έχωΤο καρτέρι αυτό είναι φωτιά![]()
Πιάνεις το νεροφαγωμα και όποιος κατέβει καίγεται εΤο καρτέρι αυτό είναι φωτιά![]()
Καλά έκανες και ξεπαστρέψες κάμποσες από τις κυριολεκτικά και μεταφορικά παλιοκαργιες... Θα ανάσανε η περιοχή από τους μαύρους φτερωτους κουρσαρους...Βρήκα ένα καλό πέρασμα και σήμερα τις έκαψα!!
View attachment 16717
Πήρα 22 στην φωτογραφία είναι μόνο όσες έπεσαν κοντά μου.
Browning maxus με Anaconda mid και Benelli Rafaello Crio Cal 20 με kick's LM και φυσίγγια ξεσκαρτάρισμα Gorilla eco νούμερο 8 και mirage sporting νούμερο 7,5. Για το 20άρι Fantom 25 γραμμάρια νούμερο 8.
Κλαίς και άσχημα!
Είναι μεγάλος ο πόνοςΚλαίς και άσχημα!![]()
![]()
Αχ Δεσποινάκι...Είναι μεγάλος ο πόνος![]()
της ξεκολιασεςςςςς της ξεκολιαρες φιλε γιωργοοοοο,,το φχαρηστηθηκες;;;;
Σ'ωραίος,μπράβο !Είπα στον εαυτό μου ότι 5-6 τέτοια κυνήγια θα τα κάνω στην σαιζόν!
Ειδικά τώρα που δεν έχει κάτι άλλο είναι απόλαυση! Καφεδάκι,μπόλικα φυσίγγια καλή απόκρυψη και κάψιμο!
Τα λιάνισες ρε παίχτη.!!!
Ωρε κλαμα που θα ριξουν τα γραφεια τελετων...Ξεμειναν απο προσωπικο!!
πες οτι ηθελες να δοκιμασεις τα rcΓυρω στις 8 το πρωι ακουω πισω μου κ ψηλα κρα κρα κρα...κοιταω κ τι να δω..μια κουρουνα να πεταει σωμα με σωμα με εναν κάνιο(γερακινα) και να προσπαθει να τον διωξει(!!!!) σε λιγο αυτος βουτηξε για κατω στην ρεματια κ αυτη συνεχισε ψηλωμενη την πορεια της καταπανω μου....για come του δωθε ειπα απο μεσα μου...
Περιμενα να πλησιασει royal για να την..ευχαριστηθω...
τα σκαγια απο ενα RC oro 35γρ ν6 ταξιδεψαν με ορμη κ με την σειρα τους την ταξιδεψαν στον αλλο κοσμο....
View attachment 18159
χαχα λες να ηταν πρωτη φορα...?πες οτι ηθελες να δοκιμασεις τα rc![]()