λέω να το χρησιμοποιήσω για ερασιτεχνικό ψάρεμα 1-2 μίλια άπω την ακτή με μηχανή 15αραΗ δευτερη χρηση του πια ειναι?Τι μηχανη θα βαλεις επανω?
δεν είναι γαστρατο έχει φουσκωτή καρίνα και καθίσματα έχει δύο από τι έχω δει σε φωτογραφίαΣτα 3.80 με 15αρα είσαι μια χαρά.
Τώρα εάν είναι γαστρατο ακόμα καλύτερα. Εάν έχει ένα καθισματακι είτε έχεις λαγουδιερα είτε τιμονιερα ακόμα καλύτερα, Εάν έχει τώρα και ένα ταμπουκι. ..
Είσαι αρχηγός.
δεν είναι γαστρατο έχει φουσκωτή καρίνα και καθίσματα έχει δύο από τι έχω δει σε φωτογραφία
ανεβαίνει κατά πολύ το κασέ και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότηταΠάρε με καρινα και τιμονιερα να είσαι ωραίος εξαρτάται και το μπατζετ σου βέβαια
ευτυχώς έχω κολλήσει το μικρόβιο στο γιο και τον έχω μαζί στο ψάρεμα και στο κυνήγιΓια αρχή είναι μια χαρά. Στην τελική δεν θα το παντρευτης κιόλας. Αν και η γνώμη μού είναι για λίγο πιο μικρό Εάν ξεκινας να ασχοληθείς τώρα. Δηλαδή ένα 3,50 με 9,9 θα σου είναι λίγο πιο εύχρηστο. Το 3,80 με φουσκωτη καρινα θα έχεις λίγο ταλαιπωρία ιδικά Εάν είσαι μόνος.
Μία χαρά σε βρίσκω.Το πήρες χθες αφού θέλεις να ψαρεύεις κοντά.Η 15αρα είναι μεγάλη,καλύτερα 10αρα και καμιά οικονομική.Το πλαναρισμα το ξεχνάς με φουσκωτή καρίνα.Το πιο σημαντικό είναι αν έχει διπλά μπαλόνια για ασφάλεια.Πολλή καλή συντήρηση.Μια κατασκευή ταμπουκιου μπροστά θα σου λύσει τα χέρια για σωστικα,φωτοβολίδες,σχοινιά και άγκυρα.Θα βολέψει το δεύτερο άτομο σαν κάθισμα.Καλή αρχή!!ευτυχώς έχω κολλήσει το μικρόβιο στο γιο και τον έχω μαζί στο ψάρεμα και στο κυνήγι
Μία χαρά σε βρίσκω.Το πήρες χθες αφού θέλεις να ψαρεύεις κοντά.Η 15αρα είναι μεγάλη,καλύτερα 10αρα και καμιά οικονομική.Το πλαναρισμα το ξεχνάς με φουσκωτή καρίνα.Το πιο σημαντικό είναι αν έχει διπλά μπαλόνια για ασφάλεια.Πολλή καλή συντήρηση.Μια κατασκευή ταμπουκιου μπροστά θα σου λύσει τα χέρια για σωστικα,φωτοβολίδες,σχοινιά και άγκυρα.Θα βολέψει το δεύτερο άτομο σαν κάθισμα.Καλή αρχή!!
ευχαριστώ πολύ καλά Χριστούγεννα με υγειάΜία χαρά σε βρίσκω.Το πήρες χθες αφού θέλεις να ψαρεύεις κοντά.Η 15αρα είναι μεγάλη,καλύτερα 10αρα και καμιά οικονομική.Το πλαναρισμα το ξεχνάς με φουσκωτή καρίνα.Το πιο σημαντικό είναι αν έχει διπλά μπαλόνια για ασφάλεια.Πολλή καλή συντήρηση.Μια κατασκευή ταμπουκιου μπροστά θα σου λύσει τα χέρια για σωστικα,φωτοβολίδες,σχοινιά και άγκυρα.Θα βολέψει το δεύτερο άτομο σαν κάθισμα.Καλή αρχή!!