Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βγείκα μια βόλτα τώρα το πρωί σε θερισμένο παρέα με τν ξάδελφο.
Το τρυγονάκι ξανά ήρθε αλλά αυτή τη φορά παρέα με 2 δεκαοκτούρες.....έπεσαν κ βόσκησαν στην απέναντι πλευρά κ έφυγαν από κει που'ρθαν....
Έπειτα ακολούθησε σκοπευτήριο στα επιβλαβή.... .sarcastic. .sarcastic. .hunter.1

20200827_081707.jpg

Το τρυγονάκι ξανά ήρθε αλλά αυτή τη φορά παρέα με 2 δεκαοκτούρες.....έπεσαν κ βόσκησαν στην απέναντι πλευρά κ έφυγαν από κει που'ρθαν....
Έπειτα ακολούθησε σκοπευτήριο στα επιβλαβή.... .sarcastic. .sarcastic. .hunter.1

View attachment 15459
Ωραιος...

View attachment 15459
εγω λεω αυριο να σταματησης στον κομβο,να παρεις ενα καφεδακι και να πας για καμμια σαβαλια.

View attachment 15459
Γεια σου ρε Κωστη ζημιαρη!!

Οι άρπαγες όπως συνήθως αναφέρεται κ όχι επιβλαβη (κανένα είδος δεν επιφέρει βλάβη στο οικοσυστημα αρκεί να μην είναι ξενικο) εξαιτίας της ζημιαρικης συμπεριφοράς τους, του αυξημενου πληθυσμού και της όψης τους, δημιουργουν ίσως μια αντιπαθεια, ένα "μίσος". Η ταπεινή μου γνώμη· αξίζουν και αυτά τον σεβασμό μας.

Οι άρπαγες όπως συνήθως αναφέρεται κ όχι επιβλαβη (κανένα είδος δεν επιφέρει βλάβη στο οικοσυστημα αρκεί να μην είναι ξενικο) εξαιτίας της ζημιαρικης συμπεριφοράς τους, του αυξημενου πληθυσμού και της όψης τους, δημιουργουν ίσως μια αντιπαθεια, ένα "μίσος". Η ταπεινή μου γνώμη· αξίζουν και αυτά τον σεβασμό μας.
Oλα εχουν το ρολο τους στη φυση εμεις πιο ρολο βαραμε αραγε????

Το εχω ξαναπει οτι σκοπος του κυνηγου δεν ειναι να αφανισει-εξαφανισει τον πληθυσμο απο καθε ειδος επιβλαβη (αλοιμονο αν θα συνεβενε κατι τετοιο....)
Σε μερη που υπαρχει μεγαλος πληθυσμος καλο ειναι να γινεται μια (σωστη) διαχειρηση ετσι ωστε να καταφερουν να επιβιωσουν κ καποια αλλα θηραματα(κ οχι μονο..) που βρισκονται σε αυτο τον τοπο σε μικροτερο πλυθησμο...

Oλα εχουν το ρολο τους στη φυση
Ακριβως.....

Το εχω ξαναπει οτι σκοπος του κυνηγου δεν ειναι να αφανισει-εξαφανισει τον πληθυσμο απο καθε ειδος επιβλαβη (αλοιμονο αν θα συνεβενε κατι τετοιο....)
Σε μερη που υπαρχει μεγαλος πληθυσμος καλο ειναι να γινεται μια (σωστη) διαχειρηση ετσι ωστε να καταφερουν να επιβιωσουν κ καποια αλλα θηραματα(κ οχι μονο..) που βρισκονται σε αυτο τον τοπο σε μικροτερο πλυθησμο...

Ακριβως.....
Δεν είπα κάτι διαφορετικό..

Ο σεβασμός που ανέφερα έχει να κάνει με τις περιγραφές και όχι με την Θήρα... Και εγώ τουφεκαω κουρουνες..
Έχει δίκιο ο συνάδελφος δεν ειναι ωραία εικόνα να διαβάζει κάποιος προσβλητικά σχόλια για ένα θήραμα και ας είναι επιβλαβές.
Μάλιστα και εγώ ο ίδιος τις αποκάλεσα ασχημομούρες αλλά θα το διορθώσω.
Χωρις κανένα ίχνος ειρωνείας τα λέω αυτά!

Status
Not open for further replies.
Back