Βρέθηκε ασπρόμαυρο πόιντερ

Βρεθηκε σημερα 19/11 το απογευμα στο Σχιστο,πανω απο το νεκροταφειο,αρσενικο ασπρομαυρο ποϊντερ,φαινομενικα ευρωστο και ''ψωμομενο'',φιλικο προς τον ανθρωπο και χωρις καποιες εμφανεις φοβιες..Δεν ειχε λουρι..Θα το παω αργοτερα στον κτηνιατρο να δουμε αν εχει μικροτσιπ..Αν καποιος ξερει κατι ας στειλει μηνυμα..Ευχαριστω..
 
Το σκυλι εχει μικροτσιπ και ειναι υγιεστατο..Μαλλον καποιος το κλαιει...pop...Αυριο που θα ναι ανοιχτο το συστημα θα βρουμε τον ιδιοκτητη..
Δηλαδή το σύστημα λειτουργεί 5θήμερο; Αν πιάσουν τον κλέφτη του σκυλιού μου την Παρασκευή απόγευμα θα πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα; Ως τότε ποιος θα έχει τον σκύλο; .hair.
 
Δηλαδή το σύστημα λειτουργεί 5θήμερο; Αν πιάσουν τον κλέφτη του σκυλιού μου την Παρασκευή απόγευμα θα πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα; Ως τότε ποιος θα έχει τον σκύλο; .hair.
''Φιλαρακι,3000 ευρω για να ξαναδεις ζωντανο το σκυλο σου'':cool:
.sarcastic..sarcastic...Περα απο την πλακα δεν ειναι θεμα κτηνιατρου..Μου ειπε ο ανθρωπος οτι δεν μπορει να μπει στο συστημα την Κυριακη γιατι ειναι κλειστο.big smile...Μαλλον θα το κρατησει ο αλλος το σκυλι οπως θα κανω εγω σημερα.hit...Θα βρω ποιος ειναι και ελπιζω να το ψαχνει..Αλλιως το βλεπω σε καμμια φιλοζωϊκη..Αν δεν μπορουν και αυτοι θα το αφησω..Δεν μπορω να συντηρησω 2 σκυλια οικονομικα και χωροταξικα αυτη την περιοδο:(
 
Το σκυλι εχει μικροτσιπ και ειναι υγιεστατο..Μαλλον καποιος το κλαιει...pop...Αυριο που θα ναι ανοιχτο το συστημα θα βρουμε τον ιδιοκτητη..
Μπράβο για την πράξη σου!!! Μου εχει συμβεί κι εμενα να μαζέψω χαμένο κυνηγόσκυλο και ο ιδιοκτήτης μονο τα χέρια δεν μου φίλησε απ´τη χαρα του!
 
Κάτι μου λέει πως δεν θα πολυχαρεί ο ιδιοκτήτης mornin cof
Ο ιδιοκτητης βρεθηκε απο το μικροτσιπ..Ρε Γιωργο,δεν ζηταγες κανα τζοκερ.shake hands.hippo...Αφου μου εκθειασε τις ικανοτητες του και μου πε οτι ο αδερφος του ειναι πρωταθλητης Ευρωπης(δεν μου ειπε σε τι), πηγαμε στην εξαφανιση..''τον δηλωσα στην αστυνομια.xm.,ειχε βροχη και τον εχασα.xm..buy buy. τελος παντων.xm..buy buy.,εχω μπλεξει με θηλυκα.xm..buy buy. μπλα μπλα μπλα.xm..buy buy.''..Στο τελος μου κανει ''τον θες τον σκυλο?'':eek:.xm..buy buy...Δεν εχω χωρο του απανταω...sarcastic.Με βλεπω να το ξαναβρισκω στο βουνο.buy buy.
 
απιστευτο δεν το χαριζε καπου
Για κάποιον που είναι αποφασισμένος να αποκτήσει σκύλο, δεν είναι τα χρήματα της αγοράς το εμπόδιο, είτε έτσι είτε αλλιώς θα τον αποκτήσει, οπότε είναι εξίσου δύσκολο για κάποιον που θέλει να τον ξεφορτωθεί, να το κάνει είτε πουλώντας τον, είτε χαρίζοντας τον.
 
Εγώ ενα πράγμα δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρέπει να τα παρατήσουν ;;; Πόσο στοιχίζει μια γ@μημενη ευθανασία ;;;; Ξέρω είναι βαρύ αλλά αν έχετε μαζέψει σκυλι που είναι καιρό στο βουνό θα καταλαβαιτε τι εννοώ ;;;; Γιατί πρέπει να το περάσουν όλο αυτό ;;; Έχω μαζέψει δυο φορές σκυλί το πρωτο το κρατησα το δεύτερο το έδωσα γιατί είχα 3 εκείνο το διαστημα Μονο που θυμάμαι την κατάσταση που τα είχα βρει με πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι ....
Αλλά βέβαια μερικοί τα παίρνουν για όσο είναι μικρά και μετα ξέρουν την εύκολη λύση ...
 
Και μετα σου λέει υποχρεωτικά τα τσιπακια για να μην μπορεί να τα παρατάει κανείς ... Δυστυχώς οι κατσαπλιαδες όσο τους χαϊδεύει ο νόμος τα αυτιά δεν καταλαβαίνουν τίποτα ... Μακάρι να βρεθεί κάποιος να το πάρει και να το αγαπήσει όπως του αξίζει ...
 
Τελικα απ' οτι φανηκε δεν τον ηθελε τον σκυλο..Εξαφανιστηκε ο τυπος απο προσωπου γης..Στησιμο και στο ραντεβου οποτε....
Θοδωρη αν μπορεις κανε υπομονη μια εβδομαδα και φιλοξενησε τον
Βαλε μια δημοσιευση στο FB η μια αγγελια
και καποιος συναδελφος θα ενδιαφερθει
Βλεπεις καποιοι ηλιθιοι τα σκυλια τα εχουν σαν τα κοπρανα τους
τα αμολανε οπου βρουν
 
ειναι δυνατον ρε παιδια να εχης τσιπαρισμενο σκυλι και να το παρατισης στο δρομο για τον Α Β λογο;;; δεν ξερης οτι μπωρη να εχης κυρωσης για εγκαταλυψη ζωου εφωσον μετα απο 1 2 μερες δεν το δηλωσης, και το βρη καπιως αλος ωπος το βρηκε ο παραπανω φιλος,,,,μα τη μακακες ηπαρχουνε τελικααααααα.hair..hair.
 
Εφόσον ειναι τσιπαρισμενο και βρέθηκε ο ιδιοκτητης και δεν είχε δηλώσει απώλεια,ειναι φταίχτης και πρέπει να ακολουθηθεί ο νόμος...
Ιδίως που την παίζει και παλαβή.. Καντου μια τελευταία σύσταση και πες του τι λέει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις και αν δεν κρατήσει το σκύλο,καταγγελία στις αρχές.
Γιατι και να τον δώσει κάπου,πρέπει να κανει υπεύθυνη δήλωση παραχώρησης και ο άλλος να κανει δήλωση αποδοχής του ζώου,για να ξεχρεωθεί και να χρεωθεί στο νέο αφεντικό.
 
Ο τυπος ειναι πανεξυπνος..Τον παρατησε και εκανε δηλωση στην αστυνομια για απωλεια και ετσι ειναι καλυμμενος;)..Να τον πηγαινα στην εξωπορτα του δυσκολο γιατι ειναι στην αλλη ακρη της Αθηνας..Τον σκυλο τον ταϊσα και τον αφησα δυστηχως εκει που τον βρηκα..Για καμμια θεωρία δεν μπορουσα να τον κρατησω οχι μια εβδομαδα,αλλα ουτε ενα βραδυ..Λογω χωρου και λογω γειτονιας..Κανει πολυ φασαρια αν και υπαρχουν και αλλα σκυλια εδω που γαυγιζουν..Τον κρατησα ενα βραδυ και τσακωθηκα γι αυτον..Εδω κοντεψα παλιοτερα να παιξω μπουνιες για το επανιελακι μου παλιοτερα αλλα το πηραν αποφαση τελικα οτι το σκυλι θα μεινει εδω.hair....Επρεπε να δειτε πως εκανε οταν τον αφησα..Πισω απο το αμαξι ετρεχε και ας με γνωριζε μονο μια μερα..Πολυ τον λυπηθηκα...:(..Οσο για καταγγελιες που λετε και δηλωση να μην ειχε κανει στην αστυνομια ωστε να ειναι καλυμμενος,δεν θα εμπαινα σε διαδικασια..Πολλα λεφτα και τρεξιμο με δικηγορους και δεν συμμαζευεται...Ειχα τετοια μπλεξιματα στο παρελθον και ξερω...Δεν βγαζεις ακρη στο Ελλαδισταν...
 
Back
Top