Aυτο που λες, ειναι τελειως λαθος, δεν εχει καμια σχεση με την Ελλαδα και ακομα και οι δικοι του λενε την πραγματικη καταγωγη τους.Τα ΜΜΕ μας ζαλισαν τα @ρχιδι@ ο Αντετοκουμπο ο Ελληνας, τον λογο ελπιζω να τον καταλαβαινεις......Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακος ανθρωπος ή οτι δεν ειναι καλος μπασκετμπολιστας, ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Από μένα και από σένα, πιο"Έλληνας" είναι...
Έδωσε κάμποσα χιλιάρικα όμως όταν κάηκε το μάτι...Aυτο που λες, ειναι τελειως λαθος, δεν εχει καμια σχεση με την Ελλαδα και ακομα και οι δικοι του λενε την πραγματικη καταγωγη τους.Τα ΜΜΕ μας ζαλισαν τα @ρχιδι@ ο Αντετοκουμπο ο Ελληνας, τον λογο ελπιζω να τον καταλαβαινεις......Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακος ανθρωπος ή οτι δεν ειναι καλος μπασκετμπολιστας, ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Αυτό θα είναι το "Διαθεσιμο" για τον όποιο δελφίνο εμφανιστεί??? Ρωτάω γιατί το σκέφτομαι. Για τα ρηχά όμως. Λιγο πιο κάτω από εκεί που ...πατώνω
Και παλι δεν τον κανει ΕΛΛΗΝΑ, αν εδωσε, δεν το ξερω δεν μπορω να το διασταυρωσω και δεν με ενδιαφερει κιολας γιατι η συνεχιζομενη προβολη στα ΜΜΕ δεν εγινε τυχαια.....Έδωσε κάμποσα χιλιάρικα όμως όταν κάηκε το μάτι...
Σταμάτα εκτιθεσαι....Aυτο που λες, ειναι τελειως λαθος, δεν εχει καμια σχεση με την Ελλαδα και ακομα και οι δικοι του λενε την πραγματικη καταγωγη τους.Τα ΜΜΕ μας ζαλισαν τα @ρχιδι@ ο Αντετοκουμπο ο Ελληνας, τον λογο ελπιζω να τον καταλαβαινεις......Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακος ανθρωπος ή οτι δεν ειναι καλος μπασκετμπολιστας, ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Oτι πεις....Σταμάτα εκτιθεσαι....
Αγγούρια καλυβιωτικαΣήμερα έγινε η ορκωμοσία τις νέας κυβέρνησης...πολύ συγκινητικό ετσι που ήταν μαζεμένη όλοι....δάκρυσα....
View attachment 73991
Κριμα που δεν κλωτσαω την μπαλα οπως ο Μεσσι,ή δεν την καρφωνω οπως ο Αντετοκουμπου,για να εχω να δωσω καμποσα χιλιαρικα ή και εκατομμυρια αν θες στη χωρα μου...Έδωσε κάμποσα χιλιάρικα όμως όταν κάηκε το μάτι...
Αυτός όμως ξέρει...Κριμα που δεν κλωτσαω την μπαλα οπως ο Μεσσι,ή δεν την καρφωνω οπως ο Αντετοκουμπου,για να εχω να δωσω καμποσα χιλιαρικα ή και εκατομμυρια αν θες στη χωρα μου...
Δεν ειναι πιο Ελληνας απο τους υπολοιπους επειδη εχει την οικονομικη δυνατοτητα να κανει πραγματα...
Αν μας ελεγες οτι ειναι περισσοτερο Ελληνας λογω μιας ενδεχομενης μορφωσης και αγαπης για την ελληνικη ιστορια και τα γραμματα,να πω ναι,το δεχομαι και το συζητω...
Ειδικα οταν υπαρχουν "Ελληνες" που αποδεδειγμενα δεν εχουν ιδεα τι γιορταζουμε την 28/10 ή την 25/3....