- Περιοχή
- καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα.....
- Όνομα
- Λάμπρος
θα πετάω και το σεττερ μέσα μαζί με τους ιχνηλατες. μπεκατσοαγριογουρονοκυνηγι.... χαχαχαχαΜέχρι να μειωθούν και αυτά και να κυνηγάμε μετά μόνο πάσχα.
θα πετάω και το σεττερ μέσα μαζί με τους ιχνηλατες. μπεκατσοαγριογουρονοκυνηγι.... χαχαχαχαΜέχρι να μειωθούν και αυτά και να κυνηγάμε μετά μόνο πάσχα.
Λαμπρο βαψε το σκυλο μαυρο ρε συ να γινει γκεκας αχαχα εγω εχω τρια αδερφια και ειμαι ο προτος ενωειτε αρχηγος της γουρουνοπαρεαςθα πετάω και το σεττερ μέσα μαζί με τους ιχνηλατες. μπεκατσοαγριογουρονοκυνηγι.... χαχαχαχα
Τόλη αρχηγέ θες κανένα άτομο στην παρέα..... χαχαχαχα Χαχαχαχα χαχαχαχαΛαμπρο βαψε το σκυλο μαυρο ρε συ να γινει γκεκας αχαχα εγω εχω τρια αδερφια και ειμαι ο προτος ενωειτε αρχηγος της γουρουνοπαρεας
Ελα οποτε θες φιλε εχει και κατι παρδαλα μακρυμουτσουνα μπασταρδεμενα αστα σου λεω θα μας φανεΤόλη αρχηγέ θες κανένα άτομο στην παρέα..... χαχαχαχα Χαχαχαχα χαχαχαχα
απαν Τόλη... χαχαχαχα ΧαχαχαχαΕλα οποτε θες φιλε εχει και κατι παρδαλα μακρυμουτσουνα μπασταρδεμενα αστα σου λεω θα μας φανε
Απλα να χεις μαυρο σκυλο να τον λενε οποσδηποτε μπομπι να εχει gps και να βαλεις στο πισω τζαμι ενα καπρο με τα αυτια λαχανοφυλλα καινπορτοκαλι ζακετα παραλαγη δασουςαπαν Τόλη... χαχαχαχα Χαχαχαχα
Hexolit οτι καλυτερο...εχω παρει γουρουνια σε απιστευτα μετρα μαζι με τα winchester κοκκινη μυτηΠήρα να δοκιμάσω δράμια rottweil 9βολα και Winchester 12βολα. Επίσης μονόβολα μια πεντάδα Hexolit 32.
Αυτα τα μακρυμουτσουνα τα ξανθα ειναι τα πιο νοστιμα...σημερα εκανα κεφτεδεςΕλα οποτε θες φιλε εχει και κατι παρδαλα μακρυμουτσουνα μπασταρδεμενα αστα σου λεω θα μας φανε
Πάντα τα ξανθά είναι πιο νόστιμα ...Αυτα τα μακρυμουτσουνα τα ξανθα ειναι τα πιο νοστιμα...σημερα εκανα κεφτεδες
σε ευχαριστώ Γιωργάρα.Ωραίος ο Λάμπρος αλλά ο μικρός ήταν έτοιμος να σου ορμήξει.
Κάτι είχε δοκιμάσει ο @ΝίκοςΠ σε Volcano.View attachment 23616Γεια σας παιδιά. Αυτά τα έχει δοκιμάσει κάποιος;; Νίκελ δραμια, μπαφερ συγκέντρωτηρας και πάνω από 450 ταχύτητα.
Εγώ πιστεύω στην κορυφή του Έβερεστ.Voclanω το volcano.Τις ταχυτητες που γραφει,τις εχει δει ο κατασκευαστης στο φλυτζανι!!
Γενικα ειναι μια εταιρια που εχει επενδυσει πολλα σε τυπογραφειοΕγώ πιστεύω στην κορυφή του Έβερεστ.
Είναι πιο αληθοφανές.
Μα φυσίγγια που τα λένε Μαρία????Γενικα ειναι μια εταιρια που εχει επενδυσει πολλα σε τυπογραφειο
και λιγοτερο σε βαλιστικο σταθμο.Εχει ωραιο μαρκετινγκ και πιασιαρικο
ονομα,αμα πουλαγαν ταπερ περισσοτερα θα εβγαζαν.Μεχρι εκει!
Γιατι?Και η κουτση Μαρια τωρα πια εχει σεταπΜα φυσίγγια που τα λένε Μαρία????