Mafia Calabria
Moderator
Γνώμες και δοκιμές από αμερικανικές πυριτιδες.
Θα μας αρρωστησετε στο τελος......Γνώμες και δοκιμές από αμερικανικές πυριτιδες.
Έχω ένα κουτί από την 800 αλλά δεν την έχω δουλέψει ακόμα πρέπει να είναι καλή και αυτή πόλοι φίλοι εδώ λένε τα καλύτεραΜια μόνο Αμερικάνικη πυρίτιδα έτυχε να ρίξω στη ζωή μου. Τη hi skor 700x της hodgdon... Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις σε ζεστό καιρό με ή δίχως υγρασία! Πλέον μου έχουν μείνει μόνο δύο κουτάκια και περιμένω να δω μήπως κάποιος φίλος από Αμερική μου φέρει κανένα κιβώτιο![]()
Μπα μάπα είναι...όταν έρθεις Ελλάδα πούλησε την μου!Έχω ένα κουτί από την 800 αλλά δεν την έχω δουλέψει ακόμα πρέπει να είναι καλή και αυτή πόλοι φίλοι εδώ λένε τα καλύτερα
Ει ει είμαι και εγώ εδώ.. λίγη 800 η blue μετά χαραςΈχω ένα κουτί από την 800 αλλά δεν την έχω δουλέψει ακόμα πρέπει να είναι καλή και αυτή πόλοι φίλοι εδώ λένε τα καλύτερα
Είναι τόσο καλή ρε παιδιά και δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα την 800 αν βρω χρόνο θα τη γεμησω να δω τι ψάρια πιανειΕι ει είμαι και εγώ εδώ.. λίγη 800 η blue μετά χαρας![]()
![]()
![]()
Σε μακαρονακι ψιλο????Αυτή που έχω πάθει πλάκα μέχρι τα 36 γρ ήταν μια vithavuori δεν ξέρω αν το έγραψα καλά κάπως έτσι λεγόταν αλλά δεν μπόρεσα να τη ξαναβρώ ούτε και εδώ βρήκα κάποιες αλλά είχαν αλο χρώμα αυτή ήταν γκρι σαν αμος
Δεν θυμάμαι ρε Γιάννη νομίζω σαν τη gm3 ήταν τη παλιάΣε μακαρονακι ψιλο????
Βρίσκεις εύκολα στο cabelas αλλά και αλλού, σετ απ δεν βρίσκεται από την εταιρεία μόνο για ραβδωτα και δύο τρία για φυσίγγια από Ιταλία μερια.Αυτή που έχω πάθει πλάκα μέχρι τα 36 γρ ήταν μια vithavuori δεν ξέρω αν το έγραψα καλά κάπως έτσι λεγόταν αλλά δεν μπόρεσα να τη ξαναβρώ ούτε και εδώ βρήκα κάποιες αλλά είχαν αλο χρώμα αυτή ήταν γκρι σαν αμος
Αυτήν η εταιρεία την προτείνει για κρύο καιρό αρκετά ελαστική και αυτη.Αυτη εδω η κυρια ξεκιναει απο το 1.62 χ 32 με 616 σε fiocchi καλυκα με κωνικο πυθμενιο. Το εγραψα γοα οσα παιδια δεν εχουν Αμερικανικα υλικα και θελουν να τις προσαρμοσουν σε ευρωπαικα. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι μονο η fiocchi exei μπει και καθιερωθει στην Αμερικανικη αγορα. Ειναι πολυ σταθερη σε καιρικες μεταβολες και βγαζει ιδια αποτελεσματα στα διαφορετικα υψομετρα. Την εχω ανεβασει μεχρι τα 35γρ και δεν παει πιο πανω. Τρελενεται για τα 31 εως 33
Μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία, όσο γίνεται κοντινή και καθαρή, με λίγη από αυτή την πυρίτιδα, να δω πως είναι ;;; Ευχαριστώ.Αυτη εδω η κυρια ξεκιναει απο το 1.62 χ 32 με 616 σε fiocchi καλυκα με κωνικο πυθμενιο. Το εγραψα γοα οσα παιδια δεν εχουν Αμερικανικα υλικα και θελουν να τις προσαρμοσουν σε ευρωπαικα. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι μονο η fiocchi exei μπει και καθιερωθει στην Αμερικανικη αγορα. Ειναι πολυ σταθερη σε καιρικες μεταβολες και βγαζει ιδια αποτελεσματα στα διαφορετικα υψομετρα. Την εχω ανεβασει μεχρι τα 35γρ και δεν παει πιο πανω. Τρελενεται για τα 31 εως 33
Στην χρωσταω απο αυριο.Μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία, όσο γίνεται κοντινή και καθαρή, με λίγη από αυτή την πυρίτιδα, να δω πως είναι ;;; Ευχαριστώ.
Κωστα πρεπει να διαχωρισουν καπως τα προιοντα. Ναι ετσι την προτεινουν αλλα ειναι αμεταβλητη . Την κυνηγησα και φετος με κοντομανικο θα ανεβασω μια φωτο χωρις να θεωρηθει επιδειξη θηραματων και βεβαι αν μου επιτρεπετεΑυτήν η εταιρεία την προτείνει για κρύο καιρό αρκετά ελαστική και αυτη.