To οπλο ειναι μια χαρα ,να αλλαξεις το ελατηριο της αποθηκης και το ποιο σημαντικο να αποφευγεις να ριχνεις 36αριαΣπηκ βρε
To οπλο ειναι μια χαρα ,να αλλαξεις το ελατηριο της αποθηκης και το ποιο σημαντικο να αποφευγεις να ριχνεις 36αριαΣπηκ βρε
και ελατηριο απο g3 να βαλεις εαν ριχνεις φουρνελα θα παρεις το κλειστρο στο χεριΑδύνατο ελατήριο χτυπάει το κλειστό πιο δυνατά πίσω και υπάρχει πιθανότητα να ραγισει γι αυτό το λεω
Τι φουρνέτα ρε αμικο, 32γρ 620 πιέσεις και τα πεταει 3μετρα. Απλώς το δοκίμασα με μερικά 36 που είχα για να το δω. Θα πάρω τώρα ξανά άλλο καινούργιο από αντιπροσωπεία γαι να δω και αυτό.και ελατηριο απο g3 να βαλεις εαν ριχνεις φουρνελα θα παρεις το κλειστρο στο χερι
Δεν ξερω τι φυσιγγια ριχνεις ,εγω απλως ειπα την γνωμη μου Ο καθενας με το οπλο του ριχνει οτι νομιζει καλυτεροΤι φουρνέτα ρε αμικο, 32γρ 620 πιέσεις και τα πεταει 3μετρα. Απλώς το δοκίμασα με μερικά 36 που είχα για να το δω. Θα πάρω τώρα ξανά άλλο καινούργιο από αντιπροσωπεία γαι να δω και αυτό.
Ναι φίλος δίκιο έχεις. Δεν φεύγω πάνω από 34. Απλά είχα και μερικά 36 πολύ χοντρα για τς χοντρά. Ευχαριστώ πολύΔεν ξερω τι φυσιγγια ριχνεις ,εγω απλως ειπα την γνωμη μου Ο καθενας με το οπλο του ριχνει οτι νομιζει καλυτερο
Ο Βαγγέλης είναι επαγγελματίας οπλουργος ξέρει τη σου γραφήΤι φουρνέτα ρε αμικο, 32γρ 620 πιέσεις και τα πεταει 3μετρα. Απλώς το δοκίμασα με μερικά 36 που είχα για να το δω. Θα πάρω τώρα ξανά άλλο καινούργιο από αντιπροσωπεία γαι να δω και αυτό.
Ηλια Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Και το εκτιμώ και τον ευχαριστώ πολυΟ Βαγγέλης είναι επαγγελματίας οπλουργος ξέρει τη σου γραφή