Αποκόλληση καψυλίου και εμπλοκή!

Σήμερα μου συνέβη το εξής παράξενο. Μετά από μία τουφεκία είχα μία εμπλοκή στο όπλο μου. Στη συνέχεια τραβώντας το κλείστρο ένιωσα ότι υπήρχε κάποιο εμπόδιο. Έβγαλα την πάπια και την κάνη, ξανα τράβηξα το κλείστρο και το όπλο άρχισε να λειτουργεί σωστά. (Ευτυχώς) Έριξα ελάχιστες ντουφεκιές μετά από το συμβάν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όταν γύρισα στο σπίτι αποφάσισα να να λύσω το όπλο έβγαλα και την σκανδαλοθήκη και εκεί βρήκα ένα χτυπημενο καψύλλιο φυσιγγίου. Προφανώς το καψυλλιο βγήκε όταν τουφέκισα και έπαθα την εμπλοκή. Το φυσίγγι ήταν percosso di caccia 36gr. .
Πρώτη φορά μού συμβαίνει να βγει καψυλιο κατά τη τουφεκιά και αυτό να μου προκαλέσει και εμπλοκή!

Έχει ξανά συμβεί σε κάποιον να βγει το καψύλιο μετά την τουφεκιά;

απο εμπορικο τοσα χρονια σε εμενα ποτε,μονο απο ιδιογομοση.
αυτο συμβενει γιατι βαζουμε διαφορετικη μαρκα καψουλι απο οτι ειναι ο καλυκα ΠΧ σε καλυκα νομπελ σποτ βαζουμε καψουλι σεταιτ που ειναι στο ελαχιστο ποιο μικρης διαμετρου , αλλα στο εμπορικο δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβενει , εκτος και η εταιρια περνει καλυκες χωρις καψουλι , και μετα πριν τους γεμισουν βαζουν διαφορετικο καψουλι

Σήμερα μου συνέβη το εξής παράξενο. Μετά από μία τουφεκία είχα μία εμπλοκή στο όπλο μου. Στη συνέχεια τραβώντας το κλείστρο ένιωσα ότι υπήρχε κάποιο εμπόδιο. Έβγαλα την πάπια και την κάνη, ξανα τράβηξα το κλείστρο και το όπλο άρχισε να λειτουργεί σωστά. (Ευτυχώς) Έριξα ελάχιστες ντουφεκιές μετά από το συμβάν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όταν γύρισα στο σπίτι αποφάσισα να να λύσω το όπλο έβγαλα και την σκανδαλοθήκη και εκεί βρήκα ένα χτυπημενο καψύλλιο φυσιγγίου. Προφανώς το καψυλλιο βγήκε όταν τουφέκισα και έπαθα την εμπλοκή. Το φυσίγγι ήταν percosso di caccia 36gr. .
Πρώτη φορά μού συμβαίνει να βγει καψυλιο κατά τη τουφεκιά και αυτό να μου προκαλέσει και εμπλοκή!

Έχει ξανά συμβεί σε κάποιον να βγει το καψύλιο μετά την τουφεκιά;
καμμια φορα δειχνει αυξημενες πιεσουλες
για βαλε φωτο το κουτι percorso. to kainoyrgio einai ;

Back