Αγριόχοιρος

Μπράβο Στέφανε, αλλά να κάνω μια παρατήρηση καλοπροαίρετα φυσικά. Δεν βλέπω να φοράτε πορτοκαλί.
Κώστα έχουμε ώρα που τα βαρέσαμε και τα έχουμε βγάλει, αν προσέξεις δεν φοράμε ούτε σακίδια ούτε φυσιγγιοθήκες.
 
Τετοια λεγε του να μας ζαλισει τα αυτια κ του χρονου... .yel..buy buy..love..sarcastic..buy.
Αφού φίλε Άρη εχει δικαιο, τα παλιό beretta τα καίνε τα γουρούνια άλλο ένα καπρί για τον φίλο μου τον Γιώργο που bbq2
 

Attachments

  • 1013993_10200602572947109_1969689774_n.jpg
    1013993_10200602572947109_1969689774_n.jpg
    186,4 KB · Προβολές: 158
Ολα τα καινε πια αυτα τα Beretta... Σε λιγο θα τα βαλουν κ στο επομενο Jurassic Park να κυνηγανε τους δεινοσαυρους... .yel..buy..big smile.
Πλακα κανω φυσικα, ωραιο καπρι Στεφανε κ ωραιο οπλο περα απο την πλακα... Εχω δει τι κανει στην πραξη... ;)
 
Να πω οτι πήγε να το παίξει και καλά νταης δεν το νομίζω...fff.Δεν μπορώ να καταλάβω..Δεν νομίζω να το θεώρησε και νεκρό όμως..
 
Απο οτι φαινεται στο βιντεο δεν πρεπει να ειχε ιδιαιτερες γνωσεις στο κυνηγι του αγριογουρουνου
Παρατησε το οπλο του και πηγε με το μαχαιρι να το αντιμετωπισει
Τι το περασε το αγριογουρουνο ?
Φτηνα την γλιτωσε
 
Με την ευκαιρία αυτού του βίντεο ήθελα να ρωτήσω τι πιστεύετε ειναι αυτο που κάνει σχεδόν κάθε χρόνο θανάσιμα ατυχήματα στο κυνηγι του αγριογούρουνου?Γιατί δεν νομίζω να ειναι δικαιολογία ότι είδα το θάμνο κ κινήθηκε και τον πέρασα για γουρουνι.ΥΓ ευχομε να μην θρηνήσουμε αλλά θύματα ποτέ.Βγηκα οφ τοπικ θεωρώ ότι ειναι το κατάλληλο μέρος ισως..
 
Θανασιμα ατυχηματα γινονται για μενα γιατι λογω της αυξησης του αριθμου του αγριοχοιρου ολο κ περισσοτεροι ασχολουνται με το κυνηγι του για πολλους κ διαφορους λογους... δοξα, μοστρα, παθος, παρανομο κερδος κτλ κτλ... Στις παρεες μπαινουν διαρκως νεα προσωπα που οχι μονο δεν εχουν επαφη κ εμπειρια με το συγκεκριμενο κυνηγι αλλα δεν εχουν επαφη κ με την υπολοιπη παρεα... Η συννενοηση γινεται στο περιπου κ καπου μεσα σε ολη αυτη τη ασαφεια δεν αργει να γινει το κακο...
 
Καλό ειναι η αρχηγοί των γουρουναδων να έχουν στο μυαλό τους τους κανόνες ασφαλείας πρώτα απ' όλα και όχι να αναζητούν κυνηγούς βάση τις σκοπευτικης τους δεινότητας..Κατά τα αλλα θέλουμε και ραβδωτο οι Έλληνες.Να με συμπαθατε αλλα προκειτε για ανθρώπινη ζωή..Δεν κάνω τον καθηγητή όμως ειναι το πιο σοβαρό θέμα.
 
Back
Top