Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
116580073_10216192848645075_8676720946358268780_n.jpg
 
Γερμανός γυμνιστής πήρε στο κυνήγι αγριογούρουνο που του έκλεψε το λάπτοπ (pics)
Γερμανός γυμνιστής κυνηγά αγριογούρουνο που του έκλεψε το λάπτοπ


.think. .very funny..very funny.
Τρομερό σκηνικό στο Βερολίνο, με έναν Γερμανό γυμνιστή να κυνηγάει αγριογούρουνο... που του έκλεψε το λάπτοπ!


Το 2020 -το έχουμε ξαναπεί- θα τα δούμε όλα. Είμαστε σίγουροι.
Ένας άντρας έκανε ηλιοθεραπεία γυμνός στο Teufelssee του δυτικού Βερολίνου, μια δημοφιλής και απολύτως νόμιμη πρακτική στη γερμανική πρωτεύουσα, γνωστή ως FKK ή Freikörperkultur (κουλτούρα του ελεύθερου σώματος).
Ξαφνικά, λοιπόν, εκεί που απολάμβανε τη φύση... χαλαρός, ένα αγριογούρουνο εμφανίστηκε από το πουθενά, καθώς φαίνεται πως είχε μυρίσει μια πίτσα, που έτρωγαν άλλοι επισκέπτες. Άρπαξετότε μια κίτρινη τσάντα που περιείχε το λάπτοπτου άντρα, πιστεύοντας, προφανώς, ότι από εκεί έρχεται η μυρωδιά της πίτσας, και άρχισε να τρέχει!

Ο γυμνός άνδρας, φυσικά, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Άρχισε να κυνηγάει το αγριογούρουνο, με τους υπόλοιπους να πέφτουν κάτω από τα γέλια...
Τελικά, την ξέφρενη πορεία του ζώου ανέκοψε ένα χαρτόκουτο, που βρέθηκε στον δρόμο του. Ο άντρας χτύπησε παλαμάκια με τα χέρια του και το έδαφος με ένα ξύλο, αναγκάζοντας, τελικά, το αγριογούρουνο να αφήσει το λάπτοπ.

«Όταν επέστρεψε από το δάσος, όλοι τον χειροκροτούσαν», σχολίασε ένας μάρτυρας στον Guardian.
Η φωτογράφος, που απαθανάτισε το στιγμιότυπο, είπε πως ο άγνωστος άντρας χάρηκε με τις φωτογραφίες και δέχθηκε πρόθυμα να κοινοποιηθούν, παρόλο που τον δείχνουν ολόγυμνο να τρέχει πίσω από το θηλυκό αγριογούρουνο -και τα δύο μικρά της.
«Η φύση αντεπιτίθεται», έγραψε η Adele Landauer, personal coach, στο Facebook. «Του έδειξα τις φωτογραφίες, γέλασε με την καρδιά τουκαι μου έδωσε την άδεια να τις δημοσιοποιήσω».
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top