ΓΙΑΝΝΗΣ. 12 Μαϊου 2025 #1 kollias said: Σε δίκαννο πχ. beretta dt 11 βάζουν κάννες από άλλο μοντέλο; Δεν το ήξερα αυτό, δεν το έχω συναντήσει. Δηλώνω άγνοια Click to expand... Κι όμως,ναι!
kollias said: Σε δίκαννο πχ. beretta dt 11 βάζουν κάννες από άλλο μοντέλο; Δεν το ήξερα αυτό, δεν το έχω συναντήσει. Δηλώνω άγνοια Click to expand... Κι όμως,ναι!
Χομπίστας... 12 Μαϊου 2025 #2 kollias said: Σε δίκαννο πχ. beretta dt 11 βάζουν κάννες από άλλο μοντέλο; Δεν το ήξερα αυτό, δεν το έχω συναντήσει. Δηλώνω άγνοια Click to expand... Σίγουρα όχι benelli
kollias said: Σε δίκαννο πχ. beretta dt 11 βάζουν κάννες από άλλο μοντέλο; Δεν το ήξερα αυτό, δεν το έχω συναντήσει. Δηλώνω άγνοια Click to expand... Σίγουρα όχι benelli
Panagiotis K. 13 Μαϊου 2025 #3 Χομπίστας... said: Crio plus 2007+ χωρίς Ρήγα μεταλλικη όμως με καρμπόν Click to expand... Νομίζω κάνει στης κάνες δεν έχει αλλάξει κάτι από όσο ξέρω τα κλείστρα τα καινούρια δεν μπαίνουν στης παλιές βάσης από όσο ξέρουν
Χομπίστας... said: Crio plus 2007+ χωρίς Ρήγα μεταλλικη όμως με καρμπόν Click to expand... Νομίζω κάνει στης κάνες δεν έχει αλλάξει κάτι από όσο ξέρω τα κλείστρα τα καινούρια δεν μπαίνουν στης παλιές βάσης από όσο ξέρουν