Αγορά πρώτου όπλου από άπειρο

λίγο ακόμα να συνεχίσετε , θα ξαναρχίσω να παίρνω τα χάπια που έπαιρνα πριν το άνοιγμα ............hair..hair.
Για στείλε ονομασία και δοσολογία γιατί εγώ δεν έχω βγει ακόμα και οι τελευταίες μέρες μέχρι να έρθει η Δευτέρα δεν περνάνε με τίποτα οι ρουφιανες τραβάω μεγάλο ζόρι :eek:
 
Νομίζω επιτρέπεται όπλο να ρίχνει μέχρις 3 λειοκανο πάντα μπορεί να έρθει αν μπορείς να το πληρώσεις πρώτα και να το κουβαλησεις μετά το τρικανο αν και συνήθως κατασκευαζετε με τη μια ραβδωτη αν βαστάει η τσέπη και τα χέρια παραγγελνεις με 3 λειες και την τριτη απλά μικρότερο διαμετρημα λεία πάντα και αρχιζεις το γυμναστηριο αμεσως εντατικα ώστε να κυνηγας με αυτό αφου θα ναι το λιγοτερο 5κιλα.Καλή χρονιά σε όλους με υγεία να κάνουμε και λίγο πλάκα γιατί έχουμε μπλέξει άσχημα είμαστε στο καλύτερο οικόπεδο με της χειρότερης ποιότητας ανθρώπους .
 
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλήξει μέσα μου τι θέλω να πάρω, αλλά ναι έχω νιώσει ήδη οικεία!
Εννοείς τι θέλεις να πάρεις από όπλο; γιατί η κουβέντα μπουρδουκλώθηκε. Για όπλα μιλάμε πάντα εεεε; .big smile. .sarcastic. . Μη μπερδευόμαστε . Εννοώ αν πήγες στο χωριό της νύφης και σκέφτεσαι αλλαγές στα γούστα σου πέραν των όπλων ... αν είσαι σε Μάνη , Κρήτη κλπ ... εεε έχεις πρόβλημα. ( και θα πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος σου ... .no.) .big smile. .big smile. .big smile. .
 
Last edited:
Back
Top