Όλα για τον ΥΠΝΟΣΑΚΟ

Όσο και να ψάχνω, ακόμα δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από αυτό που έχω. Πουπουλένιο βρήκα μέχρι για -15 ο δικός μου είναι μέχρι -20View attachment 59330
screenshot_2022-11-02-21-30-02-388_com-android-chrome-jpg.59331

Με 150€ πας σε ξενοδοχείο.
Για τρεις μέρες ίσως, μετά; ;)
 
Πάντως τα περί αδιάβροχοποίησης που γράφει είναι παπαριές καμαρωτες. Έτυχε σε χειμερινή διαβίωση να βραχεί ο υπνοσακος καλά. Τώρα τι να έκανα; Ξενοδοχείο δεν υπήρχε, φοράω το gortex κουστούμι που είχα και μπαίνω μέσα. Κοιμήθηκα κάνα δυο ώρες και κατά τις 12 άνοιξε ο συσκηνος να μπει μέσα και ευτυχώς με κούνησε. Έτρεμα σαν το ψάρι και με δυσκολία ξύπνησα. Ανοίγω το φερμουάρ και πετάγομαι έξω. Πιάνω με τα δάχτυλα τη μύτη μου γιατί κάτι ένιωθα και είχε πιάσει κρυσταλλακια. Πήγα στη φωτιά που είχαμε για λόγους ασφαλείας και μου πήρε πολύ ώρα να ηρεμήσω. Ευτυχώς που με ξύπνησε γιατί είχα πάρει δρόμο από ότι κατάλαβα μετά. Θα με βρίσκανε κόκαλο μάλλον. Το λέω αν μας διαβάζει κανένα νέο παιδί μην κάνει τέτοια μαλακία όπως έκανα εγώ και την πατήσει.
 
Saleva έχω φορέσει ζακέτα fleece και ήταν άριστης ποιότητας. Και σε σκηνακι saleva που έχω μείνει ήταν πολύ ποιοτικό. Υπνοσακο της εταιρείας δεν έχω δοκιμάσει
Σου λέω είναι φοβερά μέσα σε σκηνακι που λες είναι Τοπ.
 
Είχα αυτό, πολύ ζεστό - αλλά μιά καλή ψυχή το έβαλε τον περασμένο Αύγουστο στο πλυντήριο και έγινε σαν το κωλόχαρτο που 'παιζε ο καναπεδόσκυλος της γειτόνισσας:mad:

Τώρα έχω δύο μαύρα γερμανόφερτα, κουβερτοειδή, το ένα δεξί και το άλλο αριστερό που μπορούν να ενωθούν και να γίνουν ένα διπλό. Λένε πως είναι ΟΚ μέχρι -5°, τα χρησιμοποίησα στους 10° - 13° και ίδρωνα! Τον Δεκέμβρη θα τα δοκιμάσω στον Χελμό - σε σχετικά χαμηλό υψόμετρο 700 μέτρων, αν το επιτρέψουν τα τσακάλια της περιοχής.

IMG_20221104_002841_s.jpg
Για το καλοκαίρι έχω ένα γαλλικό, 750γρ, made in china:eek:

Για σκηνές κάτι;;;
 
Back
Top