Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποιος είναι αυτός ρε;
Ένας @@ που κάπου είχε βγει τηλεόραση σε μία εκπομπή της @@τσας και προκαλεί από τότε για δημοσιότητα και λούτσο.Είπαμε να σέβεσαι την διαφορετικότητα αλλά όχι αυτό το πράγμα.Μετά σου λέει κάνε ό,τι θες δικαιώμα σου και φτάσαμε εδώ και που είσαι ακόμα...
 
Γιατί ρε τί έχει ο λούτσος; Στο κάρβουνο είναι να γλύφεις τα δάχτυλα σου :p
View attachment 42831
Σκοπός ήταν να ξεγελάσω τον κάπτεν και μετά να μην ξέρει κατά που να σαλπάρει!!! Αλλα μου την έφερε λέγοντας δεν του αρέσει κτλ....sarcastic..yelling.
 
Έκοψες το πρόσωπο καπετάνιε και με βάζεις σε σκέψεις μην έχει κανένα μουστάκι τσιγκελοτό οι καιροί είναι περίεργοι .think.
Εσύ πρέπει να την έχεις πατήσει,δεν εξηγείται αλλιώς... Έπιασες καμία γκόμενα σου να κατουράει όρθια?
 
Γιατί ρε τί έχει ο λούτσος; Στο κάρβουνο είναι να γλύφεις τα δάχτυλα σου :p
View attachment 42831
Βεβαίως!!! , και στο spining μαχητικότατος και κατόπιν γευστικότατος...όπως και να τον φάς... πάντα με "Λ" (λάμδα) ε?.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
 
«Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο»: 70 χρόνια από την κινηματογραφική μεταφορά του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Έρνεστ Χέμινγουεϊ με τους Γκρέγκορι Πεκ και Άβα Γκάρντνερ

1645475997624.png

Γυρισμένη το 1952 από τον σκηνοθέτη Χένρι Κινγκ (1886 – 1982) η ταινία «Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο» βασίζεται στο αυτοβιογραφικό ομότιτλο βιβλίο, του νομπελίστα συγγραφέα, Έρνεστ Χέμινγουεϊ. Το φιλμ διαθέτει ένα λαμπρό καστ πρωτοκλασάτων πρωταγωνιστών, ενώ απέσπασε μεταξύ άλλων δύο Υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Ένας βαριά τραυματισμένος συγγραφέας στην αφρικανική ζούγκλα (Γκρέγκορι Πεκ) αναμένει βοήθεια αναπολώντας τη ζωή του και τις γυναίκες που την έχουν σημαδέψει. Ενώ όμως οι σκέψεις του είναι βυθισμένες στον μοναδικό έρωτά του (Άβα Γκάρντνερ), η σύζυγός του (Σούζαν Χέιγουορντ) αποδεικνύεται σθεναρή σύντροφος.

Το φιλμ διαθέτει υπέροχες σκηνές δράσης με φόντο την άγρια ζούγκλα της Αφρικής, ενώ είναι γυρισμένο σε μαγευτικές τοποθεσίες στο Παρίσι, στην Ισπανία, την Τανζανία, το Κάιρο, την Γαλλική Ριβιέρα και το Ναιρόμπι.

Η αυτοβιογραφική αυτή ιστορία παρουσιάζει την ταραγμένη ζωή του Χέμινγουεϊ. Η πραγματική συγγραφή του οποίου ήταν σαν το κυνήγι. Ένα συνεχές σαφάρι καθ’ όλη του την ζωή, με το θήραμα να είναι πάντα η αλήθεια.


1645476776364.png

Γκρέγκορι Πεκ / Gregory Peck (5 Απριλίου 1916 – 12 Ιουνίου 2003)

Ο Γκρέγκορι Πεκ γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1916 στη Λα Χόγια της Καλιφόρνιας. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών συνέχισε στο Πανεπιστήμιο σπουδές στην Ιατρική τις οποίες και γρήγορα εγκατέλειψε για ν΄ αφιερωθεί στο θέατρο στις αρχές της δεκαετίας του 1940. Από το 1942 άρχισε τις εμφανίσεις του σε πολλές θεατρικές παραγωγές πριν ξεκινήσει τους κινηματογραφικούς ρόλους του σε ταινίες. Οι ερμηνείες του στις ταινίες «Σπάστε τα Δεσμά» (Days of Glory) του Ζ. Τουρνέ και «Τα Κλειδιά του Παραδείσου» (The Keys of Kingdom) του Τζ. Στολ, που γυρίστηκαν το 1944 τον καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ηθοποιούς. Το 1962 κέρδισε το Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Σκιες και Σιωπη ( To Kill a Mockingbird ). Πέθανε στις 12 Ιουνίου του 2003 στο Λος Άντζελες. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI), τον έχει κατατάξει δωδέκατο στη λίστα με τους 25 μεγαλύτερους σταρ όλων των εποχών.

1645476848037.png

Άβα Γκάρντνερ / Ava Gardner (24 Δεκεμβρίου 1922 – 25 Ιανουαρίου 1990)


Η Άβα Λαβίνια Γκάρντνερ γεννήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 1922 στην Γκραμπτάουν της Βόρειας Καρολίνας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έλαβε μία Υποψηφιότητα για Όσκαρ, για την ταινία «Mogambo» του 1953, ενώ το 1964, απέσπασε μία Υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, για την ερμηνεία της στην ταινία, «The Night of the Iguana». Θεωρείται από πολλούς ως μία από τις ομορφότερες παρουσίες που πέρασαν ποτέ από την μεγάλη οθόνη. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την έχει κατατάξει 25η στη λίστα με τις 25 λαμπρότερες σταρ στην Ιστορία του Σινεμά.


Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο / The Snows of Kilimanjaro
Σκηνοθεσία: Χένρι Κινγκ και Ρόι Γουόρντ Μπέικερ
Σενάριο: Κέισι Ρόμπινσον
Πρωταγωνιστούν: Γκρέγκορι Πεκ, Σούζαν Χέιγουορντ, Άβα Γκάρντνερ
Φωτογραφία: Λίον Σαμρόι
Μοντάζ: Μπάρμπαρα ΜακΛιν
Μουσική: Μπέρναρντ Χέρμαν
Έτος Παραραγωγής: 1952
Χώρα Παραγωγής: Η.Π.Α.
Διάρκεια: 114 λεπτά

Ava Gardner & Gregory Peck in the The Snows of Kilimanjaro

yfEiOLHqoEwynrgADnpIvbkWVwB6G6AQtp0gSXQ7QqY.jpg
 
Πες στη Στέλα ότι δε κρατάμε μαχαίρι αλλά κάτι άλλο με το οποίο μπορεί να παίξει άνετα όσο θέλει ο βαθμός επικινδυνότητας υπάρχει μόνο κατά το τέλος του κάθε γύρου να προσεχει μη φουσκώσει η κοιλίτσα της .
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top