Ασφάλεια και αποθήκευση όπλων.

Αναφερόμενος περισσότερο στα κυνηγητικά όπλα λίγοι είναι αυτή που διαθέτουν κάποιο είδος οπλοβαστού στο σπίτι τους , έτσι τα κυνηγητικά όπλα συχνά πυκνά φιλοξενούνται ιδιαιτέρα μετά την λήξη της περιόδου σε κάποια ντουλάπα ή σε κάποια αποθήκη ακόμα και σε πατάρια. Βρέθηκα συμπτωματικά εχθές σε κάποιο κατάστημα και είδα για πρώτη φορά οπλοβαστούς τύπου χρηματοκιβωτίου χωρητικότητας τριών όπλων και ενθουσιαστικά , έτσι σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα για να το μοιραστώ μαζί σας. :)
 
πολύ καλό θέμα μπράβο Δημήτρη .shake hands.
πριν 6 χρόνια αγόρασα οπλοβαστό 5 όπλων από τoν leon hellas την βίδωσα στον τοίχο και είμαι πολύ πιο σίγουρος και ασφαλής από παλιότερα που ήταν στην ντουλάπα
αξίζει τον κόπο μια τέτοια αγορά
http://www.leonhellas.gr/wp-content/uploads/2012/01/KL5.jpg
 
Last edited:
πολύ καλό θέμα μπράβο Δημήτρη .shake hands.
πριν 6 χρόνια αγόρασα οπλοβαστό 5 όπλων από τoν leon hellas την βίδωσα στον τοίχο και είμαι πολύ πιο σίγουρος και ασφαλής από παλιότερα που ήταν στην ντουλάπα
αξίζει τον κόπο μια τέτοια αγορά
http://www.leonhellas.gr/wp-content/uploads/2012/01/KL5.jpg
[/QUOTE]

Ακριβώς το ίδιο μοντέλο έχω κι εγώ. Εκτός του ότι είναι πολύ γερό και καλοφτιαγμένο, είναι και όμορφο
 
Δεν ξέρω τι χρήματα διαθέσατε για το συγκεκριμένο προϊόν , μάλλον ίσως κάπου στο 500ρικο , πάντως και αυτό που είδα εγώ το οποίο κλειδώνει με συνδυασμό ήταν εξαιρετικό και κόστιζε 300 ευρώ. :)
 
Και εγω εφοσον αυξηθηκαν τα οπλα μου και το κεφαλαιο που εχω διαθεσει απεκτησα ενα οπλοβαστο να εχω το κεφαλι μου πιο υσηχο.
Ειναι αρκετα μεγαλος για 10 οπλα και κλειδωνει με ηλεκτρονικη κλειδαρια και κλειδι.
Περιμετρικα της πορτας τοποθετησα μονωτικο λαστιχο αυτοκολλητο για να μονωνει καλυτερα τον αερα μεσα.

1ah7a8j

fk7ogwj
 
Last edited:
Πολύ καλές λύσεις ειδικά αν έχεις παραπάνω από ένα όπλα , όμως ακόμα και για ένα ή ασφάλεια μετράει και βάζεις μέσα αν έχεις κάτι αξίας....cool.
 
πρέπει να γνωρίζουμε όμως, πώς το πολυπράγμων Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει δώσει προδιαγραφές για ασφαλείς οπλοβαστούς.......ακόμα κι αν, στην απευκταία περίπτωση, κάποιος μπει και το σηκώσει ή το διαρρήξει, ο ιδιοκτήτης και πάλι πάει κατηγορούμενος χωρίς ελαφρυντικό !!!!
αν μας έλεγαν ποιά είναι τα standards αποθήκευσης, θα είχαμε και τη προστασία του νόμου εφόσον κάποιος έσπαγε αυτά standards και...υπεξαιρούσε τα όπλα μας !!!!
τώρα, και να τα πακτώσεις τα όπλα στο τσιμέντο, σε περίπτωση κλοπής θεωρείται οτι η φύλαξη ήταν ελλειπής !!!!
 
Σωστά.
Εγώ πάντως έχω σκοπό με την πρώτη ευκαιρία να αγοράσω και να τοποθετήσω και μια έξτρα τρίαινα με κλειδί ασφαλείας στον οπλοβαστο μου.
Και ένα σύστημα συναγερμού της μεσαίας κατηγορίας.
 
Και γω κατα καιρους ενδιαφερομαι να αγορασω κατι παρομοιο, αλλα ειναι πολλα τα λεφτα γμτ, γιατι εχω μαζεψει και ενα σκασμο οπλα στο σπιτι. Δε θελω και να πουλαω....:(

Ναι αλλά αν σου έλεγαν "για να πάρεις το Manlicher, πρέπει να έχεις οπλοβαστό", θα τον αγόραζες χθες!.goodboy.
 
Προχτες. Δεκα μερες πριν .sarcastic. Δε παιζεις τιμια ομως ρε συ Λεωνιδα, αφου τη ξερεις τη καψουρα μου.
Χωρις πλακα, πρεπει να παρω. Το θεμα μου ομως ειναι και το που θα μπει, καθως λογω ξενου κοσμου στο σπιτι, δε θελω να φαινεται οτι ειμαστε εξοπλισμενοι.
 
Back
Top