1.5 χρόνων αρσενικό επανιελΤί ηλικία έχει ο σκύλος;Ράτσα;
1.5 χρόνων αρσενικό επανιελΤί ηλικία έχει ο σκύλος;Ράτσα;
Μαλιστα...πολεμος Αυγουστο σε ορτυκια.Είχε στα διπλανά χωράφια κι άλλους κυνηγούς που αν κρίνω από τις τουφεκιές που άκουγα έβρισκαν πουλια
Υπάρχει διαφορά στο βρίσκουν πουλιά..... μπορεί να σηκώνουν πουλιά με τα πόδια..... ή αφερμαριστα..... και να τα τουφεκανε..... επίσης πολλοί κυνηγάνε ορτύκια αλλά τουφεκανε και ένα κοτσύφι που σηκώθηκε από τη διπλανή συστάδα...... και πολλά άλλα τέτοια.....Είχε στα διπλανά χωράφια κι άλλους κυνηγούς που αν κρίνω από τις τουφεκιές που άκουγα έβρισκαν πουλια
Νταξει ναι αυτό δεν το ξέρω με σιγουριάΥπάρχει διαφορά στο βρίσκουν πουλιά..... μπορεί να σηκώνουν πουλιά με τα πόδια..... ή αφερμαριστα..... και να τα τουφεκανε..... επίσης πολλοί κυνηγάνε ορτύκια αλλά τουφεκανε και ένα κοτσύφι που σηκώθηκε από τη διπλανή συστάδα...... και πολλά άλλα τέτοια.....
Στην εκπαίδευση ναι την όλη διαδικασία την γνωρίζει μαζί μου σήκωσε ένα ορτύκι σε εκπαιδευτικό μόνο αυτοΈχει πάρει πουλιά, ο σκύλος;
διπλανα χωραφια μπορει να επεζε καζατζιδης ολο το βραδυ και να τα ειχαν μαζεψει ολα εκει και εσυ να εκανες βολτα στα χωραφια αδικαΕίχε στα διπλανά χωράφια κι άλλους κυνηγούς που αν κρίνω από τις τουφεκιές που άκουγα έβρισκαν πουλια
Δυστυχώς δεν γνωρίζω και σ αυτά που έχω μάθει ότι κρατάνε ορτύκι λίγα ακούγονται...σ αυτό το χωράφι είχε σηκώσει πουλί όχι Φέρμα σ ένα εκπαιδευτικό.βεβεα το σκυλη σε τετεια ηλικια που αναφερεις με το λησημο βλεπεις καποια πραγματα....
εαν θες τον πας σε μερος που ξερεις οτι κραταει πουλια π.χ. περδικες και να δεις τι κανει ..