Ε το μπουρδελο
Κορακλα συγνώμη
Κορακλα συγνώμη
Άγγελε το κανονικό καβούρι ρε, κόβεις το 1 τελευταίο πόδι από τα δεξιά και το 1 τελευταίο από τα αριστερά και περνάς το αγκίστρι από την μία μεριά στην άλλη από εκεί που έκοψες τα πόδια, έτσι δεν ψοφάει το καβούρι εύκολα και συμπεριφέρεται το δωλομα όσο δυνατόν πιο δελεαστικό και δεν φαίνεται το αγκίστρι καθόλου.καβούρι ή αυτά με το όστρακο ;;;
Και το δολώνεις πως ;;πες κάνα μυστικό
Σε άλλες περιοχες ψαρευουν τις μεγάλες κυρίως τσιπουρες με δόλωμα την δαγκανα του καβουρα(οι μεγάλοι που κυκλοφορούν σε μώλους,βράχια) , το λεγόμενο "δαγκανάρι"..Άγγελε το κανονικό καβούρι ρε, κόβεις το 1 τελευταίο πόδι από τα δεξιά και το 1 τελευταίο από τα αριστερά και περνάς το αγκίστρι από την μία μεριά στην άλλη από εκεί που έκοψες τα πόδια, έτσι δεν ψοφάει το καβούρι εύκολα και συμπεριφέρεται το δωλομα όσο δυνατόν πιο δελεαστικό και δεν φαίνεται το αγκίστρι καθόλου.
Τάσο το έχω ακούσει αυτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, ίσως αν τυχόν και πιάσω κάποια μέρα κάποιον μεγάλο κάβουρα να το δοκιμάσω.Σε άλλες περιοχες ψαρευουν τις μεγάλες κυρίως τσιπουρες με δόλωμα την δαγκανα του καβουρα(οι μεγάλοι που κυκλοφορούν σε μώλους,βράχια) , το λεγόμενο "δαγκανάρι"..
Πω πω και έχει πολλές φέτος!View attachment 74594
Και όπως πάντα έχω μανία με τις μεγάλες χρυσαφένιες.....
Μακάρι όλα τα μικρά παιδιά να ήταν σαν την Πελαγία.Να αποκτούν γνώσεις και ας μην τις χρειαστούν ποτέ,οι εμπειρίες όμως όταν αυτές είναι δίπλα στον γονέα τους γίνονται ανεκτίμητες. Καταλυτικές για την ποιότητα του χαρακτήρα τους μεθαύριο.Αξιος!View attachment 74592
Με την Πελαγία μου για μεγάλα τσαουσια!!!
Τα σκουμπρια, μια μέρα στον ήλιο με αλάτι και ρίγανη και μετά κάρβουνο...την ζήλεψα την σημερινή ψάρια ( με την καλή εννοια)Στο τηγάνι τα κόκκινα αμέσως και ήτανε γλύκισμα!
Τι να σου κάνω ρε Φάνη πέφτεις 300χλμ μακρυά!Τα σκουμπρια, μια μέρα στον ήλιο με αλάτι και ρίγανη και μετά κάρβουνο...την ζήλεψα την σημερινή ψάρια ( με την καλή εννοια)