chevy z71 12 Μαϊου 2025 #4.201 kollias said: Έχεις δεί κανένα αγωνιστικό με άλλη/ες κάννες από αυτές που το έβγαλε ο κατασκευαστής; Click to expand... Πολλά.
kollias said: Έχεις δεί κανένα αγωνιστικό με άλλη/ες κάννες από αυτές που το έβγαλε ο κατασκευαστής; Click to expand... Πολλά.
Χομπίστας... 12 Μαϊου 2025 #4.203 kollias said: Έχεις δεί κανένα αγωνιστικό με άλλη/ες κάννες από αυτές που το έβγαλε ο κατασκευαστής; Click to expand... Το όπλο είναι αντικείμενο να εξυπηρετεί εμάς και τα θέλω μάς.. διαφορετικά δεν μάς εξυπηρετεί.
kollias said: Έχεις δεί κανένα αγωνιστικό με άλλη/ες κάννες από αυτές που το έβγαλε ο κατασκευαστής; Click to expand... Το όπλο είναι αντικείμενο να εξυπηρετεί εμάς και τα θέλω μάς.. διαφορετικά δεν μάς εξυπηρετεί.
kollias 12 Μαϊου 2025 #4.204 Σε δίκαννο πχ. beretta dt 11 βάζουν κάννες από άλλο μοντέλο; Δεν το ήξερα αυτό, δεν το έχω συναντήσει. Δηλώνω άγνοια
Σε δίκαννο πχ. beretta dt 11 βάζουν κάννες από άλλο μοντέλο; Δεν το ήξερα αυτό, δεν το έχω συναντήσει. Δηλώνω άγνοια