"Εις μνήμην"

Καλησπέρα σε ολους. Εκανα μεγάλη μαλακια που δεν το έγραψα αυτό νωρίτερα εξαετίας της στεναχώριας μου. Θέλω να αποχαιρετήσω σε αυτό το forum τον κολλητο μου φιλο και συνκυνηγο Ιωάννη Λαυκιωτη. Πέθανε στης 26 Ιονίου και ωσος καιρος περναει προσοπικα νιοθω σαν να ζω σε ένα ψευμα. Εχω γράψει ένα άρθρο στο Kynigesia με την βοήθεια του φιλου μου του Σπυρου και περιμένω να ανέβει. Καλό ξημέρωμα.(Οποιος τον ήξερε παρακαλώ να γράψει κατι. Ευχαριστώ).

Attachments

• IMG-d908addbfb2c3a240e668b3c3112b666-V.jpg
    IMG-d908addbfb2c3a240e668b3c3112b666-V.jpg
    155 KB · Προβολές: 84
Καλησπέρα σε ολους. Εκανα μεγάλη μαλακια που δεν το έγραψα αυτό νωρίτερα εξαετίας της στεναχώριας μου. Θέλω να αποχαιρετήσω σε αυτό το forum τον κολλητο μου φιλο και συνκυνηγο Ιωάννη Λαυκιωτη. Πέθανε στης 26 Ιονίου και ωσος καιρος περναει προσοπικα νιοθω σαν να ζω σε ένα ψευμα. Εχω γράψει ένα άρθρο στο Kynigesia με την βοήθεια του φιλου μου του Σπυρου και περιμένω να ανέβει. Καλό ξημέρωμα.(Οποιος τον ήξερε παρακαλώ να γράψει κατι. Ευχαριστώ).
@ΓιάννηςΛ ή Bocca lupo κατά το HL.
Οικογενειακός φίλος και προσωπικός πάνω από 30 χρόνια!
Α ρε μπουτσεράκο!
Πάντα βιαζόσουν να πιάσεις καρτέρι...
Κυνηγούσα με τον Γιάννη από τότε που ήμουνα η πρώτη η δευτέρα γυμνασίου και ομολογώ πως ήταν Καλλός δάσκαλος. Μου εμαθε πράγματα που αν και λίγα ήταν και ακόμη είναι συμπαντικά και χρήσιμα.
Συλλυπητήρια για τον φίλο σας παιδιά, να είναι ελαφρύ το χώμα...

Last edited by a moderator:
Back