Ότι καλύτερο ! Παρτην τώρα!Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα της γνώμη όσων είναι κάτοχοι του συγκεκριμένου όπλου καθώς σκέφτομαι να προβώ σε αγορά μιας ελάχιστα μεταχειρισμένης.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
Δεν ξαναειχες ποτέ beretta Ε!?Η αλήθεια είναι ότι γενικά χρησιμοποιώ ελαφρές γομωσεις. Κάνω όμως και κάποια κυνήγια πάπιας και φασσας. Με προβληματίζει η συμπεριφορά του στις βαριές γομωσεις, θα έχω θέμα? Θα αναπηδαει σε γομωσεις πάνω από 34 γρ?
Είναι τουφεκος!Η αλήθεια είναι ότι γενικά χρησιμοποιώ ελαφρές γομωσεις. Κάνω όμως και κάποια κυνήγια πάπιας και φασσας. Με προβληματίζει η συμπεριφορά του στις βαριές γομωσεις, θα έχω θέμα? Θα αναπηδαει σε γομωσεις πάνω από 34 γρ?
Βασίλη η Outlander που έχω 66εκ είναι περίπου 3.2kg. 40gr φυσίγγια έριξα και με ζεστό καιρό και δεν κατάλαβα τίποτα. Πάρτο πριν το φάει άλλος.Η αλήθεια είναι ότι γενικά χρησιμοποιώ ελαφρές γομωσεις. Κάνω όμως και κάποια κυνήγια πάπιας και φασσας. Με προβληματίζει η συμπεριφορά του στις βαριές γομωσεις, θα έχω θέμα? Θα αναπηδαει σε γομωσεις πάνω από 34 γρ?
Μέχρι 36γρ το όπλο είναι ευχάριστο, μην το σκέφτεσαιΗ αλήθεια είναι ότι γενικά χρησιμοποιώ ελαφρές γομωσεις. Κάνω όμως και κάποια κυνήγια πάπιας και φασσας. Με προβληματίζει η συμπεριφορά του στις βαριές γομωσεις, θα έχω θέμα? Θα αναπηδαει σε γομωσεις πάνω από 34 γρ?