Ανακατασκευή breda SP με vickers κάνες 70mm 72cm μήκος DO IT YOURSELF

τα λάθη που έκανα ήταν τα έξης

πρώτον δεν το πήγα στο οπλουργό αμέσως πριν ξεκινήσω οποιαδήποτε διαδικασία μπορούσε να μου κάνει ζημία στο ξύλα βίδες κτλ


δεύτερον δεν είχα πάρει το πέλμα για να το προσαρμόσω πρώτα και μετά να κάνω την βαφή του κοντακίου με λινέλαιο έτσι δυσκόλεψα την ζωή μου γιατί έπρεπε να προσέχω διπλά όταν το έτρωγα με ο dermel για να το φέρω στα ίσια με το κοντάκι μην το γρατζουνίσω.pray to God..pray to God.


τρίτον στην βαφή της κάνης έπρεπε να το αφήσω πιο πολύ το πρώτο χέρι (φίλος μου είπε όλο το βράδυ μέχρι να γίνει κόκκινο) και μετά να συνεχίσω με τα υπόλοιπα χεριά έτσι θα γινόταν πιο σκούρο μαύρο αλλά το έπαιξα εκ του ασφαλούς βεβαία το blue black τα σπάει


τέταρτον δεν είχα σωστό σφουγγάρι για να περάσω τα χεριά της βαφης και δεν έβαλα πολύ υγρό στο πρώτο χέρι έτσι έχανα χρόνο βουτώντας το πάλι στην βαφή και εκει λιγο αγχώθηκα

πέμπτον θα το γυάλιζα ακόμα πιο πολύ με 0000 για να γίνει ακόμα πιο γυαλιστερό ( όχι πως δεν έγινε)

εδω μια τελευταια φωτογραφια απο το σκοπευτηριο
πριν το παω Λευκαδα
εριξα 28 και 32 γρ με 39 βαθμους το πελμα εκανε την δουλεια του

20170722_191315.jpg
Μπραβο να το ευχαριστηθης. Ερωτηξη. Το παλιο χρωμα στη ριγα που ειναι αγρια πως το εβγαλες;
 
Ενα μεγαλο μπαβο και απο μενα!!Εαν για οποιοδηποτε λογο δεν σε ευχαριστει το βαψιμο της καννης η διαδικασια μπορει να γινει απο την αρχη και τωρα που ξερεις ολα θα γινουν πιο ευκολα πιο γρηγορα και πιο σωστα(το λεω εκ πειρας)
 
Και στο πρώτο δελτίο ήταν κομπλέ, στο δεύτερο που έκανε ανανέωση ο πατέρας μου το έγραψε έτσι ο αστυνομικός. Μάταια έλεγε ο πατέρας μου ότι είναι Investarm, "Εγώ γράφω ό,τι δω σφραγισμένο πανω" ο αστυνομικος..
 
Και στο πρώτο δελτίο ήταν κομπλέ, στο δεύτερο που έκανε ανανέωση ο πατέρας μου το έγραψε έτσι ο αστυνομικός. Μάταια έλεγε ο πατέρας μου ότι είναι Investarm, "Εγώ γράφω ό,τι δω σφραγισμένο πανω" ο αστυνομικος..
ΑΣΧΕΤΟΙ... πολλά όπλα και κύριος δίκανα μετονομάζονται στις άδειες, και περνούν ονόματα πχ από τον τύπο ατσαλιού (krup) ή τις πόλεις κατασκευής (seint etienne) και αλλά πολλά....hair..buy buy..buy buy.
 
Back
Top