Βλητικές ΔοκιμέςΌνομα
Κωστας
Αυτό θα στο πεί η συγκριτική δοκιμή πριν/μετά την επιμήκυνση κώνου, σε σχέση με το ζητούμενο αποτέλεσμα. Με πιο απλά λόγια και ερωτήματα:
- Γιατί έκανες επιμήκυνση κώνου ?
- Πως ήταν οι κατανομές πριν την επιμήκυνση και τι ήταν αυτό που σε "ενοχλούσε" ?
- Πως είναι οι κατανομές μετά την επιμήκυνση και τι είναι αυτό που πλέον επιθυμείς να βελτιώσεις;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα σου δώσουν στοιχεία για το προς τα που πρέπει να αναζητήσεις λύσεις. Αν για παράδειγμα οι κατανομές σου έχουν σφίξει αρκετά, τότε θα ψάξεις τσοκ φρένου.
Η απάντηση είναι βλακώδης και χωρίς κάποιο ζητούμενο. Τον κωνο τον έκανα απλά από περιέργεια καθώς ήμουν υπερευχαριστημενος από τις τουφεκιες μου. Έκτοτε έμπλεξα λίγο καθώς εσφιξε αρκετά η ροζετα των σκαγιων με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν τα λάθος μέτρα του κοντακίου μου. Οπότε αναγκαστική 2η 'επεμβαση' για να φερω και το κοντάκι στα μέτρα μου. Προ μιας εβδομάδας, ισως από ένστικτο, προμηθεύτηκα και άλλο ένα τσοκ φρενου σε συσφιξη LF για να με καλύπτει οριακά μέχρι τα 50μ καθώς το εργοστασιακό μου φουλ τσοκ έχει γίνει αρκετά δύσκολο σκοπευτικα.
 
Περιοχή
Αθήνα- Αγ.Δημήτριος
Όνομα
Τασος
Αγοράζοντας ένα όπλο ΔΕΝ είναι απαραίτητο να προβεις σε επεμβάσεις πχ. κώνου.
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα μέτρα κοντακίου στο σωματότυπο σου.
Καλά κυνήγια να έχεις με υγεία.
 
Ειναι λιγο σκόρπια σαν τουφεκιά αλλά πιθανόν να μην συνεργάζεται και το συγκεκριμένο φυσιγγιο με την κάνη σου. Και σε μένα σε beretta με τον ίδιο αυλο με τον δικό σου παρότι μου αρέσουν τα συγκεκριμένα φυσιγγια δν μου βγάζουν μεγάλη συγκέντρωση. Πριν προβείς σε οποιαδήποτε επέμβαση δοκίμασε σε παρακαλώ στα ίδια μέτρα και με το ίδιο τσοκ τα express 32 και cheddite tordo και θεωρώ πως θα δεις τελείως διαφορετικά πράγματα ως προς την συγκέντρωση. Και κάτι τελευταίο: Τα 30γρ νο8 δν έχουν 450σκαγια αλλά 425!!! Μην κλέβεις τον εαυτό σου ;)
Τα 30 γρ Ν 8 έχουν 450 σκάγια φίλε. Στην ιταλική κλίμακα έχει 15 σκάγια στο γραμμάριο το 2.3 σκάγι, το ν 8 δηλαδή
 
Όνομα
Γιάννης
Ισως ο πίνακας που συμβουλευομαι εγώ να μην είναι σωστός τότε.
https://www.afasia.gr/mini-psifiaki-zygaria-akrivias-0-01-200gr-31659.html
Πρόλαβε κ πάρε 2. Τώρα που το είδα έχω μια θα πάω να πάρω κιαλη
Πατάς pcs της βάζεις μια φορα 25σκαγια από αυτά που θα γεμίσεις, κάνεις αποδοχή κ μετά σου μετράει ποσά σκάγια της ρίχνεις. Αν εείναι ψιλά σκάγια έχει να της βάλεις 50 στην αρχή για πιο μεγάλη ακρίβεια.
Εγώ μια φορά ζιγιζω πχ. Τα 36γρ ποσά σκάγια είναι κ μετά τα υπόλοιπα τα γεμίζω με το πλήθος των σκαγιων οστε τα φυσίγγια μου να έχουν όλα τα ίδια σκάγια
 
Δλδ εγω που έχω φτιάξει κωνο θα πρέπει να προμηθευτώ και αφτερμαρκετ τσοκ τουλάχιστον 6-7 πόντων για να δουλεύει καλά το όλο σύνολο? Και αν ναι τι είδους(φρενου, κλασσικά κωνικα)???
Ένα τσοκ που να μειώνει την άτρακτο. Με τον κώνο έχει μεγάλη ουρά πας σε φρένου. Ναι και τα τζεμινι στα ιταλικά κάνουν τέτοια δουλειά. Κωνικοτατα
 
Όνομα
Αλεξανδρος
Ένα τσοκ που να μειώνει την άτρακτο. Με τον κώνο έχει μεγάλη ουρά πας σε φρένου. Ναι και τα τζεμινι στα ιταλικά κάνουν τέτοια δουλειά. Κωνικοτατα
Αναποδα ειναι Μαριε, ο κωνος μειωνει την ατρακτο.
Και μια γρηγορη σημερινη δοκιμουλα, Ρουμελιωτης 35 psb2 no3 36μετρα goose
6805
 
Όνομα
Κωστας
Αναποδα ειναι Μαριε, ο κωνος μειωνει την ατρακτο.
Και μια γρηγορη σημερινη δοκιμουλα, Ρουμελιωτης 35 psb2 no3 36μετρα goose
View attachment 6805
Ασε τα παιδικά μέτρα ρε και ρίξε σε νορμάλ αποστάσεις για αυτό που κρατάς .my man.
 
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Vaggelis
Θα με κανετε να το πεταξω στο τελος το οπλο,ολο προκυπτουν νεοι προβληματισμοί... :(
Νομιζω πως δεν εχω ουτε τον χρόνο,ουτε το χρήμα να ανοιχτω σε τετοιες φουρτούνες. Ειναι πολυ ψυχοφθόρο να παίρνεις ενα τουφεκι( περαν των υπολοιπων εξόδων) και να παιδευεσαι για καιρό μετα προσπαθωντας να ταιριάξεις κοντακι,πελμα, τσοκ,φυσιγγια κλπ και ποτε να μην τελειώνεις. Και δεν μιλάω μόνο για benelli φυσικά. Τελος με τον καημό μου, συνεχίστε την ωραία συζητηση!
Είσαι σίγουρος ότι η συγκέντρωση ήταν αυτή που βρήκες?????? Και εξηγούνται : μήπως η δοκιμή ήταν σε μικρό χαρτόνι και το πραγματικό κέντρο της ντουφεκιας σου είναι αλλού?????? Δοκίμασε σε μεγάλα χαρτόνια νέος δύο ενωμένα με ταινία μαζί ούτως ώστε να βλέπεις όλη την αποτύπωση της ντουφεκιας!!!!!!! Το είχα πάθει παλιά με ένα όπλο που απλώς έριχνε χαμηλά .......όσο εσφιγγα το τσοκ τόσο λιγότερα σκάγια στον πίνακα έτσι την ψιλιαστηκα έριξα σε μεγάλο πίνακα και το ανακάλυψα.....
 
Top