Α400 xcel

• Thread starter Thread starter pennas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους Α400 xcel την καινουρια αυτη με την γκρι βαση και το μπλε κλειστρο
με ενδιαφερει η ρηγα του οπλου ,γενικα επειδη εχω μακρη λαιμο καθομαι καλυτερα σε υπεριψωμενες ριγες δεν σκυβω πανω στο οπλο
ρωτησα την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι η xcel δεν ειναι εντελως φλατ η ριγα της οπως η LITE που ειδη κατεχω και εχει μια μικρη
ανηψωση οχι οπως η xtreme plus αλλα εχει .
ισχυει κατι τετοιο ? Ειναι δηλαδη οπως η Browning ?προοδευτικη τι στο καλο ειναι ?
ειναι λεει ventilated rib και tapered rib
τα φωτα σας παρακαλω επειδη δεν το εχω δει απο κοντα το οπλο

Last edited:
καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους Α400 xcel την καινουρια αυτη με την γκρι βαση και το μπλε κλειστρο
με ενδιαφερει η ρηγα του οπλου ,γενικα επειδη εχω μακρη λαιμο καθομαι καλυτερα σε υπεριψωμενες ριγες δεν σκυβω πανω στο οπλο
ρωτησα την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι η xcel δεν ειναι εντελως φλατ η ριγα της οπως η LITE που ειδη κατεχω και εχει μια μικρη
ανηψωση οχι οπως η xtreme plus αλλα εχει .
ισχυει κατι τετοιο ? Ειναι δηλαδη οπως η Browning ?προοδευτικη τι στο καλο ειναι ?
ειναι λεει ventilated rib και tapered rib
τα φωτα σας παρακαλω επειδη δεν το εχω δει απο κοντα το οπλο
επεισης ξερει κανεις αν εχει την ιδια κανη με την xtreme plus δηλαδη τον κωνο του 694
ventilated=αεριζόμενη
tapered=στενεύει σταδιακά από τη θαλάμη προς το στόμιο της κάννης, πχ. από 10χιλ στα 8. Μήπως αυτό εννοεί προοδευτική;
Τίποτα από τα δύο δε σημαίνει υπερυψωμένη. Στην αγγλική η υπερυψωμένη ρίγα λέγεται raised rib.
Τώρα τι έχει το όπλο που θέλεις δε γνωρίζω.

Last edited:
Back