Καλή κοπέλα αξία εμπιστοσύνης να ανοίξεις σπίτι.
Ε αφού της πήρε το 11 πως να αντισταθεί η κοπέλαΚαλή κοπέλα αξία εμπιστοσύνης να ανοίξεις σπίτι.
Ναι ναι ακριβώς φίλε μου.Ε αφού της πήρε το 11 πως να αντισταθεί η κοπέλα![]()
εγω της προσφερω το i fhone 15 που μπορω να τη βρω ξερει κανεις????Ε αφού της πήρε το 11 πως να αντισταθεί η κοπέλα![]()
αυτο κι αν ειναι i fhone.....40
Αν ειχε κ 2-3 κουτιά φυσιγγια δίπλα της κ ήμουν εκεί δεν θα μπορουσα να σου ορκιστω τι θα έπιανε πρωτο το χέρι μου...
Δύο κολοτηλεφωνα..
Πάρε τηλέφωνο τον κερατα καλύτερα τώρα που απαγορεύεται το κυνήγι όχι μετάεγω της προσφερω το i fhone 15 που μπορω να τη βρω ξερει κανεις????
Εγώ σου το ορκίζομαι ότι θα έπιανα τον κωλο της Τάσο και ας ήταν στην κορυφή από ένα βουνό φυσίγγια Remington και Winchester και ότι άλλη μάρκα φυσίγγια θεςΑν ειχε κ 2-3 κουτιά φυσιγγια δίπλα της κ ήμουν εκεί δεν θα μπορουσα να σου ορκιστω τι θα έπιανε πρωτο το χέρι μου...
Καλο ειναι να παραδεχομαστε τα παθη μας....![]()
Υπάρχει και η μέση λύση ρε μαγκες. Με το ένα χέρι χαϊδεύουμε τα πυρομαχικά και με το άλλο το τουρλοκωλικο!!! Αυτή δεν χρειάζεται να ασχοληθει καθόλου με τα φυσίγγια. Μπορεί να παίξει με άλλα πράγματα οοοοοσο θελει!Εγώ σου το ορκίζομαι ότι θα έπιανα τον κωλο της Τάσο και ας ήταν στην κορυφή από ένα βουνό φυσίγγια Remington και Winchester και ότι άλλη μάρκα φυσίγγια θες
Παραδέχομαι το πάθος μου![]()
Πόσα δεν βλέπουμε είναι το θέμα....
Λες να τα έχει στη δόνηση και να τα έχει κρυμμένα κάπου;Πόσα δεν βλέπουμε είναι το θέμα....
Πως με πιάνεις...Λες να τα έχει στη δόνηση και να τα έχει κρυμμένα κάπου;