Για κυνήγι με παρέα

Ένα forum εκτός του ότι μας επιτρέπει να ανταλλάσσουμε απόψεις σχετικά με την αγαπημένη μας ενασχόληση είναι και ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες.
Κάποιοι ήδη έχουν αποκτήσει γνωριμίες οι οποίες μας βοήθησαν πάνω στο χόμπυ μας. Άνθρωποι τους οποίους δεν γνωρίζαμε από πριν και οι οποίοι μας πρόσφεραν λύσεις και μάλιστα άριστες έξω από τους γνωστούς έως τότε επαγγελματίες....

Εκτός όμως από λύσεις σε θέματα όπλων, σκύλων κλπ. μπορούμε να κυνηγήσουμε και παρέα και πού ξέρει κανείς μπορεί να ταιριάξουμε και να έχουμε νέο - νέους κυνηγετικούς φίλους στις εξορμήσεις μας. Άλλωστε για εμένα που το κυνήγι είναι διέξοδος και ...απόδραση ...από την καθημερινότητα όπως και για πολλούς ...υγιείς σκεπτόμενους κυνηγούς η παρέα είναι αυτή που μετράει και όχι ο ανταγωνισμός και η επίδειξη. Προτείνω λοιπόν μια εξόρμηση για κυνήγι τσίχλας το οποίο προσφέρεται για ....πολλά τουφέκια, όπως λέμε, ως εκδήλωση - πρόσκληση του forum. Επίσης εάν κάποιος κυνηγάει μόνος μπεκάτσα ή και γενικά με σκύλο φέρμας και είναι από την περιοχή Γαλατσίου ή και τριγύρω μπορεί να στείλει μήνυμα και να κυνηγήσουμε και παρέα. Άλλωστε τις εποχές αυτές ενδείκνυται.
 
Καλώς την Αεξάρα,και πολύ άργησες σε περίμενα γρηγορότερα.welcome.
Εγω αντιΟλυμπιακο υποστηριζα παντα,φανατικα!
Τα ρεκορ,ορισμενες φορες δεν σπανε ποτε!
Χρυσπα ακους???
Αγαπημενη λαϊκη αοιδος!

 
Εγω αντιΟλυμπιακο υποστηριζα παντα,φανατικα!
Τα ρεκορ,ορισμενες φορες δεν σπανε ποτε!
Χρυσπα ακους???
Αγαπημενη λαϊκη αοιδος!

οταν η μπράτσα εχει φάει 8 αυτό είναι πταίσμα, αλλά μην ξανοίγεστε γιατί τα ρεκόρ είναι τα σπάτε.
 
Back
Top