Γιλέκα προστασίας για τους σκύλους μας

gvp9000

Banned
Κύριοι υπάρχει κάποιο θέμα σχετικό με τα γιλεκα προστασίας για τους σκυλους μας (πλεονεκτήματα μειονέκτημα τα μοντέλα κτλ) ; συγνώμη για την ερώτηση που κάνω σε άσχετο θέμα

Ενδιαφέρομαι και εγώ ...
 
Ωραία!! Φιλε εγω ειμαι κάτοχος 3 γιλέκων ελληνικης κατασκευής και ραφης με 5 στρώσεις (3 στρώσεις κεβλαρ 2 στρώσεις αντιδιατριτικο ξιφασκίας) είμαι πολύ ευχαριστημένος από την χρήση αυτών βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα τραυματιστεί κάποιο σκυλι αλκα πιστεύω γλυτώνεις τις πιθανότητες τραυματισμού σοβαρού.
Για δώσε πληροφορίες αγοράς και τιμές
 
Τα γιλεκα κανουν πολυ καλυ δουλεια αλλα υπαρχουν κατι καπρια διαολεμενα που πας και βρισκεις μονο τα γιλεκα οποτε καλο ειναι στη τρελα του να χτυπισω καπρο τερας και μεγαλο και δυσκολο φταιμε παντα εμεις εχω περιστατικο να εχει κοματιασει τρεια σκυλια και φερνει τα ντογκο ενας μαγγας με γιλεκα 5 σκυλια μονο γιλεκα πηρε πισω οποτε καλο ειναι μυαλο πρωτα και φοτογραφεια μετα δεν αξι,ει κανενα καπρι το σκυλο μας
 
Φιλε τώρα να σου πω εγώ περσυ τα έραψα στα 150 ευρώ 160 ευρώ το ένα. Αλλά δεν ξέρω φέτος εαν εχουν ανέβει οι τιμές. Επίσης πολύ βασικό για μενα ήταν οι στρώσεις κεβλαρ που δεν βρίσκεις σε αυτήν την τιμή. Νομίζω ένα τηλέφωνο στον κατασκευαστή αξίζει τον κόπο να ενημερωθείς από πρώτο χεριView attachment 44918
Θα πάρω σίγουρα, ευτυχώς έχουμε χρόνο μπροστά μας.
Η τιμές αυτές είναι εξαιρετικές νομίζω + ελληνικό προιόν.

Έχεις δει καμιά δυσφορία των σκυλιών όταν τα φοράνε ή μείωση κινητικότητας όταν τους κάνει μαρς το γουρούνι ;
 
Θα πάρω σίγουρα, ευτυχώς έχουμε χρόνο μπροστά μας.
Η τιμές αυτές είναι εξαιρετικές νομίζω + ελληνικό προιόν.

Έχεις δει καμιά δυσφορία των σκυλιών όταν τα φοράνε ή μείωση κινητικότητας όταν τους κάνει μαρς το γουρούνι ;
Μόλις του το φορέσεις...θα σου πει ,,,,να πας εσύ μλκ να κυνηγήις τωρα ,να μι κουρουιδεβν ειμένα τα γρουνιαα‼️
 
Φιλε γιαυτο όπως προείπα είναι ραφτα πάνω στα μέτρα του κάθε σκύλου. Δυσφορία η ακαμψία με τον καιρό κ με την χρήση του γιλέκο εξαλιφονται. Δεν είναι φυσικά όπως είναι χώρις την χρήση γιλέκου αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κ χωρίς αυτα.
Μπράβο σου Χρήστο.
 
Φιλε πραγματικα είμαι ο πρώτος που δεν τα ήθελα ούτε να τα βλέπω αυτά τα γιλεκα και κορόιδευα κιολλας άλλους που τα φόραγαν στους σκυλους τους με τον καιρό όμως είδα ότι γλυτώνεις πολλά ( νταξει τα σκυλια γίνονται λίγο καρναβάλια)
Χιούμορ κάνω απλά‼️ εννοείται ότι, ότι βοηθά κ σώζει είναι προαπαιτούμενο ‼️
 
Φιλε πραγματικα είμαι ο πρώτος που δεν τα ήθελα ούτε να τα βλέπω αυτά τα γιλεκα και κορόιδευα κιολλας άλλους που τα φόραγαν στους σκυλους τους με τον καιρό όμως είδα ότι γλυτώνεις πολλά ( νταξει τα σκυλια γίνονται λίγο καρναβάλια)
Γιατί ρε συ καρναβάλια? Μια χαρά ωραία είναι. Πλάκα έχουν.

Αλλά βλέπω το γιλέκο στον λαιμό είναι πολύ χοντρό εκεί που τυλίγεται. Σε όλα τα γιλέκα έτσι είναι?
 
Φιλε καλησπερα τώρα αυτο περί πιστοποιησεων δεν το έχω τσεκάρει στα γιλεκα κ δεν ξέρω εάν υπάρχει τέτοια πιστοποίηση από κατασκευαστή. Έχεις κάτι στα υποψιν σου;
δεν γνωριζω κατι φιλε χριστοοο,,διωτι δεν χρειαζετε στο κυνηγι που κανω γυλεκο,,παρα μωνο σε εμας τους φερματσιδες ενα πορτοκαλι για να βλεπουμε τα σκυλιαμας στο πυκνοοο,,,αλα στα γυλεκα για γουρουνια που πουλανε με gevlar δεν πρεπη να υπαρχη πιστοποιηση του υλικου οταν στο πουλαη 200,,300 ευρω καιιιιι λεω εγω τωρααα .think.
;)
 
Φιλε Σάκη νομίζω ότι τα ύφασματα που χρησιμοποιούνται θα είναι λογικά καλής ποιότητας κ με καποια πιστοποίηση σαν υλικό. Πιστοποίηση πάντως για την δύναμη που αντέχει το γιλέκο δεν έχω βρει.
αλο το υφασμα που περιβαλη το μεσα υλικο δηλ,gevlar,,οταν αγωραζης ενα αλεξισφερο γυλεκο δεν εχη περαση απο καπιες δωκιμεςςςς;;; δηλ να εχη δωκιμαστη με διαφωρα διαμετρηματα 9mm καιιιιι,,,ετσι πιστευω και εγω εφωσον σαν εταιρια πουλαω κατι να ξερω με τι δυναμη θα χτυπηθη το γυλεκο για να μπωρεσω να σου πρωστατευσω το ζωοσου και οχι μωνο στα λογιααα και να σου κλεψω σε ισαγογικα το 200 300αρι .think.
;) ;)
 
Νομίζω το κεβλαρ που χρησιμοποιήστε στα αλεξίσφαιρο γιλεκα είναι 50 στρώσεις και θεοβαρο. Εγω τα γιλεκα των σκυλιων μου είναι με 3 στρώσεις και 2 στρώσεις αντιδιατριτικου υφάσματος ξιφασκίας (Ναι συμφωνώ απόλυτα ότι έχουν πάρει την ανηφόρα τα γιλεκα μαζί φυσικά με όλα τα υπόλοιπα) τεστ έχουν κάνει σίγουρα όλοι οι κατασκευαστές απλα δεν έχω κάτι στο νου μου.
θα ρωτησω αυριω το ξαδελφακιμου που μετα απο δυο απανωτα χτυπηματα που κανανε σε ενα γουρουνοσκυλοτους και του κανανε καπια ραματαααα του φωρεσαναι γυλεκοοο,,τωρα μαρκα κτλ δεν ξερωωω,,ΥΓ και παλι ωμος στην σταμπα το γουρουνι παρωτι εφαγε το κεφαλιτου ο σκυλος 2 φωρες παλιιι πιζματωνιι εκη να το εχη κοντα να μην του φυγηηηη,, δυνατος σκυλος να κυνηγαη ωλη μεραααα,,σε ενα κυνηγι που εκανα μαζι με το ξαδελφακιμου τον ειδα και ειναι σαν rotbail εξυπνος υπακουωςςς και πησματαρης ,,μακαρι να ειναι τυχερως διωτι αυτα τα σκυλια σε καπιω λαθος που θα κανουνε στο τελος τα ΚΑΠΡΙΑ τα σκιζουνεεεεε ;)
:( :(
 
Back
Top