Φίλε δεν είναι θέμα μαλάκα, ζουν στον κόσμο τους. Τα μόνα τους προβλήματα είναι ποια Μερσεντές θα αγοράσουν φέτος. Και νομίζουν ότι αυτά σκέφτεται όλος ο κόσμος. Άμα ζούσε κι αυτός με 3+60 και το παιδί του πήγαινε σε δημόσιο σχολείο, θα καταλάβαινε μια χαρά ο... μαλακαςΠιο μαλάκας πεθαίνεις.
Ο συγκεκριμένος έχει την τάση ή την εντολή δεν ξέρω όπως θες πες το να κατηγορεί όλη την κοινωνία συνεχώς για τα πάντα και να δικαιολογεί αυτούς που ανήκουν σε αυτό που λέμε άρχουσα τάξη για τα πάνταΦίλε δεν είναι θέμα μαλάκα, ζουν στον κόσμο τους. Τα μόνα τους προβλήματα είναι ποια Μερσεντές θα αγοράσουν φέτος. Και νομίζουν ότι αυτά σκέφτεται όλος ο κόσμος. Άμα ζούσε κι αυτός με 3+60 και το παιδί του πήγαινε σε δημόσιο σχολείο, θα καταλάβαινε μια χαρά ο... μαλακας
Δεν είναι τυχαίο ότι ο μπουμπουκος τον φωνάζει αδελφό!Ο συγκεκριμένος έχει την τάση ή την εντολή δεν ξέρω όπως θες πες το να κατηγορεί όλη την κοινωνία συνεχώς για τα πάντα και να δικαιολογεί αυτούς που ανήκουν σε αυτό που λέμε άρχουσα τάξη για τα πάντα
μεγαλωμένος με Λουκι Λουκ εε?Εγώ είπα πίσσα και πούπουλα.
Ρε Berben τελεμαρκετινκ το κάναμε.χαχαΕχω και γω Benelli...