Αγορά super pose

Δύο μεγάλα ονόματα και τα βασικά τους μοντέλα που λειτουργικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απολύτως από τα ακριβότερα. Να πας να τα δεις και να τα επωμισεις αυτό θα είναι το πρώτο βήμα κάποιο θα σου κάνει κλικ και θα αρχίσει ο έρωτας.

Και τα δύο είναι υπέροχα όπλα κατά την άποψη μου! Πήγαινε πιάσε τα και όποιο από τα δύο ερωτευτείς πάρε!!!
Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο και τον Βασίλη. Βλέπεις πιο από τα δυο σου έρχεται καλύτερα ώστε να σου δίνει τις περισσότερες δυνατότητες να έρθει ακριβώς στα μέτρα σου με την μεγαλύτερη ευκολία και κατά συνέπεια χωρίς περαιτέρω έξοδα...

Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλα προσωπικα θα πηγαινα σε browning για τη χρηματικη διαφορα και μονο...

Δύο μεγάλα ονόματα και τα βασικά τους μοντέλα που λειτουργικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απολύτως από τα ακριβότερα. Να πας να τα δεις και να τα επωμισεις αυτό θα είναι το πρώτο βήμα κάποιο θα σου κάνει κλικ και θα αρχίσει ο έρωτας.

Κατα την αποψει μου παντα το μπερετα δεν αξιζει τα λευτα του καλύτερα για μένα το μπραουνικ

Και τα δύο είναι υπέροχα όπλα κατά την άποψη μου! Πήγαινε πιάσε τα και όποιο από τα δύο ερωτευτείς πάρε!!!
Επώμισε τα και τα 2 και browning
κάποτε είχα κάνει παρόμοια ερώτηση στον Γιάννη Λοβέρδο ποιό απ τα 2;;;;
μου είχε πεί:όταν φθάνεις σε s.pose με κοντινές χρηματικές αξίες η επιλογή είναι μία.....BROWNING :)

Φίλε πάρε το 525 ... δώσε και 100 ευρώ για ενα καλό πέλμα πχ Pachmayer να αντικαταστήσεις το κοκκάλινο και εισαι κομπλέ... πάρε και δυο καλά τσοκ IC & M και εισαι έτοιμος για όλα και παντός καιρού και θηράματος ;)

Τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στα παρακάτω δύο μόνο καινούριο θέλω...browning b 525 1450€ και beretta silver pigeon 1 στα 1700€...Περιμένω απόψεις!!
Πολυ καλα κ τα 2,προσωπικα θα πηγαινα στο browning για την αντοχη που εχει δειξει στο χρονο,αλλα κ για την τιμη,επισης τα beretta δεν μου γεμισαν το ματι ποτε κ παντα ειναι λιγο ακριβοτερα απο τον ανταγωνισμο της ιδιας κατηγοριας,το νασικο ειναι να τα επωμισεις κ τα 2 κ οποιο σου αρεσει περισσοτερο

Τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στα παρακάτω δύο μόνο καινούριο θέλω...browning b 525 1450€ και beretta silver pigeon 1 στα 1700€...Περιμένω απόψεις!!
Αν και λες ότι κατέληξες, θα σου προτείνω το εξής. Μην πάρεις καινούριο δίκαννο. Δεν θα κερδίσεις κάτι σε σχέση με ένα καλής κατάστασης μεταχειρισμένο. Το δίκαννο δεν είναι καραμπίνα να την φοβάσαι. Το δίκαννο είναι κουκιά μετρημένα. Πάρε το μεταχειρισμένο που σου αρέσει και πήγαινε στον καλύτερο οπλουργό και ζήτα του μια αξιολόγηση.
Κράτα τα 500 ή τα 700 στην τσέπη, πάρε το μεταχειρισμένο και πήγαινε σε έναν κοντακά να σου ράψει ένα κουστουμάκι ξύλα στα μέτρα σου, κοντάκι - πάπια.
Θα σου μείνουν πολλά ρέστα γιατί τα μαμά θα τα πουλήσεις.....και τα καινούρια οπλα που κοιτάζεις δεν θα πιάνουν μία μπροστά του !
Πάρε το Bro που πουλάει ο Πανούτσος και μπορείς να το δεις στις αγγελίες. Είναι φίλος και έχω δει τις τουφεκιές του από κοντά !
Και να θυμάσαι κάτι, κανένα όπλο, μα κανένα όπλο δεν μπορείς να δεις αν σου έρχεται ή όχι, μέσα σε ένα κατάστημα.

Όπως έχω ξαναγράψει είχα και το 525 και τώρα το 690. Με έχει κερδίσει προσωπικά το Beretta. Πιο χαμηλό προφίλ λιγοτερη ανακρουση δείχνει πιο ελαφρύ και μάλλον είναι, στα χέρια καλύτερη σκανδάλη και καλύτερες τουφεκιές. Για να μην αδικώ όμως το browning η σύγκριση θα έπρεπε να γίνει με το 686 που είναι κοντά στην τιμή κι όχι με το 690 που κοστίζει σχεδόν τα διπλασια. Θεωρώ όμως ότι και πάλι το Beretta είναι πιο χαμηλοπροφιλο με καλύτερη σκανδάλη. Το στιβαρό κλείσιμο του 525 δεν υπάρχει στο beretta αλλά δε νομίζω ότι αυτό σημαίνει και πολλά για την μακροζωία του όπλου. Άλλωστε και το σύστημα κλειδώματος του Beretta είναι εξαιρετικό.Για τα γούστα μου ψηφίζω Beretta.

Αν και λες ότι κατέληξες, θα σου προτείνω το εξής. Μην πάρεις καινούριο δίκαννο. Δεν θα κερδίσεις κάτι σε σχέση με ένα καλής κατάστασης μεταχειρισμένο. Το δίκαννο δεν είναι καραμπίνα να την φοβάσαι. Το δίκαννο είναι κουκιά μετρημένα. Πάρε το μεταχειρισμένο που σου αρέσει και πήγαινε στον καλύτερο οπλουργό και ζήτα του μια αξιολόγηση.
Κράτα τα 500 ή τα 700 στην τσέπη, πάρε το μεταχειρισμένο και πήγαινε σε έναν κοντακά να σου ράψει ένα κουστουμάκι ξύλα στα μέτρα σου, κοντάκι - πάπια.
Θα σου μείνουν πολλά ρέστα γιατί τα μαμά θα τα πουλήσεις.....και τα καινούρια οπλα που κοιτάζεις δεν θα πιάνουν μία μπροστά του !
Πάρε το Bro που πουλάει ο Πανούτσος και μπορείς να το δεις στις αγγελίες. Είναι φίλος και έχω δει τις τουφεκιές του από κοντά !
Και να θυμάσαι κάτι, κανένα όπλο, μα κανένα όπλο δεν μπορείς να δεις αν σου έρχεται ή όχι, μέσα σε ένα κατάστημα.

πολύ σωστός..... και εγώ αυτό προτείνω

Καλησπέρα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!!είμαι κοντά στην απόκτηση του browning με διευρυμένος αυλούς 18.7 με invector plus chokes..θα ήθελα να μάθω αν κατασκευάζεται μόνο στην Ιαπωνία και όχι στην Τουρκία όπως κάποιοι έσπευσαν να με ενημερώσουν .επίσης διάβασα στο φόρουμ πως θα χρειαστεί αλλαγή στα τσοκ γιατί τα εργοστασιακά δεν είναι καθόλου καλά..παρακαλώ τα φώτα σας .....

Καλησπέρα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!!είμαι κοντά στην απόκτηση του browning με διευρυμένος αυλούς 18.7 με invector plus chokes..θα ήθελα να μάθω αν κατασκευάζεται μόνο στην Ιαπωνία και όχι στην Τουρκία όπως κάποιοι έσπευσαν να με ενημερώσουν .επίσης διάβασα στο φόρουμ πως θα χρειαστεί αλλαγή στα τσοκ γιατί τα εργοστασιακά δεν είναι καθόλου καλά..παρακαλώ τα φώτα σας .....
Τουρκία δεν νομίζω, συνήθως Ιαπωνία η φτιαγμένα στο Βέλγιο και συναρμολογημενα στην Πορτογαλία.

Back