Δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψα.
Λοιπον,το ΚΕΚ,σαν ενα μονοδιαστατο κομμα που ειναι,δεν θα μπορεσει να προσφερει ιδιαιτερα στο κοινοβουλιο οσο αναφορα το κυνηγι και το ψαρεμα.Το χειροτερο θα ειναι,αν παρεΙ μισο εκατομμυριο ψηφους και μπουν καμποσοι βουλευτες μεσα.Για να επιβιωσουν σαν κομμα,θα πρεπει να κανουν συμπραξη με καποιον και αυτος ο καποιος που θα μας πλησιασει θα ειναι η τοτε κυβερνηση.Αρα αναγκαστηκα,θα παμε με τα νερα της.Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ πανε ΤΩΡΑ τα κομματοσκυλα της ΚΣΕ,απο τους οποιους οι μισοι ειναι πολιτικοποιημενοι με τη ΝΔ,αποδεδειγμενα σε διαφορες θεσεις(εχουν ανεβασει αρθρα και φωτο παιδια απο εδω μεσα,που τους βλεπεις διπλα διπλα με φορεις της ΝΔ σε εκδηλωσεις ασχετες με το κυνηγι).Ειτε βγαλουμε πολλους,ειτε λιγους,δεν θα πρεπει να αναμενουμε κατι.Ειπαμε,οποιος κατσει στο τραπεζι και γευτει την πιτα,αλλαζει τα δεδομενα.Η πολιτικη κωλοτουμπα παει συννεφο.Εχχει αποδειχτει και στην πραξη τοσα χρονια.Μικρα κομματα δεν κανουν σεφτε.Ερχονται και παρερχονται.Στην Ελλαδα μια ζωη,θα εχουμε δικομματισμο οπως φαινεται.Απλα εφυγαν πολλοι απο το τιμιο λαϊκο και ορθοδοξο ΠΑΣΟΚ λογο πεινας και το γυρισαν σε ΣΥΡΙΖΑ.Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.(ειπαμε κομματι απο την πιτα).Εξαιρεση στα μικρα κομματα αποτελει η ΧΑ που καταπολεμηθηκε για τους λογους που ολοι ειδαμε τοσα χρονια και γνωριζουμε.
ΥΓ:Επαναλαμβανω.Δεν κανω προεκλογικη εκστρατεια υπερ του ΣΥΡΙΖΑ.Οπω ειπα,για να δουμε ασπρη μερα,θα πρεπει να φυγει η ΝΔ.( ή εστω αν ξανακυβερνηση με αλλο αρχηγο).Για να γινει αυτο,θα πρεπει να υποστηριχτει το εκαστοτε κομμα που θα ειναι αντιπολιτευση.Τα στοιχεια καλως ή κακως θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον οποιο οντως δεν ειχαμε κανενα θεμα ουτε με ρυθμιοστικες ουτε με παρεμβασεις μεσουσης της κυνηγετικης περιοδου απο "Αγγελετους" κλπ.Αυτη ειναι η αληθεια δυστηχως.Οσο νωριτερα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο.Εγω προσωπικα , δεν θα ψηφισω ΚΕΚ,γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν "εχω λαμβανειν" κατι απο αυτο.